goodnight my dear

Ska bara skriva ett snabbt inlägg, blir att sova nu snart! Pga typ ingen sömn senaste två nätterna så kommer jag nog somna snabbat när jag väl lagt mig ner. Ska bara tvätta ansiktet och ringa min pojkvän för att säga godnatt! :) Hemma har mina flickvänner partajj, synd att missa ;/ Men hoppas ni har haft roligt och lever imorgon! xD

Dagen blev ännu en lyckad shoppingdag! Först några plagg från H&M igen, lite från Monkey och sen blev det en tunika från Ullis affär och en väska xD Men är mer precis nån annan gång! :) Dock mycket glad över mina inköp dessa dagar :)
Kring 3 kom vi till Nykvarn, sen dess har jag lekt med mina små sysslingar och ätit godmiddag. Var även och nattade Clara, den sötisen :) Men nu ska jag börja bege mig mot sängen! Godnatt!

God?morgon!

Mums, var nyss nere och proppade i mig en massa frukost. Mackor, ägg&bacon, melon, you name it! :D Mamma for iväg nu på nå jobb, så medans hon är borta ska jag duscha och göra mig iordning. :)
Fan, skulle ju ha en lång natts djup sömn, men icket! Min förkylning som jag kände skulle komma slog ut under kvällen, och när jag skulle somna gick det inte! Hade så grymt ont i halsen, så låg bara och svalde hela tiden för att göra det lenare! Sen min näsa ska vi inte prata om :S Så jag somna väl där kring 1, halv 2, vilket är sent när man steg upp 7 dagen innan och 8 imorse.. Så just nu skulle jag bara vilja krypa ner under täcket och sova! Men det kan jag ju inte, måste utnyttja all tid jag har här :D Så ska in i duschen nuuu! Hejdå!

I like this room, but I miss you in it..

Jag trivs verkligen i hotellrum. Låter kanske tråkigt att bara ligga inne när jag väl är i Stockholm, men har inte sovit mycket denna vecka, så det känns skönt med egen tid så jag bara kan slappa och ta det lugnt. Har varit ensam max tre timmar under lovet, men jag älskar ju dock att umgås med mina vänner och pojkvän, men ibland vill jag bara vara själv och må gott. Dock inte ofta, men nån gång ibland :) Så jag ska nog snart kasta in handduken och sova en djup lång sömn! Blir ju en heldag med shopping imorgon också, måste ju ha fulladdade batterier!

Sen så börjar jag bli galen, vill ha en iPhone nu! Jag ser dom överallt hela tiden, fattar inte ;P Så suget stiger! Ingen som vill köpa ett xbox som är helt nytt och ett psp+spel som jag knappt har använt alls? ;P Snälla!! ;)

Nej ska nog läsa lite så jag är klar med den till skolstarten så vi kan börja analysera :P Blir säkert skit roligt! Not.. men lika bra att få det gjort :P Sov så gott!

väsktookig som jag är!

Ligger på hotellrummet och läser runt på olika bloggar, och läste kissies.se. Och väskgalen som jag är så måste jag ju vara med och tävla nu när hon ger bort några!  :D

Ska lägga en ansiktsmask och sen feta med godis och se tv! hejs!

me and my hotellrum ;)

Aah, jag älskar att befinna mig nere i vår kära huvudstad! Från klockan halv ett tills nu har jag och mamma gått runt nere i staden och shoppat! Gud så jag trivs. Har hållt en jävligt bra budget måste jag säga, trodde ajg itne alls, har gode mkt kläder och andra småsaker liggandes på sängen nu och jag har inte kommit över tusenlappen tror jag :D Men la undan en grymt snygg kjol på Monkey som jag tror att jag ska köpa imorgon innan vi far ut till Nykvarn :) Dyraste köpet idag blev faktiskt Björns skor, men dom betalar han tillbaka sen xD Vädret här suger dock, regnar och är kallt. Men bättre än dunderkylan hemma xD

