.................

just nu vill jag ta ut min hjärna, reda ut alla tankar, stoppa tillbaka den och sen krypa ner under täcket och aldrig mer komma upp. hjälp?!

när det känns rätt ska man bara köra på

Sådär, sista arbetsdagen avklarad :D fast på söndag börjar jag igen, nere i stockholm. Men där ska det bli skoj, stå och sälja kläder xD
Igår åt jag som sagt middag hos malle, kycklingsallad. mömma! När middagen var slukad for vi hem till mig och kollade fotboll med sven och ls :) kring 11 for dom hem så vi gick och la oss några timme efter, vilket är sent för mig, så idag var jag helvetes trött. Men jag överlever! Jag lyckades också packa ner alla mina kläder!! (eller malle lyckades). Det blev några säckar kläder :D Roligt, för ajg hittade en massa jag inte ens visste att jag hade :D

Ska skynda mig att packa ner alla övriga saker i mitt rum och gå igenom packningen en sista gång. Sen ska jag umgås med Julle och linnea! =) Ikväll blir det övernattning i rosvik, så hänger nog med julle hela kvällen. Planet går kring 11 från Kallax imorgon, så blir ingen sen kväll.

PUSS HEJDÅ! :)

uppdatering från nygatan

SItter på Nygatan och har skurit grönsaker till kycklingsalladen som vi ska äta snart. Gött som fan. När vi har käkat den ska vi hem till mig där bill väntar så ska vi försöka få dit bull :D ;) hursomhaver så ska vi se fotbollen som visas ikväll!!! semi nummer två, bara hoppas man får se hela matchen med bild och ljud. gårdagen blev ju lite misslyckad när sändningen försvann.. På tal om gårdagen så packade jag ihop alla mina filmer och böcker. väldigt bra jobbat av mig. Men sen kom jag på att malle och annika hade match, så mamma jag och svenne tog en tripp ut och kollade. 1-1, men infjärden var fan bättre!  Efter matchen, ner kylda och skakandes for vi hem och såg tv. :)

Hemma ensam ikväll :D Mamma och pappa har börjat sin bilfärd ner till Stockholm, där jag möter dom om 2 dagar :D

HEJDÅ!

regn..

okej, det blev inget inlägg igår hemifrån, men jag tog mig aldrig tiden, så nu kommer ett skrivet från jobbdatorn på kontoret. ;P

Igår var jag med trollhåre hela kvällen :) mat, film och popcorn för hela slanten!! trevligttrevligt. Sen kom mamma och hämtade mig, så körde vi genom hemmingsmark och den där vägen så jag fick köra :D automatbilen igen, så det var inge problem =) sen när jag kom hem slappa jag bara innan jag gick till sängen.
Idag har förmiddagen går jävligt förbannat segt :S några besök på morgnonen, sen var vi så hungriga att vi körde till frasses och åt klockan 10. Så nu känner jag att jag skulle behöva mat igen. Men snart får jag gå hem!
I eftermiddag blir det att packa ner mina böcker och mina filmer i flyttkartonger. Skönt att rensa allt! Mot kvällen äre chillaa!

Imorgon blir sista gången jag är med malin på två veckor typ :S jag fat till stockholm och när ajg kommer hem far hon till kräkland. fan snuttis jag kommer sakna dig  :(

jaja, nu ska jag ringa och höra vart mina medarbetare befinner sig och om jag kan gå hem. ;) Hejdå!


ville inte såra men hoppas du inte kommer kasta bort allt..

hundar och kaniner

haha nu sitter jag ute i ödemarken! xD blir ett snabbt inlägg, tycker inte om att skriva när jag är hos andra.
Men idag vare då jobb och sen stan där jag snabbfika med annika och sabine :) sen en busstur ut hit till jävre :)
Men skriver mer från min egen dator ikväll.

Hejdåå!


yääääää

Måste bara visa hur roligt jag hade på midsommar ;) (detta är inte en ovanlig grej för att vara jag på fest) xD

;S

monday night ;)

Eftermiddagen blev rätt fullspäckad efter jobbet. Då for jag först hem och hämtade vovvarna så gick vi en promenad upp längst nygatan och hälsade på lite hos trollhåre :) Så kom malle och vi gick till stan där jag inhandlade en nattkräm och rakhyvel. Sen satte vi oss på Nodo i typ 2 timmar :) möösigt! När vi var på väg därifrån stötte vi på svenne och pratade en stund =)
kring halv sju for jag, malle och mamma och kollade i nyhuset=) Datumet är framskjutet till den 4 juli! :D:D Så nu måste vi börja packa ner allt i kartonger, vilket vi ska börja med ikväll! jag känner tagget faktiskt, men jag är ju borta när det börjas slitas så :D

Imorgon äre jobb igen, börjar bli less nu. Ska fan itne sitta inne på kontoret nå imorgon, henke får ta det passet. Men efter jobbet ska jag iaf till jävre en sväng :) efter det blire sooooooovaaa:D jag är så förbannat trött om dagarna nu alltså :S

nej, nu ska vi nog sätta igång snarre! Hare bra!


monday morning..

Det blev förvånande nog inte en tidig kväll alls för mig igår fast jag var trött. Josse kom och såg fotbollen hos mig, som drog ut på tiden när det fick avgöras i straffar, där lyckligtvis Spanien vann! När den var klar la jag mig och läste några sidor och smsade för fullt :) Men till slut tog sömnen över och jag föll in i en djup dvala. men lika trött är jag nu..
På tal om josse och bäcker, ni ska veta, vi har typ blivit old people! xD När hon sov hos mig i torsdags så la vi oss båda i sängen med varsin bok och läste, jag menar ofta man gör så :D hahahha! Sen igår la hon sig igen och läste på nytt :D Men det är ju bra att vi delar intresset :D haha.

