lugnt och skönt

Det blev två Wallanderfilmer med mina föräldrar i afton! Först såg vi Vålnaden och nu ser vi Arvet. Den första var bra, ska se om denna lever upp till Wallanderstandarden! ;)
Mötet mellan hundarna gick ungefär så som vi trodde det skulle bli! Alfonz struntade totalt i honom medan Bamse inte kan släppa Mac ur sikte. Får hoppas att han ger upp imorgon, för det kommer bli väldigt påfrestande för alla om Bamse inte lägger ner. Men jag tror nog det blir jätte bra till slut! Nu ligger då alla hundar och sover tungt :)

duktig!

Gud så skönt! Känner att jag har varit effektiv idag, med städningen och så nu har jag skrivit klart en litteraturanalys! :) Nu sitter jag och ser en Wallanderfilm med mamma och pappa, när den är klar ska jag plugga matte. Vet inte när jag ska göra mitt prov i MaB, så jag måste plugga hårt nu (fattar ingenting så)... Är lite sugen på att fara till Björn och sova där, han kommer hem inatt från London så saknar honom! :) Men får se hur tiden räcker till.

rent och fint

Har varit riktigt effektiv under förmiddagen! Steg upp kring tio och åt frukost, sedan satte jag och mamma igång med städningen. Har gått igenom och fixa i garderoben samt dammtorkat hela rummet! Har nog hållit på i tre timmar, fast det har ju såklart blivit mys med Mac emellanåt ;) Han är uuuunderbar, och typ rumsren? Varje gång vi tar ut honom har han gjort sitt, inte en enda gång inne! :)
Nu hade jag tänkt belöna mig själv med att fara till solariet och få lite mer färg förhoppningsvis! Ikväll ska vi grilla med farmor och farfar som kommer hit med Affe och Bamse! Dom har haft dom hela veckan, så saknar verkligen mina dårar! :) Får se hur det kommer gå med valpen, ska bli väldigt intressant!

Min nya älskling

Här kommer en bildbomb med foton på Mac, hans mamma och hans syskon! :) <3
Syster och bror till Mac :)
Vår lilla prins!
Mamman! :)
<3
Äntligen hemma! :D

helt underbar

Nu har vi äntligen kommit hem från vår tripp! Och med oss hem har vi ju Mac, som är totalt underbar! Han har sovit hela bilresan (4 timmar) och här hemma verkar det som att han inte bott någon annanstans. Jag älskar den krabaten redan! Har massor med bilder på honom och de andra valparna, men måste ta och ladda in dem. Ska göra det, men först måste jag mysa lite till! :D

puss på er

Den här kvällen behövde verkligen jag för mitt psyke! Blev först en trevlig middag med mamma på ett mindre bra Challenge.. Fast trevligt sällskap räddade situationen, ett par som vi brukade umgås med när vi var uppe i fjällen satt och pratade med oss hela kvällen. Alltid lika roligt! :) Efter middagen for jag till Josse där tjejerna satt och drack lite vin och pratade skit som vanligt. Var riktigt härligt att bara garva och prata, älskar er bruttor! :)
Nu ska jag försöka somna inte allt för sent. Väckaren är ställd på 06.00, bilen börjar rulla en timme efter. Så godnatt! :)

ut i det fria

Gud så härligt det var att få duscha i min dusch igen! Har längtat efter det sååå mycket, eftersom att det är så mycket skönare att stå i den, vattnet kommer nämligen från taket och man blir aldrig kall! :) Så nu ska jag klä på mig och fixa lite, mamma ska bjuda mig på middag på Challenge! Hoppas att jag orkar gå dit och vara där ett tag, men får se hur långt energin räcker. Har känt mig hängig idag, men fått behålla all mat så det går framåt iaf! :) Nej nu ska jag äntligen få klä upp mig lite (har ju bara haft mjukisar på mig hela veckan, skönt med inte så roligt).

Finns det perfekta?

Sveriges absolut hetaste par enligt mig är Michaela Forni och Cimon (paradise hotel).! Jag älskar att läsa deras bloggar, eftersom att de alltid slänger in något sött till varandra i inläggen och verkar vara en perfect match! Att båda har grym stil och verkar ha enormt roliga personligheter gör inte saken värre! Detta är ett par som jag tror och hoppas på! :) Sen vet jag ju att de inte skriver om det dåliga i sitt förhållande, alla har sina upp och nedgångar!
Själv ligger jag fortfarande i sängen och har läst igenom alla bloggarna jag följer. Funderar på vad jag ska hitta på, energin är totalt borta. Mamma har lovat att vi ska fara och äta middag ikväll någonstans, eftersom att jag måste få komma ut ur huset! Så nu måste jag bara bestämma vad jag är sugen på! :) Förslag?