Ikväll blir det att äta middag med mina föräldrar :) Så ska väl börja göra mig iordning snart =) ska försöka platta håret så snoddfrillan försvinner, men kommer säkert inte lyckas alls ;p Efter middagen ska jag mysa på i hotellrummet, blir nog att lägga en ansiktsmask och se på tv ;D Har eget rum, så kan se på vad jag vill :D Ha en trevlig kväll!


mysdag :)

Jag älskar att ha lov. Verkligen älskar att ha lov! Just nu sitter jag i myskläder i soffan och äter lite godis. Björn lämnade mig nån timme för att äta lunch emd en kompis från Jmk, och jag okrade itne följa, kände inte alls för att börja klä på mig. Väntar några timmar tills jeansen kommer på, för vi ska till Kvarnis och se a-laget klockan sju. :) Så nu när björne inte är här ska jag försöka börja packa väskan, imorgon far vi ju till Stockholm! :D Funderar på vad jag ska ta med mig, ska försöka packa lätt denna gång, så man rymmer allt nytt på vägen hem xD Ne men hoppas jag har några nya plagg med mig hem till garderoben iaf :)

Nu ska jag ta tag i packningen! Hejs!


I need you honey

Åhh, vill ha sålt mina saker som jag har på Blocket nu, för vill gå till Telia och köpa mig en vit Iphone. Jag vet att många säger att dom suger osv, men vill ändå ha en och när jag har bestämt mig för det så blir det så xD Och pappa kom hem idag med ett fett smile på läpparna och berättade att han får en nästa vecka genom jobbet... Skit kul när man själv drömmer om en.. Tack pappa </3!!


Har haft två riktigt mysiga dagar och nätter med gulle. Förutom bara slappat så har vi bowlat, fikat och bakat bullar! :D Måste bara säga att jag och Amanda vann ju då bowlingen idag för andra gången! Bara så att alla vet! ;) Inte så stöddiga nu va grabbar? :)
Snart kommer B hit, hans träning slutar nu. Vi ska se nya OTH och förhoppningsvis en film :) Blir nog Taken, eftersom björn inte har sett den ännu och den är så grymt bra!





Nej nu är det Brothers&Sisters! :) Puss

Fickpengar till stockholmsresan behövs! xD

Fullt upp idag med. Klockan ett var det lunch på Thaigarden med tjejerna sen fika på Nodo. :) Alltid lika trevligt. Sen kom björne så gick vi en liten sväng på stan innan vi gick hem till honom. For hem när han skulle på träning, sen dess har jag inte gjort så mycket. Har lagt ut två annonser på Blocket, säljer en Xbox som mamma vann på poker och som vi inte har någon använding för alls, så är någon intresserad så kolla där, säljer den för 1500kr. Jag säljer också mitt PSP, som jag knappt har använt, med sju spel och massa tillbehör. Sånt där som jag ville ha för några år sen, men aldrig spelade på typ :P
Nu är det hockey på tv, så pappa och hans kusin som är här sitter och skriker i soffan. Själv ska jag nog gå och sola om jag orkar, börjar bli riktigt blek nu :S Känns inte alls fint:P Sen kring 9 kommer B hit, blir väl att se nån film och mysa på :) Gulle, så jag tycker om dig :)
Imorgon ska vi bowla med Wille och Amanda, denna gång tävlar vi om en middag. Förra omgången så vann ju vi tjejer xD Bättre lycka denna gång grabbar! Efter bowlingen ska jag och b hem till mig för bullbak! Båda har varit sugna i flera veckor på bulldeg, så nu ska vi ta fram mjölet och sätta igång! :D
Men ha en trevlig måndagskväll och njut av lovet, för det gör jag! Hejs! =)


