Back

Ja det är ju då bara tur att jag inte lever på att blogga. och att jag inte har så väldigt många läsare som litar på min uppdatering! jag har helt enkelt inte haft någon som helst ork att sitta vid datorn alls. Efter skolan nu i snart två veckor har jag bara slockant på soffan, sen somnat för natten. Ingen energi alls.. Men ska försöka ta tag i det och ändra min vana, för hejn funkar inte. Idag har jag tillochmed skrivit på MTM:arbetet som ska vara in på tisdag, mitt första pluggande på två veckor typ. Och nu börjar allt komma, så måste lägga ner energi på skolan nu.

Men av alla dagar jag inte har skrivit nått så har det inte hänt så mycket. Rutinerna fortsätter som vanligt. Umgåtts med Björn och vännerna :) Igår var vi också och åt  hos farmor&farfar, mycket trevligt och gott. Björn har inte tränat på hela veckan, vilket har varit ganska annorlunda, att kunna umgås utan att tänka på träningar hit&dit, men ska inte bli för van. Sesongen är ju inte klar ännu inte! Alla här hemma är också sjuka, så jag går mest runt och väntar på att bli dålig.. Skulle inte ha tid för det inte.

Ikväll ska jag nog inte göra allt för mycket. Funderar på att ta ett bad. Jag borde dock läsa in mig på Kuba, FN-rollspelet börjar ju närma sig. Sen måste jag analysera en nyhet till imorgon också, och kanske börja göra migg pass som ajg ska hålla v.7. Step blire :) Jajajaja, nog skola, orkar inte tänka på det xD

Till helgen ska jag till Rosvik och fira Ankan9 som fyller 18 år! Lördag har jag inga planer, kanske umgås med min lilla pojke :) Så blir det väl att kolla hockey på söndag. :) 


Det var den uppdateringen! Ska försöka förbättra mig nu :D

No time to dance

Gud, jag har ingen inpiration alls, sitter knappt vid datorn heller. Blir ett kort inlägg nu, ska snart iväg till Björne och sova. Får skriva ett längre inlägg imorgon om allt som hänt senaste dagarna. Ha en trevlig kväll!



Fredag

Ska snart iväg till Linnea och se film/tv med henne och Malin än så länge vad jag vet :) Kanske kommer några fler! Hinner inte skriva mer, men ha en trevlig kväll! :) Skriver om dagen imorgon eller nått!

Torsdag

Sådär, nu blev jag klar med franskauppsatsen också. Eller uppsats vet jag inte, men en liten inlämning. Dock skrev jag väldigt lite, men ääh ;D






Ska nog bege mig till Suntan och sola, dock kändes det jävligt kallt att gå ut, är väl kring en -20 grader.. Usch! Men vill inte att den lilla färg jag lyckats få ska försvinna så..
Sen måste jag hem och packa, blir att sova hos B inatt, och imorgon ska vi på begravning, så måste ha med mig alla sakerna som jag ska ha på mig och det jag ska fixa mig med. Kommer inte bli någon rolig dag imorgon, mår redan dåligt ;/ Men det viktigaste är att vi kommer finnas där för dig gumman! <3

Nu ska jag sluta skriva och klä på mig ordentligt med kläder innan jag ger mig ut i kylan!

Gårdagen :)

Riktigt trevligt igår när släkten var här och fikade. Satt länge med farmor och pratade om allt som pågår på Strömbacka, med möglet osv. Orkar itne gå in på den frågan nu, jag är så himla irriterad bara över att dom låter oss fortsätta vistas i klassrummet mittemot där saneringen pågår, men det blir nog ändring på det nästa vecka hoppas jag. Men annars så satt vi mest och pratade, såg 2½ men, sen inte så mycket mer. Jag och Björn for sen och lämnade bilen till Monika, som var på kvarnis, så smet in ett tag och kollade lite på matchen. :) Sen bara hem och sooov ;D

Mormors hembakta gräddtårta! :)


Hoppas du hade en trevlig födelsedag moder! :)


Allt jag skriver idag är..

Grattis mamma på fördelsedagen! :) <3 Jag älskar dig!


Mr.Virus, håll dig borta!

Fan, det är inte långt borta från en influensa för min del, om jag inte redan har den.. Morgonen började med ett rejält magknip på skolan, men som gick över. Sedan kom huvudvärken och tillslut blev jag helt utmattad och började skaka under MTM lektionen. Mitt udner styrkemixen, när jag stod och tränade armar.. Fy så läskigt det var, höll på att svimma. Dock tur att det var under sista lektionen, så for hem och somande på soffan efter middagen. Nu sitter jag med huvudvärk, hoppas allt gör över under natten, för jag ogillar att missa skolan, blir så stressad när jag märker att jag hamnar efter. Så håll tummarna för min skull!

