lördagafton

Sitter och höller på att vispa av mig handen, håller på att få vaniljvispen fluffig. Den ska vi ha till den underbara nygräddade rabarberpajen. Till middag åt vi grillat med greksallad. Mums :) En lyckad sommardag :)

Ikväll ska jag ha filmmys med mina föräldrar. Känns faktiskt skönt med en hel lung helg här ute. Behövde ladda om batterierna efter de gågna veckornas stress och slit.

Hoppas ni får en trevlig lördagskväll! :)

lördag

Oj så skönt väder! Har legat ute nu sen 11. Har bränt mig på brösten dock :S haha, har gått mellan badet och solstolen, var 37 grader i vattnet i jacuzzin, så där kunde jag bara ligga en stund, sen upp och svalka mig:D Men skönt hare varit!
Ska hoppa in i duchen och sen ska vi, eller jag, köra in till Rosvik där vi ska kolla fotboll. Josse, elias, issa och emma skulle också dit :) efter matchen ska jag tillbaka hit och grilla med mor och far. Gött :)
Imorgon ska jag spendera ännu en dag här, måste måla friggen. Sen hem till stan, där jag får se vad som sker :)
Och på måndag ska jag klippa och färga håret. är fan lite nervös, ska till en ny frissa. Och vet inte riktigt hur jag ska färga håret än heller. Men får se hur det blir :) alltid skönt med förändring.

Nu måste jag skynda in i duchen! Hejdå

Godnatt!

Blir en liten uppdatering nu innan jag ska gå och lägga mig. Det är inte den bästa uppkopplingen här, sitter med mammas mobila bredband. Så allt tar så länge att ladda, men några rader måste ju skrivas :)
Har kollat tv ikväll med mor, och en film med far. Nu är det morgonsoffan på tv ;D
Fan, min karatehund har gett mig en fläskläpp :O ni som vet hur stor och stark han är fattar att det kunde hända. inte. Men helt plötsligt satt jag där och kylde min läpp där jag nu har fått en blåsa som hans klor rev upp. sathund. men tur för han att han kan överleva på sitt utseende. :)

Imorgon förutom att ligga och steka ska vi nog in till Rosvik och kolla fotboll, piteå-norrsken. Efter det, kanske, om julle har tur och får tag på en hundvakt, ska hon komma ut hit :)

Sov gott! :)

fredag

He blev några timmar ute i solen på varandan här i Alhamn. Mycket skönt :) Sen for jag och mor in till Rosvik och åt på Kaffa, sen hälsade vi på farmor och farfar. Och gissa vem som körde och parkerade bilen, jo, jag! xD
När vi kom tillbaka helskinnade från bilfärden satte jag och mamma oss i jacuzzin. Men måste bara älska att vara här ibland.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt och se tv. Blir nog en och annan godis också, men det är ju helg! :)

Hejdå!


knak

Sitter i soffan nu, lite drogad typ. Kom nyss tillbaka från tandläkaren. Denna gång gick det också bra, eller tanden var lite vriden, så det tog ett tag innan hon fick ut den. Men halva min käft och tunga är bedövad, så jag kan typ inte prata:P
Ska börja packa och sen beger vi oss ut stugan, där jag direkt ska lägga mig ute i solen med min underbara bok. Och kanske nån godispåse.

Hoppas alla kommer ha en bra helg! Hejdå :)

Godnatt

Ännu en lyckad försommarkväll :) eller kan väl nästan kalla det sommarkväll snart. Inget vrålparty, men lite småfulla människor som bada badtunna :) Själv blev det inget sånt, skulle dött när jag cykla hem då, utan jag satt med andra ligan i lusthuset och rökte vattenpipa, men den smaka fan skit:S Jaja, hemma nu iaf i min underbara säng, ska snart somna. Men dock lite halvpirrig i magen, ska till tandläkaren imorgon och dra andra och sista tanden. Men går det som förra gången är det egentligen ine att oroa mig över, men jag blir så paranoid när det gäller mina tänder.
Efter det besöket ska jag hem och packa mjukiskläder och bikini för att sen bege mig till stugan där en hel helg med mat, godis, sol och bad väntar=) inte nu i havet, men utebadet :) Åker nog på att måla friggen, men det kan jag nog offra, har inte jobbat så mkt där ute, och kommer inte göra det heller. Så att måla i solen kan jag göra :)

Ska läsa min bok och sen sova. Godnatt!

Torsdag afton

Har precis gjort mig klar och ska iväg till Nodo, eller taket på nodo, där linn väntar :) Efter ett tag där ska vi dra vidare till Antons fest ikväll också. Kan nog bli trevligt :) Om jag hinner ska jag förbi malle, josse och alla, som kanske skulle grilla eller nått.

Så nu ska jag kila iväg! Hejdå ;>

It´s a sunny day

Skönt, suttit ute på balkongen i nån timme med min älskade bok! I bikini :D Äääälskar värme och sol, nu känns det fan att det snart är sommarlov! =)

Annars så har dagen gått fort, redovisningar på lektionerna och sen nött en låt på giratt som jag spelade upp. Klarade faktist det bra, så hoppas på vg där. Dock har jag jävligt ont i fingrarna :S är man inte vad att spela och sen sitter i en timme konstant, då känns det.