en tankeställare

usch fyfan! Kollar på femman, Jamie Oliver har ett program där han visar hur man producerar ägg och kycklingar. Det är så jävla vidrigt! Jag sitter här i soffan och lipar.. Ingen, oavsett vilket djur, ska behandlas som de behandlas. Det är vidrigt. Tuppar som ju inte kan producera ägg gasas ihjäl när de är små kycklingar. Man fick se när de gasade ihjäl dom små söta, fan så arg jag blir. Nej man ska inte köpa ägg som är producerade av burhöns. De stackarna... Ne jag började må riktigt dåligt. Så är det ju med allt sånt, man vet att det föregår, men kan tränga undan det tills man får se det på t.ex tv. Blir chockad fast man har hört om allt förut, men har som inte kunnat föreställa sig det förrens jag har sett det med
egna ögon.. Nej mitt hjärta gråter..


namnsdagsbarn

Gud, min första lediga stund sen i fredags! Har varit med julia, annika och malin hela helgen. Och i fredags även sabine och hannah! :) Har haft en mycket trevlig helg måste jag säga. Fredagen spenderades i rosivk hos julia där vi såg idol och sen film. Måste rekommendera filmen, den heter Taken. Ett måste att se säger jag bara! Igår satt vi på Nodo några timmar på kvällen, sen blev det film hos Tove. Vi var en massa folk, så orkar inte rabbla upp alla, men det var mycket roligt :) Sen sov jag, annika och julia här hemma.
Och ikväll kommer Björn hem till miiig! :) Jag har saknat dig älskling. Så ska vara med han ikväll och imorgon antar jag :) Men innna nu på eftermiddagen ska jag nog fika med lisa, sen vet jag inte vad som händer :)
Nehej nu måste jag klä på mig, klockan är ändå två! ;D Hejs!

ps: grattis på namnsdagen alla Amandor! xD

ingen tid över

ja jag hann inte sitta nått vid datorn igår, fullt upp hela tiden. För efter skolan gick jag hem för att plugga, vilket inte blev av, utan såg gossip xD Sen kring 6 kom julle så vi gick till Ängeln och åt pizza, innan vi såg hockey. Så jag kom hem kring halv tio med björne. Så idag ska jag ta tag i hejn, har inget val, prov imorgon.
Till helgen blir det bara tjejmys =) Imorgon i rosvik med dom bruttorna och malin, sen lördag har jag inga planer än så länge :) Men eftersom björne är i jokkmokk så är det friendsweekend som gäller! :D
nej nu måste jag sätta mig ner och läsa... Hejs!

man tackar aldrig nej till fika

har läst 10 sidor nu, får räcka för stunden xD Fick en inbjudan från julle till dom för att fika, hennes mor fyller år =) Så vi ska fara dit nu och överraska henne. och få fika förstås! ;) Så får se hur mkt mer jag orkar läsa ikväll, skulel dock behöva läsa mkt, om jag ska hinna kolla hockey imorgon med björne. men får se :)
Nehej nu ska jag ta bilnyckel och sätta upp övningskörningsskylten och brumma iväg till rosvik! Hejs!

tre dagar kvar, tre dagar kvar, tre dagar kvar...

Sådär, hemma från skolan :) har slängt i mig två mackor, min mage höll jävlat på att kurra ihjäl sig. Funderar på vad jag ska äta till middag, mamma&pappa ska äta korv, men jag hatar korv. helt plötsligt har jag börjat avsky det. usch.. så får väl bli nudlar för mig xD Men ikväll är det plugga som gäller... Dock har oth och gossip kommit, så måste ju se dom ;D har ju två dagar till att plugga på till provet, så ;D Ska väl hinna läsa igenom lite iaf^^ Funderar också på att sova en halvtimme nu, så jag är pigg efter middagen och kan läsa ordentligt :O ;) Försöker hålla gnistan uppe, bara tre dagar kvar innan lov! Då ska jag soooovaaaa! Lita på det!
Sängen ropar! Puss


aruenruedi kronghtongh

Nu är städnigen avslutad, eller mamma håller nog fortfarande på där nere, pedanten ;) Själv sitter jag uppe i mitt rum med ljus tända och en underbar pojkvän i sängen. Så varför inte vara med honom? Jo han pluggar;/ så jag skriver ett snabbt inlägg, sen ska jag ocskså lägga mig och läsa min engelskaroman. ;b
Nu har jag slut på idéer. Godnatt!