Sitter nu och kollar Luleå-frölunda, luleå leder med 2-0, 40 sek kvar!! 3 poäng, inte att förakta! :D Har sett nya avsnittet av Gossip Girl, funderar om jag ska se OTH ikväll eller vara snäll och vänta tills imorgon och se med B, men jag kan ju se båda dagarna :D

Nej, nu har jag bara en sak kvar att säga:

GRATTIS GUMMAN PÅ 18 ÅRS DAGEN!! :D


Lite shopping denna trista måndag

Åh, så trött jag var idag. Kunde inte somna inatt, tidigast halv två kom sömnen. Så idag kan jag meddela att jag var som död på skolan, fick dock sova lite på skolan, vi hade hål xD Men jag höll ut. När jag kom hem så hade mormor kommit :) Så hon lagade middag åt mig. Min mage skrek typ, så var tvungen att äta innan mor&far. Efteråt så har for jag och mamma och köpte en ny foundation, den som jag använt i ca 2 år nu, I.D mineral. Lätt den bästa. Annars har jag bara varit hemma, och kommer förbli det också. Funderar starkt på att snart gå och sova, men känns helt fel att somna redan ;O jaja, om inte så somnar jag väl sittande :D

Beställde nyss hem nya träningskläder! :) Mina taights är vääälidigt nötta, och alltid kul med nya kläder ;D Blev ett turkost linne, liva upp det hela, och vanliga svarta taight. Båda två från H&M, totalt kring 400 kr. Nice!! :)


Söndag

Fyfan vad jag är bra! xD haha! Eller ja, jag vann igår iaf! :D Riktigt skönt med 500 kr ner i fickan. Hela kvällen var väldigt trevlig och rolig, vi har en så himla bra kontakt i våran klass. Så dessa kvällar måste göras oftare. :)






Idag är det söndag, så jag har bara tagit det lugnt. Eller har gjort en stor ansträngning, städade! Dammsugning och dammtorkning, så alla tussarna är borta! Ska räkna lite matte sen, eller kolla igenom iallfall, sen ska jag hoppa in i duschen eller lägga mig i badet, får se om jag orkar bada. Sen ska jag till B och sova :) Imorgon efter skolan måste jag ner på stan, kvällen är inte planerad. :) Säkert någonting att plugga på.. Nej, nu ska jag äta upp min choklad och se på Top Model 11. Hejdå!

Fredag

Gud så bra film!! Australia är ett måste att se! Man blir lycklig, arg och ledsen om vartannat, men det slutar som det ska iaf! Helt underbar! Endast att den var för lång, 2.45. Skulle ha gjort det i två filmer, men jag älskade den ändå. Jag är ju en lipsill, men den var så fin. Så jag rekomenderar starkt om någon inte har sett den!



Såg den på bio nyss med Björne. Nu ska vi sätta igång med serien Entourage. Idag har jag varit i skolan, sen tränat step och core på korpen innan bion. Imorgon ska vi som sagt äta middag på golden, sen spela poker. På dagen har jag inga exakta planer, ska på stan en snabbis iaf och hämta ut ringen jag fick av Björn i julklapp, en vanlig ring alltså, inget som ska sitta på vänsta ringfingret, den får komma om några år xD

Nej nu ska vi sätta igång med serien. Trevlig kväll!

Back in school

Första skoldagen på vårterminen avklarad. Och den började faktiskt grymt bra, för vi fick tillbaka vårat matteB prov som vi skrev innan lovet, och jag fick ett resultat som jag aldrig trodde jag skulle kunna få i matte! Jag fick 20p av 25p, varav 7vgpoäng av 10 möjliga! Helt sjukt!! Jag är så nöjd över mig själv!




Efter skoldagen, som var nästintill outhärdlig pga lite sömn, så for jag hem. Somnade en timme på soffan, vilket var väldigt behövande, men är fortfarande trött konstigt nog. Så det blir nog en tidig kväll, efter att ha gjort lite matte. :P Yepp, nu har skolan börjat om som sagt!

Dock jävligt skönt att det är helg imorgon! Har inga direkta planer ännu, men mest troligt blir det bio imorgonkväll eller lördag på dagen. Och förhoppningsvis ska vi spela poker här några stycken från klassen på lördag! xD Och kanske godmiddag innan på Golden! :)

Nej nu vet jag inte vad mer jag ska skriva! Håller på att kolla runt efter en väska på stan och på internet, men hittar inte någon jag vill ha! Eller jo, jag har hittat en, men den har inget axelband, så då funkar det inte ;/ Helvete.. Men jag fortsätter min jakt!