Girls just want to have fun!

Det har varit en ruskigt tråkig vecka att ligga hemma på, nästan inga nya avsnitt av någon serie har släppts! :O Så jag har inte haft mycket att göra.. Så därför är jag extra happy över att jag har Voddler, det finns inte allt för många nya och bra filmer, men jag har lyckats hitta några att se på iaf. Har just sett klart Girls just want to have fun!, som är en väldigt gammal film, men den gjorde en glad. Man fick en härlig känsla av den, fast den var väldigt originell. Denna film måste vara en av Sarah Jessica Parkers första, hon är väldigt ung och sprallig! :)

Denna film är säkert en klassiker för många, men ikväll  var första gången jag såg den! :)

helvete

Ååååh jag orkar seriöst inte med min kropp/mage! Har mått ganska bra hela dagen, och så nu helt plötsligt började allt om igen! Jag klarar seriöst inte av att bara ligga inne ännu en dag/helg. Såg verkligen fram emot att vara med tjejerna imorgon kväll, dricka vin och spela spel. Men nu kommer det ju skita sig... Så missar jag nationella imorgon också, hade varit så grymt skönt att göra bort det.. Ååååååhh kan någon snälla muntra upp mig med någonting roligt? Ett videolkipp, bild, vad som helst..

håller tummarna

Hoppas hoppas hoppas att det vänder idag och jag blir frisk! Ska snart gå ner och testa äta en macka så får jag se om den stannar. Kommer inte bli att sova nu på dagen, byggarna håller på att byta  undertaket på nedervåningen så det smäller för fullt! Men dom blir klara med allting idag, så kan äntligen börja duscha i min dusch istället för i badkaret nere som jag gjort den senaste månaden! :D

tröstshopping

Denna lilla skönhet klickade jag hem som plåster på såren att jag är sjuk. Måste ju få muntra upp mig själv på nått sätt! Kommer vara perfekt till Grekland och efter när jag förhoppningsvis är någorlunda brun! :D

borde kanske söka hjälp?

Snart sett klart säsong 12 av Americas next top model. Något tips på en bra serie som jag kan börja se? Jag tror at jag ser 20+ serier, så det blir nog svårt att hitta ännu en ny att följa :S
Här är dom jag kommer på nu att jag följer.. jag vet att jag glömt bort några. Har skrivit ner förut alla jag följde, men detta får duga än så länge;)

boooring

Nej nu börjar jag få panik av att bara vara hemma... Börjar också få ångest över om jag kan fara på skolan på fredag och skriva nationella eftersom att jag inte har blivit nå bättre alls. Tror att jag ska ringa till min svenskalärare och höra vad som händer om jag skulle vara sjuk och inte kan skriva provet :S suck..

Ska sätta mig och försöka skriva litteraturanalys nu, förhoppningsvis blir den klar i tid. Måste även ringa Lisa och prata om hur vi ska lägga upp vår projektarbetsredovisning som vi ska ha för tvåorna om en vecka. Kanske passa på att städa lite i rummet också? nej nu är jag verkligen superless på att ligga inne märker jag, städa, seriöst?

help me out

Nu börjar jag bli lite less på allt oljud runt omkring mig från klockan åtta på morgonen fram till 4.. Men på nått vänster så har jag lyckats sova fram till nu, dock så har jag ju vaknar lite då och då när byggarna har levt om ordentligt..
Nu ligger jag och funderar på vad jag ska göra idag. Och jag har ingen aning. Vet inte heller riktigt hur jag mår, men känner mig faktiskt inte lika illamående som igår. Ska nog gå upp och testa äta någonting och se hur det går.

när vänskap är som bäst

tur att vi har varandra, för riktigt hundra är vi nog inte <3

passion of the christ

Hur kan det bara bli värre och värre? :(
Fast jag kan tänkta mig att filmen vi såg bidrog till mitt illamående, vi såg Passion of the christ. Det finns nog ingen annan film som man känner så mycket smärta i under en hel film som i den, bara av att se allt som Jesus får lida igenom. usch...
Nu har Björn somnar där uppe och jag har kryp ner i soffan framför tvn. Eftersom att jag har svit hela dagen så är jag ganska pigg, men ändå så gäspar jag. Tror faktiskt att om jag går och lägger mig nu så skulle jag kunna somna. Men jag ska försöka skriva lite på min litteraturanalys, påbörjade den tidigare ikväll och skulle vara skönt att iaf ha skrivit en sida ikväll. :)

Nära nu!

