Hatkärlek..

Jag har alltid älskat snön, blivit lika glad när den faller ner från himlen för första gången. Men nu på äldre dagar, när föräldrarna insett att "våran dotter har ju nu blivit så pass stor att hon kan ju skotta själv", ja då börjar hatet mot snön växa... Speciellt nu när jag bor ensam hemma ganska mycket, då är det ju bara jag hemma som kan skotta, och det måste ju göras. Här har det kommit säkert två meter snö på en vecka, och jag har ju varit den som varit tvungen skotta våran uppfart. Nog för att mamma och pappa har sitt att skotta också, men just nu önskar jag att jag var en klen liten 10-åring som bara kunde ligga inne utan något ansvar.
Men som om det inte vore nog med all denna snö, så hade ju såklart våran ytterdörr fryst igen, t.o.m. låset gick inte att vrida upp imorse. Så då fick lilla Amanda trycka upp dörren i tvättstugan, som för övrigt är täckt med en meter snö utanför, för att plumsa i snön och ut på gatan.. Kan säga att mitt humör inte är på topp alls..
Men nu har jag iallafall fått upp ytterdörren med mina super muskler och uppfarten är ännu en gång skottad.. Mitt nästa uppdrag nu är att börja packa, för IMORGON ÅKER VI TILL HEMAVAN! Har alltid ångest när jag ska packa, för jag vet att jag alltid glömmer någonting viktigt. Så ska sätta mig och faktiskt skriva en hederlig packlista för att se cad som verkligen kommer behövas. Det sköna där är ju att den riktiga festen börjar ju på After-Skin, och då behöver man ju inte vara fin, utan man ska vara äcklig och svettig efter en dag i backen! (Nu vet jag inte hur mkt jag kommer åka, men kan ju alltid låtsas att man ansträngt sig).
Nu tar jag tag i min packlista!

Kan det hålla i sig?!

Hmm, detta måste nog vara 10:e gången jag ska försöka börja om med min kära blogg. Eftersom att jag inte har någonting speciellt att skriva om, jag är ju inte inriktad på t.ex. mode, musik eller bilder, så blir det lätt att jag tröttnar på att upprepa allt som händer varje dag. Det händer ju inte speciellt intressanta saker här i Piteå, så mina "läsare" (dom som hittar hit ibland på nått konstigt sätt), tappar nog ändå snabbt intresset...
Fast jag kan tycka att det är lite roligt att skriva ibland, det kan ju faktiskt inträffa någonting värt att skriva om! På onsdag ska vi ju t.ex. åka till Hemavan, och där tror jag faktiskt att saker kommer inträffa! Är riktigt taggad, kommer nog bli super!
Ska passa på att tipsa om en absolut läsvärd bok om man bara vill läsa någonting lätt! Sofie Fahrman (Sofis mode) har skrivit en bok som heter Elsas mode. Handlar om en tjej som armbågar sig fram i Stockholm och försöker få sitt namn med i modevärlden! Hon startar en blogg och blir snart väldigt känd! Har inte läst klart den ännu, men det är en väldigt trevlig och rolig chicklit bok som man knappt kan slita sig från.
Nej nu ska jag nog avsluta detta och se lite Two and a half men innan jag går till sängs och ska se Inglourious Basterds! Imorgon är det städning och packning som gäller. Godnatt på förhand!

RSS 2.0