Just nu sitter jag på kontoret och har matat in 15 enkäter medans de andra är ute på nya arbetsplatser. Jag tog på mig att sitta här, hade inte orken att fara omkring. Så jag tog mig en kopp choklad istället. :)
När vi jobbat klart ska jag en sväng på stan och köpa det jag inte hann i torsdags, för då sov jag bort hela eftermiddagen. :P Efter det ska jag förhoppnoingsvis bli bjuden på glass xD Senare på kvällen ska jag och mamma börja packa ner saker i flyttkartonger!!! äntligen! snart äre fan flytt, och jag längtar som en tok! :)

Nu tog det slut på saker att skriva, så ska spela lite pinball :D Ha en bra dag!

Tack

trötter

Fyfan så bra film!!! De bästa två timmarna jag spenderat på bio! :D

Efter bion så for jag, Julia, Annika och josse hem till mig dit malle, sven och johan också kom. Vi spelade lite guitar hero och sen såg vi film. Annika, julia och josse for hem gode tidigt, medans vi andra inte somna förrens kring 5-6 på morgonen och vaknade klockan tio. Och mest otroligt är att jag inte ens var trött, vaknade av mig själv. Men känner nu att det börjar ta igen på mig, slocknar snart sittande. Så ikväll blir det en tidig och sömnfylld kväll som gäller. :)

Ska se lite tv sen städa ihop i läggan innan mor och far kommer hem. Hejdåå!

Carrie Bradshaw here I come!

Första soldagen på en vecka, så har suttit ute och läst en stund :) Men nu ska jag snart ta tag i dammsugandet av hela lägenheten. Lika bra att få det gjort. Först några rader.

Gårdagen bjöd på god mat och trevligt sällskap! En lyckad fest ja :) Har inte så mycket att rapportera, inga skandaler eller likande. Och jag är inte bakis! Vilket är ett drömsenario för mig dagen efter. Men jag drack mycket vatten och tog alvedon innan jag somnade, vilket fungerade utmärkt!

När jag har städat och duschat osv ska jag och äta middag med Josse på Golden innan bion.


Fan vad jag längtar till bion! Fast jag är rädd att jag har för höga förhoppningar, men det kan fan inte bli fel med SATC i typ två timmar. xD Efter bion vettefan vad som sker, många ska ju dit och se, så blir väl att hänga med gänget :D





Sitter och lyssnar på Nomy - freakshow. Den måste ni höra!





hejdå!

Glad midsommar

Har köpt kött och fixat naglar och ögonbryn. Två timmar tills vi ska börja grilla och dricka. orkar inte börja fixa mig redan, så just nu har jag inget att göra. Jag är gryymt taggad tills ikväll! :)
Nej nu ska jag kanske ändå gå i duschen och sen börja fixa håret.
hejdå!



två år sen första gången

Första doppet xD

Hann inte skriva någonting igårkväll, full upp fram till sängdags. Jag lagade iallafall mat med Josse, och så kom malle, ls och patrik. Vi brännde ut en ny skiva till hans bil, hans musik som fanns suuuger. Varsågod Patrik!
Sen for vi ut och invigde skivan, samtidigt som vi begav oss ut till Havsbadet och tog första doppet!! xD det var ändå inte så gudarns kallt. :)
Efter det for vi tillbaka hit och jag fixade josses och mina naglar. gjorde fransk manikyr, och det blev fan bra! =)
Kring 11 ringde mamma och sa att pappa hade glömt sin medicin och då erbjöd vi oss att åka ut med den till Alhamn, sagt och gjort. Jag, josse och Patrik hade en jävligt rolig bilfärd :D
Sen när Elias och tomme for hem gick jag och josse och la oss.

Nu sitter hojna med fötterna i hett vatten, hon tar seriöt på det här med fotvård. Nu filar hon dom tillochmed :D Jag ska ta och fixa mina tånaglar snart.

Ha en bra midsommar! :)


lite tid över.

Info

Namn:
Amanda Axelsson
Ögonfärg: blåa
Hårfärg: ljusbrun
Längd: 169
Höger/Vänsterhänt: höger
Värsta vana: dricker nog lite för mycket pepsi..
Stjärntecken: oxen
Sko stlk: 38-39
Är dina föräldrar skilda: nejnej
Skor idag: vita nike
Dina rädslor: att min mamma dör
Mest använda fras på msn: vad gör du?
Det första du tänker på när du vaknar: helvete, låt mig ligga kvar!
När går du och lägger dig: inte före 11 iaf.
Mest saknade minne: med dig..

Vänner och livet
Vad vill du bli när du blir stor:
framgångsrik
Hur vill du dö: snabbt och smärtfritt
Vem av dina vänner är mest lik dig: Jag och josse är nog väldigt lika till sättet
Vem är högljuddast: blir nog josse här också xD
Vem får dig mest att skratta: jossan och malle, lätt :D
Vem har du känt längst: Julia Andersson!
Vem är blygast: Annika måste jag nog säga ;D
När grät du mest: ja det var väl två månader sen.
Vad är den bästa känslan i världen: frihet
Vart vill du bo i framtiden: ingen aning, men bort ska jag!
Om du fick ändra en sak på dig själv, vad skulle det vara: tänderna, men det kommer i augusti!

Har du någonsin
Varit kär:
det har jag
Blivit dissad: ja
Rymt hemifrån: nej
Föreställt dig ditt ragg naken: klart  xD
Skolkat: ja
Sovit utomhus: yes
Gråtit i skolan: ja
Spytt i skolan: nej
Gjort något riktigt dumt som du skrattar åt idag: det finns det många exempel på ;D
Sett en död människa: nej
Druckit: jepp
Varit på scen: jo, lyckliga stunder!
Snattat: Ja, tyvärr
Retats: alltid ;D
Blivit nerslagen: nope

Du?
Svär:
jafan
Sjunger bra: kan inte bedömma mig själv, men det är nogot jag älskar att göra
Dushar dagligen: ja
kommer överens med dina föräldrar: finns upp och nedgångar
Spelar något instrument: lite piano
För dagbok: bloggar
Sjunger i duschen: alltid

Vem var den senaste personen
Du nuddade:
henke
Du pratade i tfn med: Julia
Msnade med:  Erik
Du kramade:  björn
Du skällde på: bamse (hunden)
Sportade med: haha, som om jag minns det..