Det var riktigt skönt med en lång och varm dusch, man känner sig som alltid lite bättre och friskare när man är fräsch :) Nu väntar jag på att Björn duschat klart, eftersom att magsjuka smittar mer i vatten så det blev inget gemensamt bad ikväll.. Tror att vi ska fara och hyra en film och mysa ikväll. Blir hemma imorgon också, hoppas att jag blir frisk till fredag så att jag har kraft att sitta och skriva nationella hela dagen!..
Någon som har roliga planer i helgen?
Om jag nu är frisk fredag så har jag inga planer alls, skulle vara trevligt med lite vin och kexkväll? På lördagen blir det en tidig morgon eftersom att vi ska fara och hämta hem vår nya hund Mac! :D

blää

Nu vill jag bli frisk! Vill ut i det fina vädret, less på att ligga här i sängen... Dock så har jag lyckats sova hela förmiddagen även fast vi har byggare här som hållit på sedan klockan 8 imorse. Jag har lyckats sova genom allt buller!.. helt otroligt..
Efter att jag väl vaknat har jag legat och sett film + serier. Nu ligger jag och funderar vad jag ska hitta på. Ikväll kommer Björn hit så då blir jag förhoppningsvis lite bättre :)

Så olika

Har varit på Ica och handlat lite med mamma, var tvungen att komma ut en lite stund iaf. Har ju bara legat inne hela dagen så en väldigt lite promenad satt fint. Det är så underligt, jag mår konstant illa, men jag har ett saltsug som är helt enormt, så det var därför vi for på Ica där jag köpte torrkött! Det finns ingenting bättre än det och cola. Det spelar absolut ingen roll vad jag stoppar i mig, jag vet ändå vad som händer oavsett vad jag käkar...
Nu ska jag och mamma se våran andra film ikväll! Tack mamma för att du umgås med mig, vad skulle jag gjort utan dig?=)

Innan vi handlade så såg vi en svensk film som heter Så olika och nu ska vi se Trubbel i paradiset. Trubbel i paradiset såg jag ensam igår kväll, men kan lätt se den igen, tycker det var en underhållande film med väldigt bra skådisar!

nörda lite sims?

Jaa, här ligger jag fortfarande i sängen och tycker synd om mig själv. Har sett alla avsnitt från nya säsongen av Project Runway, så nu har jag ingenting att göra igen.. Jag skulle verkligen vilja kunna designa och sy kläder, det verkar vara hur underbart som helst att få ner en ide på papper och sedan gör det själv! Men jag kan varken rita eller sy så den drömmen kommer nog aldrig att uppfyllas.. Tänk att designa väskor och skor!!
Jag är riktigt sugen på att spela lite Sims 3 nu när jag inte har någonting att göra. Man bli alltid fast i det spelet och fördriver tiden superfort! Var länge sedan jag spelade, så ska nog passa på nu! kan inte koncentrera mig på skolarbete, eftersom att jag springer till toaletten hela tiden.. annars hade det varit ett perfekt tillfälle att få saker gjort!..



illamående och skällande hundar

Ligger hemma och har magsjuka, stackars mig.. Har just klivit upp och gått ut med hundarna, nu sitter dom på nedervåningen och skäller..... Men mamma kommer hem snart så då får hon ta hand om dom. Jag ligger bara i sängen och försöker tänka på annat än illamåendet.
Söt är han men skälla kan han!

Söndagsmys

Blev en riktigt god middag på Thai Garden med mamma. Åt en god kycklinggryta med curry, kokosmjölk och nötter. Efter middagen åkte vi och hyrde film och köpte godsaker! :) Så nu sitter vi och ser Äntligen Midsommar och har käkat Ben & Jerry´s! :D

en bra rubrik skulle sitta fint

Usch, jag tror att jag är sjuk.. Haft ont i skallen hela veckan och mår jätte dåligt :( Det är verkligen inte en bra vecka att vara sjuk på, två redovisningar, matteprov och svenska nationellaprov. Uschfyochblä!!