Tack världens finaste pojkvän!

Operation Storstädning

Det blev inte att träna för mig, istället kom mamma hem och Operation Storstädning inleddes. Jag har dammtorkat mitt vardagsrum, min toalett och mitt rum. Sen så har mamma dammsugit och ska nu skura golven. Så nu luktar mitt rum gödans och ska renbädda min säng snart också, så jag och Björn får sova i nya sköna lakan. :)
Sen så har jag tagit upp en skärm till mitt rum så jag kan koppla in min bärbara till den när jag ska se film :) Den bärbara blir så varm om man har den i sängen eller i knät + att det är skönt att sitta mot en stor skärm ibland :)
Nu väntar jag på mat och på B, men han kommer först om några timmar :)

Ska ringa josse nu! Puss


help me!=)

Om det finns någon som är intresserad av gratis kläder (finns det någon som inte är det?) så bli medlem på Gratiskläder.se genom min länk, så bidrar ni med några poäng till mig :) Skulle vara göllat om några vänliga själar skulle göra det! :) Kopiera länken och anmäl er när sidan kommer upp! :) Puss!

http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=72699

lonely dayyyyy

Great! När jag vaknade upp imorse så var hela mitt högra öga svullet och jag såg ut som Quasimodo typ. Så jag vägrade att gå till skolan, fanns inte en chans. Så jag somnade om och vaknade kring elva. Sen dess ahr jag legat i soffan och sett nya avsnitten av gossip och Oth xD Ingen dålig dag inte. Ögonen har blivit bättre, men pappa frågade om björn typ hade slagit mig, så knäpp såg jag ut :P Men imorgon blir det skola. en vecka kvar, bara att hållla ut!
Jag hade ju tänkt börja plugga ikväll, men har inga böcker till det, så får hårdköra imorgon. Så ikväll ska jag bara slappa, björne kommer efter hans träning :) Så resten av veckan äre plugg för Amanda Axelsson. fyy..
Funderar på vad jag ska göra resten av dagen, funderar på att kolla om det är nått roligt på Korpen, missade ju motionen imorse. Då var det styrkemix, så skulle vara skönt att få träna, så jag håller uppe det jag försöker skapa ;D och har ätit massa onyttigt idag, som det alltid blir när man ligger hemma och tycker synd om sig själv ;b
Jag längtar som fan till nästa helg!! På torsdagen på lovet ska jag, mamma och pappa åka ner till Stockholm och sova på hotell till fredagen. Så dagarna tors&fre kommer spenderas på stockholms gator och i dess alla affärer :D Jag är så shoppingsugen att det är galet! Sen fredagkväll till söndag ska vi vara ute i Nykvarn hos mina tremänningar och umgås med dom ;D Kommer också bli roligt, dom där söta barnen som jag älskar! Och förhoppningsvis går dom Bus eller Godis, så jag får väl ta och gå med dom (läs:ta deras godis) xD mohahah...
Nej nu vill mina små monster ut och gå. Puss

sunny sunday?

Hemma igen :) Mycket jacuzzibadande och filmmys, så tackar för en trevlig lördag/söndag =) Och det blev en kladdkaka på det också xD
Nu ikväll ska jag bara ta det lugnt, väntar på krubb nu. Måste måla mina naglar, allt for bort i badet. Ska läsa min bok också, lika bra att få det gjort :) + att den är bra också! Imorgon är det skola, sen hem och städa, kul ens? och ska börja plugga inför geografiprovet. nej itne alls ett roligt liv jag lever just nu.
Plus att jag inte har hunnit se nya OTH, så funderar på att fara till b och sova så kan jag se det där ;D men dock känns det som att mina ögon just nu bara vill blunda, så kanske stannar hemma och får en lång natts sömn.
men ska ränsa min iPod, mamma vill ha den :p hejs!