Senast du
Skrattade:
idag
Grät och varför?: tisdags. Ingen aning faktiskt :S
Filmen du såg: On thin ice
Tuggade tuggumi: imorse
Drog ett skämt: igår
Sång du sjöng: Nomy-freakshow


The voice och varm choklad

Fått ny tid för tandställningen, 12 augusti. Inte mig emot! Då har jag den en sommar och två vintrar, istället för två sommrar och en vinter. Så det känns bara bra :D
Nu sitter jag på kontoret, har matat in alla enkäter från imorse, så har inte så mycket att göra. Dom andra är på strömbacka och tar in nya. Inte så många besök idag på eftermiddagen, så hoppas att vi får sluta lite tidigare!
Efter jobbet ska jag hem och dammsuga lägenheten... kul. Hinner jag ska jag på korpen, annars ska jag ut och gå. Bannemig!
Middag ska jag äta med josse och malle! Sen ska båda två sova hos mig, så vi ska väl bara slappa. Imorgon får man ju sova ut som sagt! Men om båda ska sova hos mig kommer det nog ändå inte bli så mycket sömn ;D
Jag är så grymt taggad till imorgon! Tror fan det kommer bli jävligt roligt! xD Först grillning till middag och förfest, vet inte riktigt vart än. Sen ska vi till Pitholm! Får hoppas att alla väderleksrapporter inte stämmer, för då kommer det regna :( Inte roligt med regn på midsomma... Menmen, kan man ju inte styra över.

Nu ska jag spela harpan eller nå :D Hejdå!


pinsamt sverige, pinsamt...

Sveriges landslag behöver nya stjärnor. Dom vi har suger fan dase... helvete så dålig match!

Matchen såg jag iaf hos Jossan med henne, nicke och Lisa. Var trevligt :) Förutom att ha sett en kass match så var jag med mamma på stan. Där inhandlades underkläder, linnen och en klänning av nått slag som jag ska ha på midsommarafotn, som för övrigt är räddad för min del! :D:D det blir ingen tandställning insatt imrong, mamma ska boka om tiden :D Jag vill verkligen inte stoppa in den nu, så hon skulle fixa det. Får se om jag får en ny tid till nästa vecka eller om jag måste vänta tills efter semestern, men ajg bryr mig fan inte, slipper jag ha den över sommaren så är jag lycklig! kanske sämre att skjuta upp det, men kändes inge roligt att få den intoppad dagen före midsommar osv.

Menmen, för övrigt så hittade jag världens underbaraste tapet idag!! Men den var av det dyrare slaget, men ska försöka jobba på att få den :D kanske lyckas, men mest troligt inte :( men den var underbart snygg.

Imorgon ska jag jobbaaaaaa. efter måste jag springa till stan, glömde lite saker jag måste köpa. Sen om jag ids, så ska jag på korpen. Men kommer dö :S har ju inte tränat på huuuur länge som helst :P men lika bra att börja om igen..

nej, nu ska jag försöka sova. Godnatt!

mätt och belåten

Är hemma nu över lunchen, ska kila ner till badhusparken halv ett och dela ut med enkäter till dom. Sen äre nog min tur att sitta på kontoret, henke har fått sitta där hela förmiddagen. Daniel får fan inte sitta där mer, man får ju ändå göra om allt hans arbete.
Efter jobbet ska jag med moder på stan och köpa tapeter till min sovstuga ute i alhamn som dom kommer bygga klar i helgen :D sen nästa vecka blire nog en sväng till Ikea och köpa inredning. Ska också föröska hitta nå nya skor och underkläder. Älska shopping!
Sen efter middagen ska jag hänga med lisa, kolla Sex and the city maraton, ladda upp inför lördagen och kolla Sverige matchen! är fan nervös redan:S
Blir att sova hemma ensam ännu en natt, fyra nätter på rad nu, and I love it! Men inatt kommer jag nog mest ligga och gruva mig inför morgondagen.. tårarna är fan inte långt borta när jag tänker på hur hemskt det kommer kännas/se ut... men finns inte så mycket att göra, har ju redan dragit ut tänderna, och gå runt med gluggar är inte någonting jag kommer göra. :P Måste tänka framåt, om ca ett år kommer jag gå runt med raka vita tänder :D suck on that!!

Nej nu ska jag se lite tv och sen fara. Hejdå!

knasbollar

Okej, nu har vi fått hem våra betyg, vilket utökade min frustration mot en viss människa. min svenska/engelska lärare, men hon gav mig iaf mvg i ett ämne, men itne det jag trodde i. jaja, men det roligaste var att ajg fick mvg i historia, vilket jag inte alls trodde, för skrev inte ngot bra prov:S men det fick jag iaf, och jag är väldigt stolt!! :) och genom att träna en låt på gitarr i en timme så fick jag vg i musik också, där jag inte ens var på lektionerna typ :s fattar inte hur jag kundemissa så många. Så överlag är jag nöjd med betygen, inget under vg iaf :) Och min lärare i franska sa att jag mest troligt skulle få mvg där också, men tydligen ändrade hon sig, så fick vg. men jag förtjänade ändå inte ett högre betyg :D

Fortfarande inga planer för kvällen, men blir väl att hänga med malle eller nå :D Nu ska jag ta mig en tupplur, sen planera för min middag, har ingen aning om vad jag ska käka :S

Hejdå!

idioti

Känner att min frustration byggs upp rejält. Finns en människa som jag inte riktigt vet hur jag ska behandla, men det känns som att enda sättet är att behandla han som en 6 åring. Sen finns det en annan som jag skulle vilja operera ut hjärnan på och titta i närmare och kolla vart felet sitter, för det är ett stort jävla problem i den hjärnan.
För att förklara lite närmare om den första personen så har jag nu två gånger fått rätta till hans fel som han alltid lyckas göra, för han vet inte hur man lyssnar eller kommunicerar. Mitt och Henkes arbete idag kommer bli att kryssa om alla enkäter han har fört in i datorn, för smuckot har hoppat över frågor och inte kryssat i vad ungdomarna har svarat. Vem fan gör så ens?! ååååååååååååååååååååååååååååååååååhhhh...
Sen till den andra.. Varför lägga sig i någon annans liv och bara försöka förstöra när han vet sanningen men ska ändå gå runt och snacka en massa annat. vet inte vem han försöker såra, men synd lilla du.