Ska ta tag i dammsugandet av lägenheten nu, lika bra att göra bort det. Ikväll har jag kanske planer, vet inte riktigt än :)

Ha en bra resterande torsdag ute i solen!

godnatt

Blev en..intressant.. kväll måste jag säga. fick lite att fundera över..
Men också rolig! Inte för att jag känner många i det där gänget, men jag blir alltid bara glad över att vara runt dom, dom är som så snuttiga och roliga ;D Så hög musik, roligt folk och en tankeställare summerar min afton.

Blir nog ingen uppesittarkväll, börjar 8 imorgon.. och slutar halv fem. usch^^ Efter det ska jag hem och dammsuga lägenheten och sen vet ajg inte nått mer som sker :) Men inte sitta inne inte!

Puss och godnatt!

tack gud för vädret

Pizzan blev väldigt god! :) Linn och jag grisa i oss bit efter bit. När middagen var klar for vi till vårat nya hus, dit mamma nu hade fått nycklar. Enligt linn så skulle hon "kunna dö för huset" och hon upprepa att hon skulle svimma:D men hon är gode bra på att överdriva, men hon gilla det iaf! det är alltid kul att veta! :) Men nu vill jag då bara flytta in, kändes väldigt lockande!

Snart ska vi börja cykla mot Anton där det är fest xD Skönt väder ute, så cykelturen kommer bli najs! =)

Ha en bra kväll!


Pretty odd

haha, blev kort när vi stod och lekte med barn, dom typ brotta ner ossxD Får väl se sen hur lejda vi blev:D
Nu ska jag bara sitta och chillar, för jag har inget mer att plugga!! yäääy :D

Ikväll ska vi göra pizza här hemma, mina föräldrar är faktiskt här nu;P Sen ska jagv ara med linn också :) fast hon slutar om en timme typ^^ så blir nog att ligga i soffan och kolla tv.

Imorogn vettfan vad som sker, lång skoldag iaf. Efter det kanske stan en sväng :)

Hejdå! :)


fotomodellen javisst!

ska kila iväg till skolan och ha idrott snart, paddla kanot = vattenkrig! xD
haha, hon jag ska jobba för i sommar ringde nu och fråga om jag kunde ställa upp på bild, nån tidning ville intervjua oss för feriearbetet i sommar ;P jag och två till skulle vara med.  men jag  hatar dock att vara med i tidningen, det blir aldirg en bra bild :S men jajajajajja =)

nu ska jag borsta mina tänder :) Hejdå!

Så här ska det låta!

Här har vi då världens sötaste och roligaste snubbe i rollen som Benjamin :D


Björn gustafsson är ju då min blivande man vill jag bara tillägga! :)

borde nog börja med en spargris igen....

Kan någon snäla förklara vart alla mina pengar tar vägen?! För fyra dagar sen fick jag 1000 kr av mamma. Idag när jag skulle ta ut pengar hade jag bara 300 kr kvar!! Fattar inte alls vart alla mina pengar tar vägen :S eller okej, det blev ju lite shopping den dagen, men jag betalade det mesta med mammas kort :S Ändå har jag använt 700 kr :S
Hejn tycker jag inte om..

Ikväll kommer Josse, Malle och Ls hit och ska se Dh. Har redan sett det avsnittet, men det går alltid att se igen! Kommer nog bli roligt :)

Ska läsa igenom mina papper en sväng innan dom klampar in här! Hejdå!

tisdag

Nu har jag och Lisa pluggat samhälls i nån timme. Kankse kan svara på nån fråga imrong iaf provet :P
Men efter imorng blir det inge mer snack om plugg, då är allt klart!! kan knappt vänta så skönt det kommer kännas.
Så hela helgen kan jag bara ta det lugnt utan att ens behöva tänka på om jag har nå skolarbete :D Blir nog att ajg far ut till stugan om det är fint väder och ligger där i två dagar. Skulle faktiskt avra skönt, slippa stan ett tag. ut på landet :D
Och mina föräldrar tjatar på mig att ajg aldrig är där ute, var nog några veckor sen sist, och då for jag bara dit för att äta, sen hem igen. Så att ligga där i solen och sen bara i jacuzzin kanske inte låter så dåligt:)

Ska försöka lära mig alla partiledarna nu, jag är så dålig på sånt :S Men ha en bra eftermiddag! :)

Godmorgon!

Ska snabbskriva innan jag måste iväg till skolan. Börjar om 20 min.
Funderade starkt på att inte ens fara idag, men kände att det var lika bra att göra bort franskan. Ingen lång dag idag som sagt, efter lunch äre slut så ska vi hit och plugga. Efter det vet ajg inte vad som sker, kanske blir hemma eller så flyger jag till nån :) Får se vad ödet har planerat :D

Ha en bra..ehm...tisdag :S (så bra den kan bli)

tidsfördriv innan sömn.

Bara för att :D

Har du kysst nummer 7?
Anton, ne skulle bli husihelvete då :)

Brukar du vara med nummer 19?
Emil F, njaa, brukar inte ske

Gillar du nummer 25?
Foppis:D Henne gillar man alltid!

Är nummer 3 din bästis?

Anna, hon ligger högt på listan

Är nummer 18 en sötnos?
klart elias är en liten sötnos! xD

Är 6 en person du hatar?
Annika skulle jag aldrig hata!