lördag

Trevlig kväll med Idol och film igår :) Men jag var så himmla trött, så det blev att fara hem till Börne kring halv elva. När jag kom dit skulle vi se One tree hill, men jag höll på att somna sittande :S så det blev en lång sömns natt istället :D
Nu sitter jag hemma i soffan med Julia och ser Mamma Mia! Den är snart slut, och då ska jag göra mig iordning. Ska se björnes match halv fyra, och innan det ska vi på stan och fika med josse och malin också. Efter hockeyn far vi ju ut till stugan, så där blir det mys med grill och bad xD Får se hur mycket sömn det blir inatt dock. ;D  
Nu måste jag fixa mitt trassliga hår och sätta på mig lite förskönande smink ;D Puss!

kan det inte vara fredag hela veckan?

Haha har fått en vana att alltid ta på mig pyjamasbyxor och en stor t-shirt när jag kommer hem efter skolan. Skulle aldrig kunna sova i dom, men det är skönt att ha mot kvällen xD
Just nu ligger ajg i soffan och ser Pirates ;D den gick på tv1000. Och väntar på att Sabine ska komma hit nu ett tag innna vi ska upp till malin och se Idol :) Blir en tjejkväll ikväll :) sen sova hos, björne ;>
Idag har jag varit på skolan, till halv fyra.. ett helvete måste jag säga. Men efter det så blev det en timmes fika på Nodo, var ett tag sen :) Innna jag gick hem beställde jag en klipp -och färg tid! Äntligen en ny färg och frächa toppar  :D
Måste ringa jullan nu och höra när hon kommer imorgon :) pöss!

Grattis Märak på 18-års dagen! :)

mmmmm..

Har ätit min absoluta favorit efterrätt till middagen! Jag och mamma latade oss och for till Valdino för att äta middag. :) Dom har nu fått tillbaka Creme Brulée på menyn :D Sate så gott det är!! Om ni inte vet vad det är så är det typ vaniljpuddingaktigt och bränt farinsocker på. Ska lära mig att göra dom :D
Nu väntar jag på björne som ska dyka upp. Har sett Andra avve med mamma och läst The Notebook. Älskar filmen så hoppas boken lever upp till mina förväntningar. :)

Nu ska jag ringa till malle och julle :) hejs!

snart helg!

idag inte lika pluggfri, jag som trodde jag skulle klara mig till måndag, men blev tvungen att göra lite matte och nå franska, men skiter nog i franskan xD
Ikväll ska jag inte göra nått, tror jag och mor ska fara och äta någerst snart. :) Sen kring 9 kommer björne hit. blir väl att se tv eller nått sånt mysigt :) Han kom igår också, jippey ;>
Var med mamma och köpte en ny bärbar åt henne, hennes skärm slockande. Blev en skit liten dator, så hoppas hon har den hemma när hon får tillbaka sin gamla, för den där är så praktisk om amns ak väg nånstans :) har ju mobilt bredband. Men hon verkar inte kunna få in Windows XP i den :S nått knäppt^^
ååh, våran stationära dator är på lagning, så kan inte se det nya avsnittet av OTH eller gossip... och inte 90210 eller. hoppas datorn hinner komma hem innan helgen,  vill seee!
Jo på tal om helgen :) Blir en riktig mysarhelg. Imorgon vet jag inte vad som händer, säkert film eller nå med tjejerna =) Sen lördag kolla hockey på eftermiddagen med julia :) När den är slut far jag, hon, björn och cabben ut till min stuga för att övernatta där till söndag! :) Så det blir bastu och jacuzzibad för hela slanten xD
Ska se lite tv nu :) Puss!