Igår jobbade jag på Kalles, hade inte in så mycket pengar men det gick bra på det lilla jag hade. Innan det så var jag bara hemma och tog det lugnt. Idag har jag gjort samma sak, eftersom att varje gång jag går upp och rör mig så börjar jag må illa :(
Fredagen spenderade jag och Björn i Luleå, vi hade det väldigt mysigt :) Åt supergod mat på Allstar och sedan bara mös vi. <3

min lycka

Skönt, läraren som jag skulle haft sista lektionen uteblev så jag fick fara hem tidigt! Vilket jag behövde eftersom att jag med min underbara planering har lite att stå i. Måste packa inför ikväll och ska hinna förbi Stina och testa klänningen innan vi far till Luleå kring halv fem. Har inte heller bestämt mig vad jag ska ha på mig ikväll, så ska testa ut lite olika outfits! :) Vet iaf vilka skor jag ska ha som tur är! Har en känsla av att jag blir väldigt svart ikväll:)
Så planerna ikväll är att mysa på hotellrummet innan vi far på Allstar där vi har bord klockan åtta. Blir nog att smutta på någon god cider och sedan kanske en eller två drinkar ute! ;) Hoppas på en riktigt mysig och rolig afton, vilket jag är övertygad om att det kommer att bli. Tänk, tre år har vi nu varit tillsammans, och jag är mer kär nu än jag någonsin har varit innan. Jag är så glad över att ha funnit en person som jag kan dela allt med och som jag blir så glad av. Jag har min bästa vän vid min sida och jag älskar dig!



Hell yeah

Blev en skön promenad med Bamse tidigare ikväll. Det är så härligt att gå nu när det inte är för kallt eller för varmt och när asfalten är helt framme. Dock på våren så blir ju hundarna grymt skitiga, de drar med sig all smuts i pälsen. Så efter varje promenad så lider hundarna i duschen. ;P
Nu har min man äntligen kommit hit från jobbet, så vi ska krypa ner i sängen. Var några dagar sedan jag såg honom, så har ju hunnit sakna han! :) Tänkte visa jackan/koftan jag beställde hem innan jag säger godnatt!
Så blev det en fin liten reklamannons :P
Godnatt!

Snuttiiis

Tror och hoppas att min studentklänning kommer bli jätte fin, allting pekar mot det iaf! :) Stina är jätte duktig på att sy, det ska bli roligt med en klänning som sitter perfekt på min kropp, eftersom att det alltid är fel någonstans. Längtar tills den är klar! :)
Annars idag har jag inte gjort så mycket, varit och tagit mått, sett serier, sovit och köpt lite nya hundgrejer! Nästa helg hämtar vi ju hem Mac, ska bli riktigt roligt! :D
Denna bild kan läggas upp tusen gånger om, han är så förbannat söt! :)


Billy!

Ska slänga i mig en Billys innan jag far iväg på skolan. Har två lektioner idag, efter det ska jag till Stina och ta mått till min studentklänning som hon ska sy åt mig!:)

basket

Nu har jag en bra ny digitalkamera! Vågar ju inte ta med min systemkamera på fester, skoterturer m.m. så då köpte jag en liten digital! Dock ingen superdyr, jag ska ju bara ha den som nått extra. :)
När jag hämtade ut den satte jag mig illamående på bussen, vilket inte blev bättre längst vägen. Men som tur var så gick det över när jag fick nått att dricka och äta. :)
Basketen var superbra och spännande, Plannja vann till slut! :D
Nu hade jag tänkt göra mig klar för natten och lägga mig i sängen. Ska se lite serier, älskar tisdagar!!

ett litet paket

Hann bli en liten powernap! :) Nu har jag fixat till mig lite och ska förbi Coop innan jag sätter mig på bussen. Har ett roligt paket att hämta ut! :) (dock så har jag inte så tur som vissa andra som bloggar, jag måste nämligen betala själv) ;)

bara att hoppas på det bästa

Länge sedan jag var så pass trött som jag är just nu! Har kommit hem från skolan alldeles nyss, hade en extra insatt mattelektion eftersom att vi har prov nästa vecka och alla ligger efter typ. Och jag fattar absolut ingenting, men som jag alltid säger: det går som det går!
Blir inte att sova någonting nu på eftermiddagen heller, ska nämligen med min fader och se basket i Luleå. Innan det blir det middag! Dock tar det ju cirka en timme att åka buss dit, så jag kommer nog hinna somna under resan om jag har tur!
Lite bilder från påsk:

Tillsammans är man mindre ensam

Håller på att se nya avsnittet av Brothers & Sisters, som denna gång är 1,20h lång! :D Dock så kan jag bara se ca 60 min åt gången, så jag måste vänta nu ett tag innan jag kan se det sista.
Har legat och läst igenom texterna inför nationella i SvB, och blev lite upprörd när jag läste hur de sågade romanen "Tillsammans är man mindre ensam". Jag är totalt förälskad i den boken, älskar filmen lika mycket! Så där kan jag absolut inte hålla med dem om, men det är ju upp till var och en. Men det är en mycket sevärd film och en bok man nästan måste läsa! :)
När jag börjar tänka på kärleken i berättelsen så börjar jag sakna min gubbe. Känns lite tomt i sängen inatt..