Jaja, nog om knäppa varelser. Idag efter jobbet vet jag inte alls vad som sker. Är hyffsat väder iaf, men har inga planer än så länge. Kanske ska ta mig ut och motionera lite, var väl sisådär en månad sen kanske sen sist :P Men har inte alls haft lusten, men känner att jag skulle kunna bege mig ut idag. Inte för varmt och det reganar inte.
Jag har då jävlat panik inför torsdag.. men det kommer nog bli bra om jag ska lyssna på vad alla andra säger, men det känns som att allt kommer bli åt helvete.

Nu ska jag ta och hjälpa henke med de resterande hundratals enkäter... ha en bra dag!


godnatt!

Nu ska jag och Linnea gå och sova. Suck on that Johannes!!!! 

hej jag har tråkigt?

Japp, det har jag. Väntar på att Ls, malle och josse ska komma :D Vet inte vad vi ska göra, men chilla iaf, ingen orkar nog nått annat :D det är ju fotboll som vanligt, så kanske blir att kolla det :) men som sagt, nu sitter jag mest och väntar, så svarade på ännu mer frågor ;P tycker det är lite skojjigt.

Maj/Juni månad:


Du har fått nya kompisar. - nej

Du har varit i ett annat land än Sverige. - nej

Du har bowlat. - nej

Du har skolkat. - ja

Du har fått bra betyg i skolan. - inte fått dom hemskickade, men dom jag vet om är väl okej.

Du har varit ledsen. - ja

Du har varit glad. - ja

Du har druckit alkohol. - det har jag

Du har blivit kär. - nej

Du har känt dig sviken. - det har jag

Du har känt att ingen har sett dig. - nej

Du har suttit vid datorn mer än du brukar - nej, mindre

Du har solat solarium. - ja

Du har badat i havet. - nej

Du har rökt. - ja

Du har snusat. - nej

Du har varit sjuk - ja

Du har spytt mer än på fyllan. -  nej

Du har bråkat med dina föräldrar. - ja, kan man undgå det så ge mig tips!

Avslutat ditt medlemskap på lunar. - nej, det gjorde jag för länge länge sen  

Någon har sagt att du är snygg. - ja

Bråkat med din älskling. - om man inte har någon?

Strulat med en främling. - njaa inte direkt en främling

Bråkat med en från samma kön. - njaae

Varit så full att du knappt minns något från den kvällen. - nej, absolut inte.

Gråtit för att ditt liv är misslyckat. -nej, haha  

Pratat i telefon i mer än 1 timme. - ja

Kramat någon av samma kön. - ja

Kramat någon av motsatt kön. - yes

Köpt något till en vän. - ja

Köpt något på ica. - japp

Gjort illa dig. - ja


lite att göra :)

Nu har jag väldigt tråkig och hittade några test som jag svarade på. Vet inte om någon orkar läsa mina svar, men man får väl kanske veta ett och annat om mig. Okej, alltså inte så intressant :D men alltid ett tidsfördriv.

[x] Du har gråtit för att du är kär i nån du inte kunnat få


[x] Du har sårat någon så den börjat gråta


[x] Någon har sårat dig så du börjat gråta


[x] Du har haft ett förhållande som varade över ett år (precis på dagen nästan, men det räknas väl?) :P


[ ] Du har haft ett förhållande som varade över två år


ÄRLIGHET

[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.

[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.

[x] Jag har smygit ut utan lov.

[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.

[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.

[x] Jag har fuskat i ett spel.

[ ] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER

[x] Jag har druckit alkohol 

[ ] Jag dricker mig berusad minst en gång i månaden.

[ ] Jag kan inte svälja piller.

[ ] Jag har tagit mediciner mot depression.

[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.

[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.

[x] Jag har vaknat gråtande.

[x] Jag har somnat gråtande.


DÖDEN

[/ ] Jag är rädd för att dö.

[x ] Jag hatar begravningar


[ ] Jag har sett någon dö.

[x] Någon nära till mig har försökt begå självmord.

[ ] Någon nära till mig har begått självmord.

ERFARENHETER

[ ] Jag har tappat bort mig i min hemstad.


[x] Jag har sett en fallande stjärna.

[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.

[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.

[ ] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.

[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.

[ ] Jag har varit i ett casino.

[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.

[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.

[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.

[ ] Jag har krockat i en bil.

[x]Jag har medverkat i en teater.

[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.

[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.

[x] Jag har sett norrskenet.


P3 och enkäter..

Nu sitter jag på arbetet och har inte så mycket att göra. VI har fått två nya bärbara datorer som  vi ska mata in enkäterna på, men det finns internet, så underhåller mig ett tag med att skriva ett inlägg.
Imorse var vi på besök hos musik och dansskolan. Det tog ca 30 min, så vi for tillbaka hit och mata in lite enkäter i datorn. Halv 12 ska vi till subland och äta lunch, efter det besöka några arbetsplatser.
Efter jobbet vet ajg inte vad som sker. Ska väl umgås med någon rolig filur! :) Men vädret är kasst, så kan inte hitta på nått ute... det suger..
Tror ni jag längtar nått till lördag då?!?! Då är det preimär på Sex and the city, the movie! Den ska jag nog kolla på emd Lisa, men trogne sex and the city tittare :D Helt okrydd så är det det bästa som finns att kolla på, hur deppad man är blir man alltid glad och, inspirerad är nog fel ord, men man blir fylld av ny energi. En stor puss på det!

Nu ska jag försöka hjälpa till med enkäterna. Hejdå!

somliga går i trasiga skor

Hemma i lägenheten igen. Och ensam blir man iaf inatt, vet inte om mina föräldrar kommer hem imrong eller om dom stannat kvar. Ikväll ska jag gå och lägga mig tidigt hade jag tänkt. Känner mig sliten efter måleriet och den tidiga morgonen. Försöker bestämma mig hur jag ska göra på midsommar, men känns som att jag itne vill planera nått innan jag vet hur munnen kommer kännas. eller hur jag kommer känna mig med den insatt. usch.. fan plågeri att dom väntar tills man är 17 år innan dom stoppar in den. Dålig stil!