äntligen

Äntligen, första kvällen med inget pluggande! Helt galet skönt. har bara geografiprovet klar innan lovet, och det behövs inte pluggas på förrens nästa vecka :)
Så idag efter skolan for jag hem och slappade, fixade mina naglar också. Sen for vi till rosvik där mamma och farmor bakade bröd :) Sen åt vi middag hos farmor&farfar. :) Träffade jullbull en sväng också. xD
Nu vet jag inte vad ska jag göra, kanske så nå tv, kolla om det kommit nått avsnitt Andra Avve. Får se om björne orkar pallra sig hit, dom är på match nu. Skulle som vara mysigt. Annars så ska jag vara med han imorogn var det nog tänkt :)


Ha en trevlig kväll!


det får gå som det går

Kör på den vanliga: det får gå som det går, det jag inte kan kommer aldrig fastna ändå.
Den har fungerat gode bra hittills så borde funka imorgon också. Men nu orkar jag inte ens tänka mer på det, utan ska snart gå och lägga mig. Är hos Björne :) men han ska plugga ett tag till, så funderar på att se på ett avsnitt Andra avve, hann bara se ett idag. xD
hejsanhoppsan godnatt!

nått bra tips till att orka plugga?

jag är inte alls någon kaffedrickare, men nu tar ajg till drastiska åtgärder för att orka plugga. Måste göra någonting för att hålla ögonen öppna. Men dock så börjar jag förutse en förlust på provet imorgon, känns inte alls som att jag har någon stor koll. det kommer barka neråt..
Sen så vill jag ju hinna träffa min pojkis, men får se hur jag ligger till med pluggandet där vid nio. det är ju dock några timmar kvar, så aknske hinner lära mig nått! Det är ju bara ett prov på hela historiekursen, så det går ju att jobba upp. förhoppningsvis.
Imorgon är det också plugg som gäller, vill inte skolan att vi ska ha något eget liv?! Onsdag är det iaf NK-prov, vilket alltid brukar vara ganska stort och svårt.
Funderar på att ta en paus (längre paus) från boken och se ett avsnitt Andra Avenyn. det är ju ändå bara en halvtimme xD och akn behövas muntras upp! Ska läsa igenom nått papper, sen se Andra avve :D
hejs!

help me

Ingen tid för roligheter här inte! Ikväll efter middagen är det plugga plugga plugga som gäller. Två feta prov efter varandra.. Min stressmage klarar inte det. Men jag ska göra mitt bästa iaf, mer går inte att begära.
Nu tänkte jag chilla ett tag innan middagen, drar igång efter det. Ska läsa igenom sidorna bara nu innan, kolla att jag förstår sambandet mellan alla händelser.
Nej nu är det Epos som gäller! puss


ursäkta röran

Tack för en trevlig middag Sabine och tack ni från klassen för en jävligt rolig pokerkväll! Jag ber åter om ursäkt för avslutandet. Får hoppas ni vill göra om det nån gång, utan avbrott. :) Och grattis Oskar till vinst ;)
Är hos Björn nu och väntar på att åka hem till mig för att byta om, ska se damernas match klockan 2. Har inget mbyte med mig, för det blev en plötslig resa hit. Inga mer kommentarer på det.
Ikväll vet jag inte än riktigt vad som sker, men vi var några stycken som skulle umgås tror jag :) Får väl se vart och vad vi sak göra :)
Ha en trevlig lördag!

Pokernight

Japp, ni läste rätt! Ikväll gäller det att ladda upp händerna inför två rundor! Vi är 9 st från klassen som ska spela om vinsten, får se vem som tar hem den. xD Så jag har förberett bordet och markerna, bara att invänta mina motståndare! ;)




Men innan så ska jag på middag hos Sabine :) Vet inte vilka som ska dit, men har hört att vi blir gode många. Alltid lika roligt med tjejkvällar.                                                                                                                                                                                
Och nyss efter skolan så hann jag en sväng på stan. Inhandlade ett nytt sätt Fransk manikyr och en kjol från Gina :)        