Älskar du nummer 16 ?

Emil Lyden, har alltid en plats för dig gubben ;) men älskar är nog att ta i :D

Är nummer 22 bäst?
Frida är bäst ja :)

Var du med nummer 23 idag?
Gustav, ne honom har jag inte sett på länge

Går nummer 5 i samma klass som dig?
Björn, inte det, men kanske mentalt skulle passa ett år bakåt? ;);) ne, skoja bara xD

Har nummer 30 en likadan mobil som dig?
Superheni har inte samma mobil som mig nej :D

Är sista numret sämst?
Åse gamla grannen är en av dom bästa, så nej! =)

Är nummer 38 äcklig?

Issa, jo, gode vidrig ibland. ;)

Skulle du vilja hångla med nummer 56?
Linnea, vem skulle inte vilja med den hetnosen? ;)

Är nummer 62 en tönt?
Mathias, njaa, länge sen jag träffa han, men tror inte det

Är nummer 1 bäst?
Amanda Fors, helt klart!


Redo för sömn

Det har varit nå fel, så har inte kunnat uppdatera när jag ville, men kom äntligen in nu :)
Efter middagen läste jag ngra rader franska innan jag gav upp. Då fråga issa om jag ville umgås, så vi stack till Nodo dit lisa också kom. Satt och snacka där i typ två timmar. Mysigt :) Sen for jag bara hem och nu ligger jag i sängen.
Imorgon slutar vi efter lunch, så då ska jag och lisa hem hit och plugga lite samhälls, ett sista ryck!
Helt galet att om 1½ vecka har vi sommarlov!!!  Kan typ inte fatta det, känns som att jag nyss var i fjällen på påsklov, eller att det nyss var typ nyår. Tiden går så jävla fort.

Nu ska jag hugga tag i min braiga bok, den andra i serien om Millenium av Stieg Larsson. Så gryymt bra böcker. den första boken flög jag igenom typ, och den här har jag precis börjat på, men kommer nog inte ta lång tid innan den är utläst :) rekommenderar dom starkt!




Godnatt!

Måndag

Sitter och väntar på mat, borde läsa franskan, men jag orkar nog inte, det får gå som det går imorgon. Annars så regnar det ;/ usch.. skulle vara dålgit väder här uppe fram till typ onsdag, hoppas värmen och solen kommer tillbaka då!
Blir så deprimerad när det regnar.. Enda gånden jag uppskattar det är när man är och campar i husvagn. Då finns det inget mysigare än att ligga och lyssna på regnet som smattrar mot taket.

Så ikväll ska jag bara ta det lugnt :) Sovmorgon till halv tio imorgon xD

Hejdå!


Kärlek, sex och samlevnad

Sitter i datasalen och ska skriva en kärleksdikt. Kan ju dirket säga att jag inte är den djupa typen som skriver dikter, men man får väl alltid försöka och se vad som kommer ut ur det. Är heller kanske inte den mest optimistiska just nu när det gäller kärlek, så får se hur positiv texten blir. I mina ögon håller typ inga av förhållandena. Man mår bra med personen, men chansen är så stor att man blir sårad. Fast visst, det är värt det när man väl är i den situationen. Jaja, hoppas ni som är kära har det bra och att er kärlek är bevarad! Lyssna inte på en sån som mig om ni är förälskade! :)

Ska skriva den där dikten nu! Hejdå! :)

haha, måste bara citera en text som jag nyss läste om kärlek:

"Det är inte underligt att allt ställs på ända när vi blir kära. Vi inser plötsligt att frömprinsen inte kommer på en vit springare utan på en grön cykel. Drömprinsessan kanske har båda finnar och dålig andedräkt."

"ät fett och socker tills du spyr"

Det är ungefär det jag gör snart..spyr..  fyfan vad jag har ätit idag :S äckligt mkt. först lunch, souvas indränkt i smör typ, sen massa godis idag och igår. Också blev det tårta här hemma, blev nå bitar av den, sen for jag till josse där emma började baka en smulpaj med vaniljvisp, såklart tröck ajg ju i mig en fet portion av det.. kan då bara säga att nu är min mage stoooooor och full!! Men man måste väl få ha en riktig fetarhelg också :D (fast det blir gode många) ääh..

Ikväll ska jag då försöka somna tidigt! Ska se till att jag itne fastnar med nått. Men vi ser ju :)

Till er andra gottegrisar, sov gott!! :)

jävlat rallyföraren ;)

Suttit ute på balkongen med linnea nån timme diag och sen såg vi Step up :D Fan, tror gud har läst min blogg och uppfyllde min önskan om värme och sol! =) idag slog det till med 20 grader här uppe i Pite :) Inte klagar man på det inte!

Kom nyss hem ifrån en biltur med moder igen. Gick hur bra som helst att köra! Inga motorstopp alls och har fått till jävla snygga starter :D Blir stolt över mig själv ibland, haha.