Sitter och kollar en film som går på femman. En morsa som börjat sälja knark och hamnar i det själv. fyfan säger jag bara. och den är baserad på en riktigt historia. Fatta många barn som får leva med sånna föräldrar, hur tufft det måste vara. Dom blir föräldrarna i hemmet, och dom kan vara typ 10 år. nej, skärpning om man skaffar barn, då har man fan ett ansvar att sköta dom och sig själv. En liten uppmaning bara!

Nej, ska kolla den här sen lägga mig. Godnatt!


Like you didn´t know

Som Malin sa; Bra jobbat Amanda!

Förklaring till detta: Jag var uppe klockan 9 imorse och började måla, vilket jag höll på med till ungefär klockan halv två. Tycker jag var en bra prestation! När allt var klart och jag hade fått i mig lunch, hoppade jag i jacuzzin där jag låg i ca en timme. :) Har precis blåst håret och tagit på mig kläderna, väntar nu på att mamma ska göra sig klar så vi kan bege oss till Lule.

Vädret idag var inte det bästa, på förmiddagen har det regnat ;/ men kring ett sprack det upp och när solen väl sken genom molnen så blev det stekhett. Men är glad att det inte har varit så bra, då hade det kännts tungt att jobba istället för att ligga och steeekas! men hoppas på bättre väder nästa helg!

Nu ska jag lägga mig och slappa en stund i soffan. Ha en skön söndag!

sol vind och vatten

....är det jag kollar ut på genom stora fönster. Ibland älskar jag att vara här ute.

Sitter ute i Alhamn nu. Sen jag kom hit ,kring halv sju, har jag ätit god middag, sett fotboll och badat! :) Mycket skönt. Fasiken att Sverige förlorade!!! Och typ i sista minuten, fan så onödigt.. menmen, bara hoppas vi kommer tvåa i gruppen istället, så vi tar oss vidare. Just nu pågår Ryssland-Grekland, sitter och kollar. Bäst vore ju oavgjort, men ryssarna leder just nu. Får se hur det avslutas.
Imorgon ska jag ta och måla friggen. Måste dock stiga upp kring 9, kändes lite plågat, men har lovat att göra det. När jag är klar med den följer jag med mamma till Luleå där hon ska fixa sina naglar och där vi ska käka på Donken! Längtar som fan, var hur länge sen som helst! Jag har också lyckats övertala henne att skjutsa mig hem till Piteå, så slipper jag stiga upp 7 och fara in till stan där jag börjar jobbet 9. Kändes onödigt att inte sova på den enda "sovmorgonen" jag har på minst tre vekor. Väl hemma i stan ska jag nog hitta på nått med .... :) (hemliiis) ;)

Ne nu måste jag sluta skriva, för min idépool hade inget innehåll för tillfället. Men återkommer nog imrong om jag får någon tid över från mit slavjobb :)

Hejdå lilltå! :)

you hold the key

Blir en snabb uppdatering, snart ringer mamma och då måste jag skynda mig ner till bilen som ska ta mig ut till stugan. Ska spendera natten och morgondagen där ute. Kommer bli väldigt skönt känner jag, inte det minsta bitter över att inte vara i stan.

Igår åt jag som sagt mat med malle och sen såg jag film med björn. Blev att sova nästan direkt efter den. Sen var det en slappmorgon där jag lagade frukost/lunch och sen for vi till LF-arenan där det var invigning. Satt i solen och kollade musik sen inne i ishallen där konstoåkning och hockeymatch spelades. Lite småroligt att se gamla gubbar som spelar, dock så vet dom vad dom gör, typ proffs i sina unga dagar. Mamma hämtade mig där och nu ska jag till Alhamn.
En snabb skrift om gårdagskvällen och dagen som gått. :)

Hejdå!


puss på dig mamma som läser ;)

It's almost like you had it planned

Alltså, jag börjar fundera om vi ens utför ett arbete på jobbet. Idag, och som alla andra dagar kommer se ut i två veckor, har vi farit runt till 5 olika arbetsplatser och delat ut enkäter som dom ska fylla i som vi sen samlar in och far vidare till nästa plats. Går inte att klaga på för hårt arbete iaf. Någon dag i veckan ska vi sitta och sammanställa alla enkäter i en dator, men kan inte tro att det blir det jobbigt heller ;P Så man får väl tacka och bocka!

Ikväll ska malle komma hit efter sin träning och käka taco med mig. Sen kring 8 kommer B när Malin far iväg och är med Elias. Men en middag ska vi iaf spendera tillsammans :D gullrumpan min :) Och det är en bra fotbollsmatch ikväll, men blir nog att se The Guru, har inte sett den, och alla säger att den är king. Så får väl följa med i matchen stundvis.

Jag tror jag har kommit på vart skon klämde som orsakade mitt dåliga humör. Detta är nu fixat och jag mår toppen och mindre...spänd.. xD

Hejdå!

välkommen gladare tider

Det är nått med det här huset/lägenheten. Så fort jag kliver innanför dörrkarmen känns det som att jag vill slå huvudet i väggen. Sen när jag far iväg ut och är med någon, så blir jag hur glad som helst och mår toppen. Sen kommer jag hem och får samma känsla som förut... Fattar ingenting. och helt plötsligt har det blivit såhär. Men det går nog över snart. Om en månad flyttar vi ju till huset :D Jag längtar som fan!!

Nej nu ska jag försöka mig på en riktigt tidig kväll! Har tagit mig minst en timme den senaste veckan att somna :S ligger bara och vrider mig. kan kanske bero på att jag sover på dagen. Jaja, whatever, ska försöka nu som sagt!

Godnatt!