Prommis

Blev en skön promenad med mamma och Bamse som gick jätte fint utan koppel! Brukar inte ha någon av hundarna lösa när jag gå längre sträckor, men Bamme imponerade idag och var så lydig så! Längtar tills vi hämtar Mac, en hund som behöver mycket med motion och som vill gå länge. Bamse blir så trött med sina småben, men han går ändå nonstop i minst en timme! :)
Nu hade jag tänkt lägga mig och läsa nationella svenskahäftet, mindre än två veckor tills provet och jag måste skriva väldigt bra. Får ta tag i talet senare, det ska vi hålla först i maj, alla andra samhällsklasser har talen nu. Så jag pustar ut och tar tag i det senare!
Ska även börja skriva min bokanalys, men det tycker jag bara är roligt, så det kommer nog flyta på bra!

less på att ge utan att få tillbaka

Gud vilken irritation jag känner mot vissa just nu.. Jag trodde faktiskt att om man ger så får man tillbaka, men det gäller tydligen inte vissa... nu tänker nog vissa på någonting helt annat än det jag menar, hehe..
Men jag ska släppa den irritationen och fokusera min energi på viktigare saker. Jag har lärt mig att man inte alltid ska vara så snäll, iallafall emot dom, inte ens en penna kommer jag låna ut.
Annars idag så har jag inte gjort så mycket mer än att ha vart i skolan. For och hämtade ut mitt nya pass på polisstationen efteråt, och för första gången blev jag faktiskt nöjd över min bild! Men det kanske inte är så konstigt efter alla år med katastrofala foton! xD
Mina planer inför kvällen är inte spikade, men jag tror nog att det blir en promenad i det härliga vädret!

iiiiih :D


haha

Haha, Wipeout leverar varje gång! Man får sig alltid ett gott skratt när man ser på det. Ändå tragiskt att man sitter och asgarvar åt människor som skämmer ut sig och gör sig illa, men jag är väl helt enkelt som alla andra och är riktigt skadeglad! ;)
Nu sitter jag med mamma och ser på Wallander, men funderar faktiskt starkt på att gå upp och lägga mig i sängen. Har ett Ugly Betty avsnitt att se som det lockar väldigt mycket. Sedan måste jag läsa ut min roman också, har inte mycket kvar! :)

Hello

Jag har verkligen varit usel på uppdateringar senaste tiden, men jag har lagt min energi på annat. Jag vet dock inte riktigt på vad, men tiden har då rusat iväg och imorgon börjar skolan om!... Fast nu vill jag bara göra bort den sista tiden så att jag får ta studenten!!
Jag har inte gjort så mycket under lovet, mest slappat och haft det skönt. Umgåtts med min familj, vänner och pojkvän. Exakt det som jag vill fokusera all min tid på! :)
Nu har jag just kommit hem från gymmet och solariet. Blev ett bra pass med Johanna, känner att träningsvärken kommer komma även denna gång! Efter blev det belöning med att sola, måste hinna få lite färg innan jag far till Kreta med mamma om en månad, vill ju inte ligga och lysa upp stranden.. Sedan vill jag inte heller bränna mig när jag väl är där, så då solar jag innan! :)
Nu ska jag tappa upp ett bad och sedan bara slappa. Mamma och pappa kommer hem idag så det blir lagad middag! Efter det ska jag se tv, Whipeout måste man ju se, galet roligt! :D Försöker att inte ha ångest inför imorgon och att lovet är över, försöker se framåt istället!
Jag och Julia ;)

Dåligtdåligt

ja nu har det verkligen blivit dåligt med uppdateringar, men det beror på att jag inte haft tillgång till internet hos Elsa, Björns farmor, där vi har bott. Men jag njuter för fullt här, helgen har bestått av godis, mat, slalom och skoter! :D Skriver mer när jag kommer hem! :)

RSS 2.0