Ikväll ska vi äta tårta och mysa=) vet inte om jag ska till josse, får se om ajg orkar :) annars blir det nog en tidig kväll, kan behöva sömn så jag orkar plugga imorgon. Dock jävligt skön vecka jag kommer ha ;
slutar halv ett på måndag
ingen historia på tisdag så vi har sovmorgon till halv tio, sen efter lunch slipper vi nk/matte så slutar 20 över 12
onsdag har vi ingen historia, så börjar halv 12 :D
torsdag inte så slapp.. :( men fredag ska jag till tandläkaren igen, så blir ingen skola då på hela dagen. vet inte om jag är så glad över anledningen, men det måste ju göras. Och går det lika bra som förra gången så har jag inget att oroa mig över :)

Nu ska jag äta middag :) Hejdåå

Puss på dig mamma

Blev inget inlägg imorse, fann inte tiden. Men vaknade igen kring 11, vilket jag inte brukar göra. Men nu får jag fler timmar att göra annat :) Kom nyss från en snabbis nere på stan, köpte ett kort och en tårta till min supermamma!

Grattis på mors dag mamma! <3

image49
Du är bäst. :)



Lördag

Blev en fika med Lisa på Nodo ute på terassen ;) haha. Efter nån timme där så gick vi till Josse, så kom issa, emma och ida dit. Kollade lite på tv och snackade, vanliga ämnet, och sen nu är jag tillbaka hemma ca 4 timmar senare =) Ska börja laga mig middag, blir köttfärssås och spagetti, men oliver :D
Ikväll är det ju nästan ett måste att se Eurovision song contest :) Så det blir nog det, kanske med josse och gänget, eller så blir det bara hemma, får sällskap hit snart :)

Imorgon var det planerat att plugga, men jag har ju då glömt mina böcker hemma, så då går det inte. fan va synd. Inte. :) Men ska göra klart vemen iaf =) Så blir allt plugg på måndag och tisdag istället^^

Ska börja laga mat nu, men ha en trevlig kväll! :)

Godmorgon världen

Ligger i sängen och försöker bestämma mig om jag ska kliva upp och äta eller stanna kvar och se tv nån timme. Funderar också på vad jag ska göra idag, ska nog ringa runt och höra vad folk gör. :) var sugen på en fika jag.
Sen måste jag komma på vad jag ska göra till middag, ensam i helgen igen :D folk måste ju tro att mina föräldrar typ inte bryr sig om mig och läömanr mig ensam hela tiden, men så är icke fallet. Jag mer eller mindre tvingar min mamma att fara härifrån. Jag triiiivs så bra ensam, helt underbart. =) Men det jobbiga är att jag måste laga middag, men kanske köper några Billy´s eller nå :D

Nu ska jag stiga upp och käka. Hejdå! =)

Godnatt :)

Nu har den sista personen lämnat lägenheten och jag har städat ihop allt godispapper. Först satt vi i badhusparken och åt karra och spelade kort, sen när det blev för kallt gick vi hem till mig och såg Torkel i knipa. Fan va bra film det är alltså :D Efter det spelade vi TP, vilket gick lika dåligt som kortspelet, men jaja. :P  Det var en mycket trevlig och rolig kväll måste jag säga=) Imorgon ska jag bara chilla hemma och vänta tills anna ahr städat klart med fotbollen, så ska vi nog gå och ta en fika på stan=) Det blev ju ingen idag, så måste ta igen det:D

Nu ska jag bädda upp min säng och sova som en prinsessa! Hejdå! =)

Efter lite shopping blir man alltid glad :)

Blev en runda på stan med Anna. Vi åt lunch på Subland. Slår aldrig fel:) En väldigt fin dag blev det, men solen och värmen :)
Nu ska jag bara ta det lugnt tills annika kommer in till stan och det är dags för middag. blir nog att slänga mig på soffan och se tv.

Här är dagens inköp som jag är väldigt nöjd med! :)
image44
Den lila klänningen är jag dock inte säker på om jag ska behålla, isf ska jag ha den på examenskvällen. Men ska kolla om den går att sy upp, den är lite för lång :S Men jag tyckte om den väldigt mycket :)

Hejdå och ha en trevlig kväll!

Fredag

Sådär, fick några minuter över innan ajg ska till skolan, så passade på att blogga lite=) Har bara två lektioner idag, vi slipper matten, så slutar typ 11. Ska nog på stan efter det, för får inte fara hem, de ska besikta lägenheten och förhoppningsvis köpa den :D Så ska shoppa lite, mamma fyllde just på mitt konto med lite cash. Köpa nån ny bikini och nå shorts och linnen till sommarn. FIka ska man nog också, som vanligt på fredagarna:)

Nu ska jag gå och välja skor, sen vandra till skolan. Hejdå!

yäääy

fan vilken chock, men jag far fan kung på att köra!! Eller okej, kung var att ta i, men det gick fan bra! Jaja, motorstopp blev det väl några gånger i början, men var ju tvungen på in allt med kopplingen osv. Mamma tyckte det var helt lugnt att åka med mig. Men det blev som jag sa förut, hon satt och as garvade när jag fick motorstopp första gången, men för det fick hon två blåmärken på armen :) Puss på dig mamma.

Tror att jag är klar med min veme nu, men kan ju alltid behövas lite finslipning. Men på det stora hela är den klar:) Nu ligger jag i soffan och Sanningens ögonblick börjar. Har nyss ätit pasta från Ängeln och mår fint. Men blir nog en tidig kväll, är väldigt trött. Men måste ju se om våran schlagerrottning går vidare ikväll, fast det blir nog att bädda ner mig i sängen inför det. Måste först måla mina korta naglar.. tycker inte om när dom är så här, men måste lära mig en låt på gitarr, så kan inte ha dom långa. Men så fort jag har spelat upp den för lärarna ska dom få växa ut igen! Nog talat om dom, ska koncentrera mig på tvn och sen läsa franska..