Hey, I'm about to screw you over big time

Just nu sitter jag hon josefin som står bakom mig i string och letar kläder. Kom hit för cirkus 10 min sen. Senare ska vi till Nodo med nicke, emil och johanna och fika. Grattis till Emil också som fyller 18 år! :)
Idag jobbade vi till halv 2, alltså slutade vi två timmar tidigare. Då for jag hem, och sov. Gud så konstig. Inte. Men det var väldigt skönt. Sen åt jag köttbullar och mackisar. Mamma hade slagit på stort och köpt jordgubbar och glass till efterrätt! Inte dåligt alls xD

Imorgon är det äntligen fredag! Inte riktigt koll på hur jag ska spendera helgens början, men på jobbet ska vi iallafall fara ut till en massa platser. Kan nog bli skoj! :) Kvällen är som sagt inte riktigt planerad, men he löser sig alltid. :)

Nu ska jag gå och irritera josse :) Hejdå!

"men jag vill ju inte vara fe....."

Efter den lilla händelsen i köket kom Linnea med sin dundermoppe och hämta mig. Vi körde upp till Nygatan där vi såg klart portugalmatchen. När den var klar, och ronaldo gjort sitt mål ;), kom Patrik och hämtade oss så for vi ut en sväng med bilen. Vi hamnade efter ett tag ute i Öjebyn hos malles pappa, där det bjöds glass, och jag fick flashbacks från Rosvikstiden! Kändes lite sorligt och jag saknar fan hur allt var då. Menmen, livet går vidare :)
Efter nån timme där bestämde vi oss för att fara och käka lite på Max. Sagt och gjort. Väl där inträffade en väldigt humoristisk grej, men blir svårt att förklara den utan att låta nedvärderande, så jag skippar det. Men Linnea Sundström stod för den iallafall, vilket nog inte var en nyhet! :D 

Såklart är jag inte alls lika trött som jag var för några timmar sen, men nu måste jag verkligen sova för att orka upp imorgon. Måste erkänna att i det här hushållet är vi totalt kassa på matlådor. Kom på nu att jag måste ha lunch med mig imrong, men min moder hade ingen idé alls, så jag får cykla hem och koka Bullens eller nått. Samma sak på typ klassdagar osv, jag har aldrig haft med mig mat hemmifrån, knappt fika. Alltid har jag köpt sakerna på affär. Min mamma är inte alls den där "hemmafrun" som står och bakar eller tänker steget längre och planerar matlådor. Men jag klagar inte, jag gillar henne precis som hon är! Min supermamma! :)

En sista sak. Kan någon förklara varför man helt plötsligt kan gå från att vara på toppenhumör en dag till att bara snäsa och må allmänt piss den andra. Just nu är jag i det stadiet att allt suger och jag orkar ingenting. Jag kan inte diskutera med mina föräldrar, knappt svara trevligt på tilltal. Jag menar inget med det, men allt som kommer ur min mun här hemma har en allt för dyster ton. Så här brukar jag må på hösten, när allt blir mörkt och vädret suger. Men nu på sommaren?! Har någon nått förslag till förbättring? Att ha umgåtts med mina vänner ikväll har faktiskt hjälpt, har varit glad för första gången på typ en veckas tid. Och jag har ingen aning om varför jag blir så nedstämd :S Mitt liv rullar på bra nu och jag mår bra. Kanske bara har en liten depp period. Men jag siktar på ljusare tider!

Ojjsan vilket långt inlägg för att vara jag :) Själv hatar jag att läsa när någon skriver långa texter, det blir så ointressant efter en stund. Men det här var inte alls så långt, bara mycket för att vara min blogg :D

Ska läsa min uuunderbara bok nu, sen försöka sova. Är nu inne på den sista i triologin av Stieg Larsson, den här boken heter Luftslottet som sprängdes. Än en gång, rekommenderar böckerna starkt!! :)

Godnatt!

Vad man kan göra med mat förutom att äta den:

jaha, då lyckas man igen... skulle värma en form med ravioli(stavning?) och såklart tappade jag greppet så det bara flög omkring pastabitar och såsen skvätte överallt. Så jag fick stå och skrubba medans magen kurrade.. kul! Så min middag bestod av limpor och varm choklad. Bra jobbar Amanda!

onsdag

Fan, gillar mitt jobb :) Både igår och idag fick vi en timmes lunch, ska egentligen ha en halvtimme. Och har fått sluta tidigare + att vi har inte bara någon kafferast, utan många. Tydligen är det en viktig grej på detta kontor, "man måste lufta hjärnan för att orka". Men inte klagar vi :D
 Och när vi hade käkat  idag föreslog min handledare att vi skulle ta en fika på Nodo, så vi inte blev less på att sitta inne :D efter nån timme där gick vi tillbaka och fortsatte med vårat gode slappa arbete. Men längtar dock till nästa vecka när vi far ut på "fältet", till alla sommarjobbare runt om i kommunen. Så kommer åka mkt bil och vi har sagt att vi ska pröva på alla mathak som finns på vägen för att kolla vilket som är bäst ;D låter inte allt för dåligt. Så alla ni som jobbar period ett kommer att träffa på mig de närmsta två veckorna ;P

Ska nog ta och sova en stund snart, ingen hemma så ska passa på. Efter det ska jag nog umgås med Malle och Ls :) Blir säkert tv eller nått slappt hoppas jag. Inte tagg på att röra mig allt för mkt :)
I helgen har jag inte riktigt planerat allt. Men ska umgås med Sabine på lördag, kolla LF-arenans invigning. Kan bli en rolig hockeymatch, och om jag ska vara ärlig saknar jag fan att sitta där och kolla. Sen ska jag nån dag vara med .... också, men får se vilken :) Sen på söndag tvingar mamma mig ut till stugan där jag måste måla friggen. Tjatar som fan. Blir nog att sova över där till måndag.

Nu äre en powernap som gäller! Ha det bra!

Du gamla du fria

SVERIGE SVERIGE SVEEEEERIIIIGEEEE!!!!!!!!!!!!! xD

Pratar med malle i telefon och ska läsa min bok sen innan jag somnar. Imorgon är det jobb och sen vette fan. Idag fick jag en liten... överraskning(?) och mormor har kommit. Bra summering av en less Amanda som inte vet varken ut eller in just nu.. Godnatt! :)


nu vill jag komma ut ur röran...