Kan man göra axelrämmen själv?! :D

last day in frihet

Trevlig med stressig dag. Jag och B steg upp halv ett, efter att som somnat om typ tre gånger, blev väckt av mina kära föräldrar som tydligen inte vet att man ska vara lite extra försiktig på mornarna när det ligger två stycken och sover. Man ska inte sätta på dammsugaren klockan 10 och man ska inte tappa massa saker i golvet..

Men vi steg som sagt upp och lagade en riktigt god frukost! Äggröra, bacon och rostat bröd med ost&marmelad. Kan man äta någonting godare till frulle?! :) Tror inte det! Sen halvsprang jag till solariumet och låg där i 20 minuter. Alltid skönt och varmt! Sen sprang jag hem, för jag hade en halvtimme på mig att duscha, sminka mig osv, för halv 3 skulle jag träffa brudarna+nicke på Nodo för att fika. Och jag klarade det nästan! Kvart i 3 satt jag på Nodo, dock inte så snygg som jag skulle ha önsakt mig, men jag var påklädd och duschad iaf! Sen satt vi där i några timmar och pratade på. :) Som vanligt; trevligt! =) Och nu sitter jag i soffan och väntar på mat. Kring sju-halv åtta ska jag bege mig till Kvaris där a-laget har match. Får se om jag sover ensam eller med björne ikväll, men en tidig kväll är ett måste, eftersom imorgon är det första skoldagen! Shiiiit!.

Tisdag

Ojojoj.. Jag stannade tappert uppe inatt och kollade hela matchen, men det blev förlust mot Canada.. Jag vet att man ska inte skylla matchen på domarna, men vafan?! allvarligt, så störda... Sen var ju inte Sverige dom bästa heller, förutom i slutet då dom låg på som fan, men dom hade väldigt många PP som dom inte utnyttja alls.. Menmen, silver är inte att förakta! Sen hade ju Canada 20.000 människor på läktaren som hejade fram dem, så trycket var som enormt. Men nog om det!

Fick inte alls någon bra start på dagen. Pappa kom jävlat instörtandes i mitt rum för att jag hade telefon, men vafan?! Ligger jag och sover så säger man att jag ska ringa upp, men han fattar ju itne det och har noll respekt. Så jag klev upp kring ett och åt frukost, sen nu har jag sminkat mig och ska snart klä på mig inför dagen. Klockan 3 ska jag till Kvarnis och se på Björnes match mot Älvsbyn. Ett tag sen nu det var någon match, så ska bli kul! Sen ska jag och hyra en rulle som vi ska mysa framför ikväll. :) Alltså bara en slapparkväll! Känns skönt att rktigt vila upp sig nu inför skolstarten.
Ha en trevlig dag! =)

Heja Sverige!

Ligger nu i sängen och ska nog hinna sova en liten stund innan jVM finalen drar igång! Måste ju heja fram våra svenskar! :) Bara hoppas att mina ögon håller med mig och håller sig öppna xD

Annars idag så har jag ätit lunch med mina föräldrar på Golden Dragon. Mycket gott med kinamat, och länge sen sist var det också! Sen gick vi en vända på stan, så köpte andra boken i Twighlight-serien, eftersom jag igår läste ut den första! :) Gud så bra böcker! Denna bok köpte jag dock på engelska, hade den första på svenska. Bra träning + att det är alltid bättre skrivet på orginalspråket. Efter stan gick jag hem, lockade håret, sen tillbaka till stan och Nodo där ajg fikade med Josse, sanna och den hemkommna Malin! :) Dock hann jag bara stanna en timme, för nu på kvällen hade vi poker hemma hos oss :) Blev fyra och trea.. Men är nöjd över spelet iaf! =) Så nu ligger jag här i sängen, och det var väl min dag.

Börjar dock bli stressad över att skolan börjar om på torsdag!! jag trivs ju med lov, varför sluta?! Men samtidigt, så fort som dagarna går nu för tiden så kommer denna termin vara över på nolltid. Kan knappt fatta att vi redan har gått en termin!! Började ju fan nyss ettan, och nu går jag mitten på tvåan! Helt otroligt. :)

Nej nu ska jag läsa lite, sen sova ett tag :) Godnatt!

2009

Första inlägget 2009! Vet inte riktigt vad jag förväntar mig av det nya året, förutom att jag fyller 18 år om 4 månader och 2 dagar! xD Längtar! Annars så vet jag inte något mer som händer, bara att hoppas det blir ett bra år. :)

Nu sitter jag i soffan och ser film med mamma och pappa. Har lagat middag och ska bara slappa ikväll. Orkar jag så far jag till Björn :) Imorgon har jag inga planer alls ännu, förutom poker på kvällen. :) Nej, jag har verkligen inget att skriva om känner jag, så ska sluta nu och hoppas på bättre fantasi till nästa inlägg. Ha en bra kväll! =)

RSS 2.0