Nehepp, nu ska jag ta mig bort från datorn och kanske äta en macka, min mage kurrar. Hejs! ♥                                          

försöka går ju alltid xD

Tack josse som försöker pigga upp min tillvaro med en grym låt!
Och det funkade faktiskt lite! :)



dålig dag.

nu har jag suttit med den där jäkla franskan i tre timmer och jag orkar inge mer nu! jag kan det jag kan, resten får gå åt helvete rent sagt :P Ska försöka peppa mig till att plugga lite NK också, men får se hur det kommer gå.. Och batterierna på min dator tar snart slut, och aldrig i livet att jag går nerför trappan för att hämta sladden, all min kraft är borta.
har nämnligen pluggat franskan på datorn, finns nån hemsida där man kan plugga. Faktiskt bra, för jag hade en massa glosor att lära mig.
ikväll ska jag nog fara till björne och sova :) fudnerar om jag ska duscha hemma nu innan eller hos han imorgon. jobbigt att packa alla hårgrejer, men samtidigt vill jag inte ha håret i en tofs imorgon igen, har haft det hela veckan. och om jag inte duschar håret innan  jag ska fixa det så blir det bra fel. blää
fan negativ jag är, men ingen bra dag alls. Massa plugg och tandläkaren hade stängt!! Så jag kunde inte gå coh fixa mitt fäste.. idiotiskt. så går med en järntråd lös i munnen, skönt.. fan ta tandläkare som sagt.
Ska nog gå ner och se hockeyn, luleå-frölunda, de har köpt hem matchen till tv:n.
Puss! ♥

stresss

som sagt, inget tid till skoj. Har så jävla mycket att plugga nu alltså, och när jag inte pluggar försöker jag umgås med björn så mycket jag hinner. Även ikväll måste jag plugga, franskaprov imorgon, vilket inte är mitt starka ämne.. Och historia och nkprov nästa vecka..
Men annars så mår jag bra, inte fått nån stress mage än så länge. börjar samhälls om fem minuter, så ska snart bege mig till klassrummet. När jag har slutat ska jag till tandlälaren och fixa ett fäste, sen hinna ner på stan tror jag.
Nej nu har jag lektion! Hejs!

no time to have fun

Har inte laddat in bilderna från mobilen/kameran,så dom får komma sen. Men nu sitter jag då i soffan hemma och ska snart in i duschen. Sen är det plugga fram till Björne kommer senare efter middagen. 5 prov på 3 veckor, har lite att få in i hjärnan alltså. Men annars än det så rullar livet på. :)
Helgerna planeras redan på måndagarna nu verkar det som, så på fredag ska vi spela poker några från klassen, sen på lördag äre häng med Björne =) Resten av tiden ska jag, plugga...
Nej nu ska jag ta tag i allt. Puss! ♥

Grattis!

Blir ett superkort inlägg, vi ska snart gå och lägga oss. Blir inte mycketr tid vid datorn uder helgerna, fullt ös hela tiden. Men igår hade vi jävligt kul hos mig, så tack brudar :) Det måste göras om!
Får bli längre inlägg imorong! Kommer bilder då från fredagen och lördagen!
Godnatt!

Grattis Älskling på 18 årsdagen!
 Jag älskar dig!

stressad brud

Blir ännu ett snabbt inlägg och hinner inte berätta om igår, får göra det när jag har mer tid. Nu sitter jag och bränner ut nån skiva till ikväll, myslåtar :) Vi ska ha tjejmiddag här. Kommer bli roligt och mysigt :) Sen får ajg se om jag sover hemma eller om jag far till björne imrgon på dagen för att fira honom! :)
Men kan iaf säga att gårdagen var super! Fan så mycket jag skrattade! :D ojoj. Och till alla er fans, Björn gustafsson är singel, det var bara en bild på han och den där bruden. ;)

Nej, nu måste jag in i duschen! puss!