Har precis vaknat från en timmes sömn. Jag är så himmla trött efter jobbet, inte  för att det är speciellt jobbigt, men somnar väl alldeles för sent, och måste stiga upp alldeles för tidigt. Trivs väldigt bra på jobbet, trevliga människor. Och dom har en kaffeautomat!!!! Inte för att det är kaffet jag vill ha, utan den varma chokladen som är underbar! Så jag trivs :)

Nu är det uppladdning inför Sverige-Grekland matchen ikväll! Den ska jag se med malle hoppas jag :D Får väl se om vi tar grekerna, men chanserna är väl inte alls så stora kanske.. Men vem vet :D

Måste fixa mig nån middag, den som mamma ska göra duger inte :) Hejdå!


Tokig pappa bloggar?

haha, en dialog som nyss utspelade sig i köket mellan min far och mig när jag gjorde min pizza:

Jag: Är det här all ost vi har?
Pappa: Sätt mycket!!!! Det blir så jävla torrt annars.
Jag: Jo, fan det blev det förra gången..
Pappa: YEEES!! ÄNTLIGEN ÖVERRENS MED MIN DOTTER!! Borde nog börja sklriva en blogg om saken..

Så gick han triumferad iväg. Haha, dom som vet hur relationen mellan mig och min far förstår nog varför han sa de saker han sa, fast det med bloggen fatta typ inte ens jag :D haha, vart fan fick han det ifrån?

Jobbet idag gick bra, låter som en intressant uppgift :) Så fick vi sluta kvart över ett redan, så jag gick hem och sov i några timmar. Behövligt, eftersom att jag inte kunde somna inatt :S Men nu är jag gode pigg. I
kväll ska jag vara med josse och kanske ls och johannes=) Får se vad vi hittar pååå ;>

Nu äre pizzaaaa :D

ingen fantasi för tillfället

Åh, finns det nått tråkigare än att städa?! Måste pallra mig upp ur soffan snart och börja dammsuga innan mamma kommer hem, så hon slipper på spunk. för just nu ser det inte så läckert ut här på Persgatan.
Jag och Julia sitter som vanligt i varsitt rum, jag antar att hon sitter och spelar sims. vilken överraskning^^ ;)
Annars idag så blir det väl mest slappe, kanske ut och gå nån timme, skulle vara skönt. Mamma kommer hem, ahr itne träffat henne sen torsdags. Pappa stanna kvar ute på stugan, ingen överraskning det heller. Men då blire lugnt här hemma istället. Måste gå och lägga mig i tid också, imrogn är det ju jobb, så uppstigning kring 7. Great!
Hoppas på dåligt väder i veckan, jag ska sitta inne på ett kontor, skulle suga om solen sken ute då. Och nu är det kirrat, det blir minst en veckas jobb i stockholm :) Skönt att komma bort och få tjäna lite stålar :D

Hejdåå!

Nattinatti

åhå, två inlägg på en dag, fan bra jobbat av mig! (kan också betyda Tja tönt!)


Men iallafall, nu sitter jag och jullan här i soffan igen. Efter middagen drog vi som sagt till malle och såg en av filmerna. American Pie - Beta house!  haha, fan rolig film ;D När den var klar spelade vi några omgångar kubb, men pga malins oklippta gräs så har jag många synpunkter på de spelen, nog sagt om det. Eller måste lägga till en sak ; jag var fan king idag! prickade fan många :D


Nu snart ska nog jag och julia borsta tänderna och sen sova. Jag är trött nanting! Morgondagen består mest av att städa, dammsuga hela läggan innan mor och far kommer hem. Vad som sker mot kvällen vet jag inte än, men funderar på en hemmakväll och ladda upp inför jobb på måndag. Usch så jobbigt att måsta börja stiga upp halv 7 igen, men det är ju bara några veckor. Sen kan jag sova hur mkt jag vill!

Godnatt!

"Ensamble, c´est tout"

Igår blev det en filmkväll bara. Godis och mys. Blev också en tidig kväll, men ändå så är jag gryyymt trött :S
Idag ahr jag gått en sväng på stan med jullan och lina. enligt min budget ska jag inte köpa nått, men vafan, hittade ju såklart en grön skit snygg väska som jag köpte. Men kunde inte motstå. :)
Nu sitter jag och Julia i soffan hos mig och kollar Tillsammans är man mindre ensam. En film baserad på boken med samma namn. En av de bästa böckerna jag läst, så hoppas filmen är bra också :)
När vi sett klart ska vi gå och äta middag på Golden med malle också. Efter det ska vi ha fetarkväll med film och karra uppe på Nygatan. myspys :)

Ska koncentrera mig på filmen, dom pratar franska, så måste läsa texten för att förstå. :D

Hejdå!


fredag

Överlag var det en trevlig och rolig gårdagskväll. Grillning och fest hos Tove med klassen, som var riktigt rolig med musik, dans och prat. Kring 11 började vi gå in till stan, till badhusparken. Fasiken vad det kryllade av poliser alltså, krydd många. Men det var inte alls så stökigt som föregende år, så det kanske behövdes iaf. Men trevligt folk överallt!
Några timmar fram och tillbaka i parken och över broar begav vi oss till Big Boy, där magen fick i sig mat. Dock inte lika gott som max, som tyvärr inte var öppet... men det fick duga. Blev en hemfärd med jossan kring 3.
Vaken var jag klockan 8, min mage ville inte vara snäll med mig.. Så steg upp och la mig i mammas och pappas säng, som stod tom. Så under morgonen har jag pendlat mellan att halvsova och att ligga ohch vrida mig. Men nu har det gått över, har ätit Bullens korv med josse ;D
Resten av dagen ska jag bara ligga här i soffan och kolla tv/film. Sen måste jag gå till Ica och handla mat, gode tomt i kylen. Sen ska jag laga middag, pasta & skinksås blir det nog! mums. Får se om jag har sällskap till middagen, men senare har jag då det :)

Nu ska jag sova en stund. Hejdå!


Glad sommar!