Hejdå!

Ben&Jerry´s!!

Nu gick precis linn, vi har tränat lite på franskatexten vi ska kunna till imorgon. Nu jävlar har vädret slagit till med sol och värme! Vi har suttit ute på balkongen och ätit Ben&Jerry´s! xD

image42


Ska äta middag snart, mamma är lat så det blir nog en kebab. Efter det ska jag se till att skriva klart min uppsats och efter det har jag ingen aning om vad som sker. Nu säger mamma att vi ska åka och köra lite bil senare, min första provomgång. Hjääälp!  Får se hur det går, ska nog bara testa starta lite, vågar nog inte göra nått mer. ;p Ni kanske läser om en singelolycka med en bil, då är det mest troligt jag och min mamma. Bli inte förvånade!         

Hejdå!





torsdag

Mjukisbyxorna på och håret uppsatt i en knut! Så fin är jag på skolan =) men orkade verkligeninte anstränga mig idag, är så otroligt trött. Måste lära mig att somna i tid.
ska snart bege mig till skolan, måste ladda upp lite först. så la mig i soffan ;D

Men nu ska jag sätta på mig skorna och vandra de 200 metrarna till Strömbackaskolan. Ha en bra dag!


Godnatt!

Yeeees :D United vann fotbollen!! =) Men godbiten missade straffen, vilket var synd, men satte nickmålet på ordinarie tid, så han är förlåten! Puss på dig.

Alltså, idag har jag varit på skolan, på max och käkat, hem och gjort lite plugg sen sett fotboll :) haft en mysig kväll.
Imorgon är det redovisning och sen backajoggen. Efter det ska jag och linn hem hit och plugga lite franska. eller försöka plugga franska. Efter det vet jag inte vad som sker, försöka hinna sola kanske=)

Nej nu har jag varit uppe alldeles för länge, så ska bege mig till min underbara stora säng! Har börjat vänja mig nu vid att sova själv, så sover som en prinsessa! Godnatt!


Burma

Om ni är känsliga ska ni nog itne kolla på klippet jag lägger upp. Det är bilder från Burma, efter katastrofen. Visste inte hur hemskt det hade drabbat dem, nästan ingen har lyckats komma in i landet och taigt bilder. Men den här filmen visar hur livet är nu. Pratade om Burma idag i klassen, därför jag började fundera över det.


Tycker det är så hemskt att de inte släpper in hjälp utifrån, när de tydligt inte kan hjälpa de människor som behöver hjälp. Reagerar väldigt starkt på hela situationen där borta, därför jag kommenterar det. Hoppas på förändring och att de männikskor som lever i Burma tar sig igenom allt och att länder utifrån kan få komma in i landet.

onsdag

Kom just hem från skolan. Satte mig just i soffan, och tanken slår mig. helvete, glömde cykeln på skolan.. så nu måste jag gå tillbaka och hämta den, vågar itne ha den där över natten. Jag vet att det itne är långt, men kändes ändå onödigt.. Men samtidigt så ska jag nog och äta på max med malle om jag har tur, så då kan jag lika gärna cykla direkt dit och sen hem.
Fan va lat jag är, orkar itne laga middag hemma. Mamma och pappa är på stugan idag igen, vilket är skönt, föutom matproblemen. men dom löser jag alltid på nått sätt =) svälter gör jag då inte.

Hade tänkt ut och gå ikväll, men kommer inte hinna;S ska nu först äta, sen träna på min engelska och hinna kolla igenom franska. Senare ikväll äre ju fotboll som måste ses! Men det får räcka med de 5 km som ska vandras imorgon istället. Sen ska ajg ta tag i min träning, kanske återuppta mitt mål att bli fit till sommaren! erhm.

faktskt så har det varit lite sol idag och inte alls så kallt :) hoppas det fortsätter i samma takt :D
tv nu, sen maaat! xD

Bra jobbat Amanda!

Sådär, nu är jag klar med faktadelen och har skrivit 1½ sida analys/diskussion. Känns väldigt bra och är stolt över mig själv!  Nu har jag en vecka på mig att skriva klart analysen och finslipa allt annat :)

Funderar starkt på en lång sömn inatt. Men har sovmorgon till 10 imorogn, så behöver inte gå och lägga mig än iallafall. Men vet inte vad jag ska hitta på, måste läsa lite historia, kanske her på en film och bäddar ner mig i sängen.
Imorgon är det skola, sen ska jag finslipa på min engelskaredovisning så jag kanske får ett MVG i engelska, vilket jag hoppas på. Men läraren är lite, ja annorlunda. Men får se :) Ska hinna ut och gå en sväng också, ladda lite inför backajoggen, eller för mig ,backagången :D som är på 5 km. Det där med kondition och träning är inte min grej. Men kan bli skönt med en gångtur, om vädret vill oss väl.