god bless fredag

Fan så skönt, fredag och skolvekan är över! Men det känns som att jag nyss skrev typ det, fan så fort veckorna går nu alltså. galet.
Nu sitter ajg och väntar på att mamma och björn ska ta sig hit så ska vi fara iväg till stugan. Mysa där några timmar innan middag i luleå sen Björn Gustafsson! :D:D längtar ihjäl mig. kan itne fatta att jagkommer se han irl. :D
Så jag har sprungit runt här och packat ihop saker, trodde vi skulle fara 3. Men fick en stund över, så tänkte skreiva lite, för kommer itn egöra det nå mer idag, finner inte tid till det. så imrgon ska jag berätta allt om kvällen ;D
annars idag så gick min mobil sönder.. gud så arg jag blir över sånt. Men som tur var så slapp ajg skicka in den på lagning och ha den borta i två veckor, utan killen på telemäklarna kunde fixa det. nån skriv som hade lossant. + att ajg uppdaterade den cokså. finemang!
Nu ska jag kolla så jag har allt med dmig. ha en trrevlig kväll!

Att köpa saker gör mig glad

Mycket värt att fara till Luleå. Blev lite shopping för mig, dick inte tänkt det, men ändå xD Det blev en maskara, sminkväska, kofta, bälte, sockar, trosor, och örhängen. Plus björnes presenter :) Kan dock med sorg i mitt hjärta säga att nu är jag typ nere på 0 igen på kontot. Jag som just började känna mig rik igen.. Men bara at vänta på nästa studibidrag!
Har inte gjort så mycekt mer idag förutom skola och Luleå. Sett Idol, men ingen som är sådär häpnadsväckande. Men snart kommer björn, så då ska jag ju umgås med han! Och se nya OTH-avsnittet såklart! :)
Imorgon är det skola, sen hem och packa inför kvällen/lördag. Vi ska sova ute på stugan till lördag, så måste ha med mig bikini osv ;> Längtar som fan tills imrong!! Helt galet så roligt det kommer bli! =)
Nehej nu kommer B in genom dörren! Så ajg säger godnatt nu! Godnatt!

sweet dreams

Sådär, lyssnat igenom skivan med mattegenomgångarn, det får räcka med plugg för idag xD fan så jag lat är.
Efter det såg jag Idol, tycker som inte att någon är riktigt jävla bra så jag skulle kunna lyssna på dom senare, men det har jag väl inte tyckt om nån vinnare där :P Men det är ändå roligt att lyssna och kolla, för det är nått jag själv skulle vilja ställa upp i, men har verkligen inte nerverna :P eller den starkaste rösten. Men drömma går ju =)
Kom nyss hem efter att ha varit ute och kört lite bil med pappi., Det gick väl bra antar jag :P behövs ju träning, men det rullar på iaf.
Ska se vem som åker ut Idol, sen ska jag lägga mig i sängen och läsa innan sömn. Försöka få mycket sånt inatt. Imorgon är det en lång och fullspäckad dag. Mamma hämtar mig efteråt för att köra till Luleå och fixa lite saker :) På kvällen ska jag försöka plugga, funderar på att satsa lite mer på franskan iår faktiskt. Sen kommer björne hit och sover hoppas jag :) Tycker inte om dessa ensamma nätter :/

Nej nu är det godnatt! Puss!


ett litet

Fortfarande ont i tänderna, eller det kliar mest typ. Blir galen. Sen så har hela insidan på nederläppen blivit fullt med sår.. Hoppas det är över inom nån dag nu.
Men annars så har dagen varit helt okej. Skolan, inte så värst jobbig, sovmorogn, idrott, franska sen NK. Slut klockan två. Så då tog jag bussen till Björne och umgicks med han fram till klockan sex ungefär. :) har nyss ätit middag och ska nu sätta mig och plugga matte och franska. Kul kväll?
Fan så fort veckorna går, torsdag imorng, sen typ helg igen! Helt galet! Men inte klagar jag på det inte xD

Nej nu ska jag tränga in lite matte i min hjärna. hejs!

RSS 2.0