Tisdag

Kan ju älska att jag inte har någonting att plugga idag!! Och inte resten av veckan heller, och nästa vecka är det ju lov! Det är ju bara projektarbetet som ska skrivas, men det är ju ett roligt uppdrag så:D
Alltså, eftersom att jag inte har behövt sitta med näsan i böckerna så har jag sovit hela etermiddagen. Kan lova att det behövdes, har sovit som en stock fram till middagen. Vad som sker nu resten av kvällen vet jag inte ännu, kanske gym , eller en spakväll med bad och läsa min bok sedan peeling och en djup ansiktsrengöring. Tror nog bestämt att det blir spakväll! Hade tänkt fara på bio, men kom på det försent så Anna hann inte värma upp bilen (det är 25 grader)!!!! :O Så håller på att övertala henne om att fara till Luleå på torsdag och äta middag och sen gå på bio där! :)
Nu ska jag gå och tappa upp varmvatten :)

Måndag..

Äntligen har jag skrivit klart socialpsykologin! (bara ca 2 månader sen).. Funderar nu på om jag ska lägga mig i badet och läsa Toves uppsats till seminariet som vi ska ha imorgon, på engelska. Eller så stannar jag kvar här i sängen och läser, men risken är ju då ganska stor att jag somnar...
Annars idag har jag inte hunnit med så mycket, sov efter skolan och sedan har jag sett DH och skrivit psykologi. Imorgon har jag inga planer alls, förutom att skriva på hemsidan. Börjar längta riktigt mycket till lovet nu, och det är bara tre dagar kvar! Håller på att övertala Anna att vi ska fara till Luleå efter skolan på torsdag och gå på stan och sedan äta middag på Allstar, tänkte att det skulle vara mysigt:)
Nu ska jag sätta igång och läsa, eller tappa upp ett bad först... hmm.
puss

I love you

Sådär, ännu en hel vecka avklarad och man kommer ännu närmare studenten! Tänk att det äntligen är våran tur!! :D Sitter och väntar på mina studentgrejer, vissa har redan fått dom så nu vill jag också ha mina!
I veckan har jag praktiserat på GoExcellent med Carro! Det har verkligen varit super trevligt och jag trivdes jätte bra! Men nu är det bara att bege sig tillbaka till verkligheten i och skolan igen.. Dock så går vi ju bara fyra dagar och sen är det lov! Känner att jag kanske skulle vilja ha någon mer vecka innan lovet faktiskt, eftersom att när lovet är slut så ska projektarbetet lämnas in, och jag och Lisa har ganska mycket kvar att skriva på vår hemsida. Men jag kan knappt vänta med att se hur resultatet kommer att bli, är redan stolt över vår insats! :)
Under helgen har jag myst med Björn och jobbat. Fredags satt jag och dealade på Kalles, gick inte alls bra... Igår satt jag på Havsbadet där det inte var nå folk alls, så jag stängde kring midnatt och begav mig till Challenge där Emeli och Anna var och drog i mig några drinkar! :D Det var riktigt trevligt att träffa dom, var ett tag sen :)
Idag har jag sett hockey med Malin, grabbarna vann mot Asplöven :)
Nej nu ska jag se film och sova, försöka ta mig upp imorgon och se hockey klockan 6 på morgonen:O
Godnatt!

Tisdag

Nej jag är verkligen inte bra på att uppdatera så ni får väl kika in lite då och då, ibland händer det ;)
Just nu sitter jag i soffan och ser Vänner, försöker lista ut hur jag ska lösa mitt lilla problem. Har nämligen en uppgift i psykologi som jag är ca två månader sen med och läraren har fått för sig att jag har lämnat in den, vilket jag inte har. Så har lovat att skicka in den "igen" nästa vecka, så måste ju skriva den nu. Problemet är bara att pappret med frågorna som jag ska analysera är borta, så jag har liksom ingenting att gå efter... Men jag ska väl lyckas lösa det^^
Idag har jag varit på utbildningsmässan som är varje år. Dock så brukar den vara två dagar, men i år har de dragit ner till en dag vilket gjorde att alla ungdomar kom samtidigt och det blev typ kaos. Man kunde knappt gå och man blev bara irriterad och förvirrad. Jag fick i alla fall med mig hem några kataloger från högskolor så ska sätta mig ner någon dag framöver och kolla igenom allt.
Efter mässan for jag, malin, josse, nina och rebecka in till stan och fikade på Nodo innan vi gick till Thai och käkade lunch. Det var en riktigt mysig förmiddag! :) Efter det har jag bara varit hemma och slappat :) Imorgon är det ännu en dag på praktiken som jag har på GoExcellent med Carro :)
Ha en härlig kväll :)

RSS 2.0