På tal om vädret, var försvann solen och värmen som fanns här för några veckor sen?! vart tog ni väägen sol och värme? vart tog ni vääägen?... ;) (tror lisa fattar)

Nej, nu vill jag ha sommar och sol. godnatt!



tisdag

Fyfan så glad jag är nuuu! :D Fick veta mitt slutbetyg i matte, fick vg!  fatta stort det är för mig! Har alltid sugit i matte. Men nu jävlar! =) Får lust att sprnga och säga det till min gamla mattelärare, som för övrigt är en stor del till varför jag hatade matte förut och riktigt sög i det. HA, där fick du!

Ska spela lite piano, sen försöka bli klar med vemen, vilket kommer bli en stor bedrift. Men lycka till jag!


Måndag

Just nu är datorer inte min favorit, och jag inte deras kompis. Inte min dator iaf, eller vårat internet. Blir galen på elektronik ibland.
Helt plötsligt haka datorn upp sig och bara poff, stängde av. Höll på att ändra lite i min uppsats, hade inte hunnit göra så mycket, som tur var. Tänk om jag hade skrivit två sidor fakta, och så hade den dött. Då hade jag hoppat från balkongen i ren desperation.

Sitter och kollar på One tree hill. Älska! 

Haha, mamma och pappa har blivit galna. När de inte blev någon resa till Svall för dom, så köpte dom trisslotter för 1200 kr, bara för att kolla om de skulle vinna nå. Allt de vann var 800 kr = back. Sen för dom pengarna köpte dom lotter, så skrapa vi dom nu, alla 33 st. Sammanlagt vann vi 300 kr = dunderback! Så nu kommer dom hem med nya lotter för dom pengarna, min gissning= superduperback. 

Min gissning höll, nu vann vi typ 100 kr. haha, vilken bluff det är med skraplotter. Det suger. Men det visste jag nog redan.

Ska se avsnittet nu, sen arbeta lite. Hare bra!


han har tagit mitt hjärta

image41



Så jävla söt unge!! För er som, otroligt nog, inte ser One tree hill så spelar han Jamie Scott. Han spelar en roll där, men tror att han är nog likadan annars. Världens underbaraste! :) Tror alla ni andra som ser oth håller med mig! :) Gullunge!!

Såg nyss ett avsnit,t därför jag kommenterade detta :) Sitter nu och väntar på nya avsnitt, men det tar sån tid. Jag vet att jag borde sova, ska upp om 7 timmar, men är otroligt nog inte så trött :S
Imorgon går vi bara till halv ett, vilket uppskattas nå så grymt mycket! blir väl hem och ta sig en powernap, sen ta tag i arbetet.

Sov gott!



soffpotatis

Nu har Lisa varit här så vi har gått igenom redovisningen =) känns ändå helt ok! Så imorng har jag en sak till att bocka av från listan! :)

ikväll ska jag skriva veme ;/ tänkte umgås med josse och malle, men he hinns it ;/ trååååååååkigt..

Till veckan händer nog inget speciellt vad jag vet än. Ska försöka hinna med en sväng på stan och köpa en bikini  :)  och kanske om jag tar med mig mamma att det blir lite fler klädesplagg! 

Har fått lite mat i magen nu och ska ta tag i mitt arbete! Ha en trevlig söndag!

söndag

Sådär, ätit frukost och dammsugit. Kan chilla ett tag nu :) Sen sätta igång med skrivandet ^^
Förhoppningsvis blir jag ensam hemma minst en till kväll :D Övertalade mamma att stanna kvar med pappa ute på stugan så jag kan "plugga ifred" xD vilket jag måste, men inte hela dagen :) det är så otroligt skönt att vara ensam. Men får lite dåligt samvete, för jag vet att mamma vill att jag ska säga att hon ska komma hem:P

Ska hämta en filt och lägga mig i soffan nu. :)

pömsig

Blev en lugn kväll hos potte där vi, eller jag och alle, såg hockey. Fan så kasst, fjärde plats. trea kunde vi väl ändå ha blivit, men dom hade redan gett upp. Iallafall, inte så mycket drag, men trevligt iaf. Efter det blev det en rulle och nu är jag hemma igen :)
Morgondagen består av städning, vemeskrivning och träffa lisa för att gå igenom våran Nkredovisning. På kvällen blire väl tv, Andra avve och parlamentet! xD

Nu ska jag släcka ner datorn och krypa ner i sängen. Godnatt! :)

lördag

Ingen hemma som har väckt mig och jag ligger i sängen och mår bra. Inte äre dåligt inte! =)
Vi hade en väldigt rolig kväll igår med grill, kubb och hockey. Måste ge en stor guldstjärna till Cabben när det kommer till kubb! Iaf att träffa kungen :D
Och Sverigen åkte ut ;/ det var ju kasst, men förväntat.

Idag ska jag ta det lugnt nu på dagen och sen umgås med Linn =) Vi far nog ut och hälsar på alla andra brydar  som är och ferkar=) Sen vet jag inte allt vad som sker.

Nu äre frukost time! Hoppas ni får en trevlig lördag!


bolljävel

Helt seriöst, vem fan bryr sig om det finns ett samband mellan en boll som studsar och hur många gånger?!?!?! ofta ajg behöver sån kunskap senare i livet. nej ajg tror inte det... kanske inte nu är bollens fel, hela sammanhanget med knäppa uppgifter på dom där nationellaproven.
som vi kanske fattar så gick det inte så bra. fick tillbaka proven idag. min reaktion var att springa hem. och nu är min dag förstörd typ. skulle fika på stan, men vet inte om jag är så taggad för det. + att jag blev så färbannad att akg börja lipa, så är inte så fin runt ögonen. eller förbannad, besviken på mig själv för att jag inte orkar lägga ner tid på mattne, skulle ajg det så hade det nog gått mycket bättre. Menmne, det var bara ett prov som sagt. det som jag får panik över är dock hur fan matte B ska gå. jaja, en senare fråga.