JAG VILL OCKSÅ TA STUDENTEN!!!! men har två år kvar..

Nu ska jag gå och duscha, sen sprätta första cidern! Ha en bra afton mina damer och herrar!

Sommarloov :)

Jag har inte mycket tid att sätta mig ner och bara chilla i soffan. Idag har det varit mellan 25-30 grader, vilket jag nog aldrig har varit med om här uppe. Så jag har bränt mina axlar såklart. + att fast ajg spenderar timmar i solen blir jag inte bruuun!! hatar mina pigment, som inte verkar finnas till ens...

Dagen spendeardes i badhusparken med klassen, sista dagen ;( Men några kommer jag gå emd nästa termin också :)
Efter några timmar där cyklade jag och josse upp till nygatan där vi stekte oss i solen med annika, malle och niklas. Till det hade vi melon, jordgubbar och glass! Det kan fan inte bli mer sommar!
Sen så hade jag ju den där jävla handledarkursen idag.. 3 jävla timmar satt vi där, allt ajg och mamma gjorde var att rita. De mest onödigt spenderade timmarna i mitt liv måste jag säga. Men nu får jag iaf börja övningsköra på riktigt, lagligt. Se upp på vägarna!!

Imorgon är det en fullpackad dag. Börjar med att stiga upp kring halv 10, ta på mig kläder och sen bege mig till kyrkan där Malin har sin examen. Ska träffa alla gamla lärare igen, fan så kul! Efter kyrkan ska vi och kolla på utspringet.
När man sett alla där ska jag hem och börja göra mig i ordning och sprätta en cider med josse, issa och lisa:) efter det är det middag med klassen och fest hos Tove :) fan så taggad jag är! resten av kvällen kan jag tyvärr inte förutse, men kommer med all säkerhet dyka upp på stan!

Godnatt!

Tisdag

Gud, jag har ingen tid i världen just nu att sätta mig ner och skriva. Blir en snabb uppdatering.
På skolan var det nästan bara betygssnack. Efter det spenderade jag och josse någon timme i badhusparken där vi låg och solade. Hade tillochmed med mig mina små vovvar, som faktiskt inte skällde allt för mycket :)
Sen for jag hem, snabbduschade och for till havs där balen var. Stod där i ca 2 timmar och kollade, mest för att se Anna och Anton, som såklart gick nästan sist. Men fina nått så in i bomben var dom! :)

Ska ta en sväng med hundarna nu, sen kommer mitt sällskap. Kanske blir kubbspel eller nått annat skoj ute, för ute måsta man ju vara i det här underbara vädret!

Hejdå!

Monday

åhgud så skönt att bara sätta sig ner. Har inte varit hem nått idag. Nu först känner jag hur trött jag är.
Idag hade jag först skola, där vi inte gjorde nått, skattjakten slopdes och istället kollade vi på olympiaden. Klockan 12 begav jag mig till stan och till frissan, där jag spenderade ca 3 timmar med att fäga och klippa. Men nöjd med resultatet iaf :) När jag var klar kom mamma så köpte vi några koftor och strumpbyxor, sen åt vi middag på Röda Lyktan. Direkt efter det cyklade jag till Anton, där det än en gång var fest. Fast en chillfest, men dricka gör dom. Därifrån for vi och grillade vid vattentornet, men jag tyckte inte det blev spec roligt, för många av en sort dök upp, så jag for till badhusparken en stund där Issa, josse, madde, ls och ida var. De stod och försökte lära sig att jonglera :D grymma killar som höll på där alltså.
Klockan tio träffade jag malle och natte, väldigt länge sen ajg träffa han, och tyvärr malin också ;( men ska bli ändringar nu när sommarlovet kommer!

- På tal om sommarlov, Jag vill ha det nu!

Imorgon äre skola, men kan inte tänka mig att vi går full dag, då blir jag cp. Efter den, beroende på vilken tid jag slutar ska jag antingen hem först, men sen på kvällen ska vi och kolla balen. :) kommer bli så avis....
Efter det har jag nog planer, men det är en hemlis!

Godnatt!

lesssssssss....

på allt vad som har med det andra könet att göra för tillfället. Ni är underliga. Nog sagt.

Fasiken så kvavt det har varit ikväll. jag och issa fick gå en bit med massa ved osv, höll jävla på att dö så varmt. Sen börja det smådugga, men inga stora regndroppar iaf:) Jag, issa, emma, lisa och ls var baki dagiset och grillade korv och pinnbröd, mysigt :) Sen satt vi där några timmar och bara snacka och snutta oss. trevligt vare.
Imorgon blire skolan, måste ju kolla olympiaden :D Efter frissan ska jag med mamma på stan och inhandla lite kläder och sånt. På kvällen är det inget bestämt än. Hoppas på bra väder iaf!

För mitt eget bästa borde jag gå och lägga mig snart, men pga min långa sömnunder gårdagens natt kommer det nog vara omöjligt. Är alldeles för pigg just nu. Men får väl stoppa på en film och lägga mig i sängen. :) Ska kolla runt lite på internet efter inspiration för mitt hår. vet verkligen inte vad jag ska göra med det. men he löser sig.

Godnatt gott folk!

back in town

Sådär, hemma i Pittan :) Satte mig i soffan och funderar på hur jag ska spendera min söndagskväll. Inga plnaer än så länge, men ska ringa runt lite. Imorgon blir det nog skola i nån timme, men ahr inte riktigt bestämt mig, kan ju bli roligt med skattjakt faktiskt :) Men också skönt att få sova till 11. hmmm..

Det var min lilla uppdatering, ska packa upp mina saker nu. Hejdå!

söndag

Oj så skönt, vaknade för tio minuter sen :) Länge sen jag sov till två, alltså har jag sovit 12 timmar inatt. najjs!
Här ute regnar det, eller har regnat, så det blev ingen målning för mig. Ingen sol heller ;/ Så vi ska nog mest städa upp här och sen bege oss hem till stan. Där vet jag inte vad som sker, men att ligga inne hemma finns inte på schemat.

Nu ska jag göra mig nån frukost! Hejdå!

RSS 2.0