Måste fan rycka upp mig och inte låta det förstöra min dag känner jag. Väntar på ett GG avsnitt som jag ska se och muntra upp mig själv. äta lite nobelsse också, bra tröst :)

Bättre lycka till alla er andra som skrev samma prov!


fredag

Skrev ett inlägg igår kväll, men det blev nå lagg så hela texten försvann :S Orkade då inte skriva om allt.
Men igår överträffade jag mig själv. Gjorde det jag trodde var omöjligt. Jag skrev 2½ sida veme!!! :) Så nu är jag igång på den iallafall :)

Efter skolan ska jag till stan och fika med foppa och issa :) vet inte om det är nå fler också, men jag gissar på det. Sen ska jag till nygatan och äta middag hos malle. Förhoppningsvis, om det inte är för kallt ska vi grilla och spela kubb på kvällen. Kan bli gode mysigt tror jag.

Fick veta vart jag ligger på för betyg i musik igår. haha, jag har varit på typ 7 lektioner av 25 eller nå. Men ändå får jag vg om jag lär mig en låt på piano och samma på gitarr. Pianot är inge svårt, det har kjag redan lärt mig, men gitarren :S har så svårt att greppa ackorden och hålla ner strängarna (mina naglar är en av de problematiska faktorrerna).
Men jag blev nöjd att veta att jag kan få vg, trodde det skeppet hade seglat. :)

Ska kolla efter mer fakta på internet nu. Ha en trevlig fredag!

Taggarna utåt i försvar.
Jag vet, 99% att mitt hjärta brister igen.
Men hellre något än ingenting.


Torsdag

Yes, en skoluppgift att bocka av från listan! :) Fick improvisera min svenskaredovisning, som handlade om ideal. Gick faktiskt helt ok. Så är sak mindre att stressa över :)

Nu har vi engelska och håller på med våran gruppredovisning. Jag är klar med min text, men ska göra ett hotell på sims som vi ska visa :P haha , gode uppfinningsrikt av mig :D Det är en tävling om vilken grupp som kommit på den bästa semesterorten för ungdomar. ;D

Lunch efter den här lektionen, sen har vi två timmar Nk, ska skriva klart redovisningen där. Så slipper ajg göra den hemma : ) Efet det har jag sånglektion och sen musik till halv fem :) Ingen dålig eftermiddag tycker jag, bara musik :D
Sen hem till den tomma lägenheten, där ajg måste laga middag :S fan va jobbigt. Sen skriva veme resten av kvällen. Fast kommer nog hitta på nått annant istället :)
Kanske planer på grillning och kubbspel i helgen, hoppas på det. Skulle vara välidgt mysigt och roligt :) När vi bodde i rosvik för några år sen så spelade vi alltid kubb på våran baksida. Väldigt många roliga minnen därifrån :)
Funderar på om jag skulle jobba lite, men finns inte så mycket för mig att göra, väntar på att dom andra ska skicka sina texter så vi kan sammanställa dom^^ Tror det kommer bli en bra redovisning :D

Ha en trevlig dag :)

Onsdag - sovdags :)

Jag och Julia pratade om förhållanden idag och hur varje funkar på sitt eget sätt. Allt är individuellt och man får hoppas att man hittar någon som vill ha det på samma sätt. Just nu har jag kommit tillbaka till singellivet efter ett år, och är väldigt osäker på hur jag tycker och tänker om saker och ting. Men en sak vet jag, att vänner är viktigast och att jag har nog dom bästa. Att hålla en jämn nivå mellan att umgås med sina vänner och med sin pojkvän är en väldigt komplicerad och hjärtskärande sak. Man vill umgås med alla samtidigt och vill inte såra någon, och det blir en kamp hela tiden. Säger inte att jag ångrar nått, jag har haft roligt vad jag än valt, men i mitt hjärta har det gjort ont många gånger.
Men vad jag ville med det här inlägget var mest att tacka mina vänner, ni vet vilka ni är, som fortfarande finns kvar efter alla de gåner jag vet att ni blivit besvikna på mig, och har ställt upp när det var som värst för mig. Men jag hoppas samtidigt att ni vet att jag älskar er och ni är dom som betyder mest :)

Okej, tråkig text för er andra kanske, men jag kände mig lite djup där. Just nu sitter jag i soffan och diggar musik samtidigt som Julia försöker plugga bredvid mig till ett prov som hon har imrong. :) men hon har haft chansen att plugga hela dagen, men spelat sims istället. Skyll dig själv säger jag bara! ;)
Själv glömde jag böckerna på skolan, så har inte pluggat nå idag. Dåligt samvete får jag, men samtidigt jävligt skönt. Fast mer jobb imrgon då. Fick ringa Linnea och avboka våran kväll, kändes dåligt ;/ Sorry gumman!

Nej nu ska jag gå och tvätta mitt ansikte och borsta mina snea tänder som om nått år kommer vara raka :)
Men sov gott! :)

onsdag

värmt rester från igår och nu sitter jag med godis i munnen! :) Samtidigt kollar jag på GG. Snart kommer julia, hon ska stanna tills imorgon. Så får se hur mkt skoljobb det blir ikväll, men jaja :) Så äre ju hockey på tv också.

Har fått lämna in min nya klocka på lagning. haft den typ trre gånger^^ kul. dom skulle ta hem en ny från Luleå, får se hur länge det tar. lite surt.

har inte så mycket på hjärtat att skriva om nu, men om  jag hinner ska jag komma på nått tills ikväll! :)
ha en bra kväll! =)


Tisdagkväll

Sitter och kollar Gossip Girl. missade när dom gick på tv, så tar igen det nu :) det värsta med serier är att man aldrig kan sluta se på dom när man väl börjar. Men bra äre iaf :) Fattar egentligen inte vad det är som är bra, en gäng bortskämda snorungar som bitchar runt, men på nått sätt är det bra iaf, jag kollar ju som sagt.
Kvällen har gått åt i hemmet, ätit middag med mor min, kollar dh och GG och skrivit några rader i min veme. Det går framåt iaf, men lite segt:P

Måste ta tag i det där med körkortet nu. Måste gå på den där jävla kursen med mamma och pappa. Sen är det ju det där med att faktiskt sitta bakom ratten och köra bilen. Jag kan bara tänka mig hur det kommer bli första gången. Sitter mamma där på passagerarsidan och försöker hålla sig från att garva, jag sitter och skriker åt henne att sluta medans bilens växellåda pajjar. Hur det blir med pappa vill jag inte ens tänka på. Tredje världskriget bryter ut skulle jag tro. Eller så kommer allt gå som smort och jag inser att jag är gjord för att köra bil. men den chansen är inte så stor.

Imorgon blir jag ensam i lägenheten för fyra dagar, så jag kommer leva som kungen. :) Nu ska jag se klart avsnittet, sen gå till min säng och sova!

Godnatt! :)

tisdag

bark, som sagt. mattepreovet gick skiiiit! lika bra att bara släppa det, men där försvann dock mitt vg. great.

nu sitter jag och skriver nkredovisningen. eller håller på att hitta mer fakta. den ska vara klar på måndag = ännu mer stress. jaja. börjar vänja mig nu^^

Har ingen aning om nått händer ikväll, blir kanske bara en hemmakväll. Det är bra tv tror jag =) pappa for nu ut till stugan och kommer inte hem förrens lördag :D och mamma far ut dit imorgon, så jag är helt ensam fyra dagar :D inte helt fel! :)

helgen är fortfarande oplanerad :S tal om fest, men nästa gång för mig är examen :) så blir kanske en chillhelg med popcorn i soffan :D lät inte helt dumt det heller.

nej nu måste jag ta tag i det här med skolarbete:P
hejdåå!

Sömnen är nära

Ja, låten är inte ny, och ja ni har säkert redan nött den. och det har jag också, men kan inte sluta lyssna.

Den fastnar långt in i min själ.


 
Mozella- light years away

Ligger faktskt redan i sängen. Har läst igenom matten, eller bläddrat igenom :) Som jag sa inför förra provet; det som har fastnat har fastnat, resten kommer ändå skita sig. 

Har glömt bort att skriva in citatet av Lisa som hon så klyftigt sa i lördags om henne, mig och Jossan när vi cuklade i stan;
"Okej tjejer! Det är lördag, klockan är tio, vi är fulla och Coop Forum har inte ens stängt!" 
Kunde inte stämma bättre! :D


senare

okej, två timmar gick åt framför datorn utan att ajg gjorde någonting alls :S förstår inte. men jag har hunnit göra några tal matte, men blir så less. kommer nog ändå inte klara mig så bra imrong, det är mycket kunskap som fattas tyvärr. får hoppas på bättre lycka i nästa liv med sånt.

slängde mig i soffan nu med en godispåse. mamma håller på att laga middag, men hon har aldrig gjort den där maträtten, så ajg äter mig lite mätt på godis för säkerhets skull. inte mig emot, men kanske mina tänder:S
funderar på vad jag ska göra ikväll, hoppar nog över att plugga, kändes för jobbigt. men dom flesta har fotbollsmatch eller liknande. men ska fan itne bara sitta hemma inte :)
ska läsa ut min bok nu, huvudkaraktären höll på att bli dödad sist jag läste, så måste komma till upplösningen nu, annars blir jag galen!

hejhopp!

måndag

snälla någon hjälp mig och ge mig motivation till att orka med dom sista veckorna nu. Det går jävligt tungt ;/
ska se till att plugga matte nu, så det iallafall går hyffsat imorng på np. Sen ska jag börja skriva min veme, lika bra att göra den, har bara den här och nästa vecka på mig. så ska jag och lisa hålla en hel lektion om vattenkraft, jag har en redovisning att skriva och ett samhällsprov kvar. Engelskan har vi också ett grupparbete på, men inget tungt, så det gör jag bort idag. Men det är fan inte många skoldagar kvar nu, men skulle vilja att tiden stanna av så jag hann göra allt arbete utan att stressa, sen fick dagarna gå så fort som dom gör nu igen :D Men jag håller modet uppe och ser fram emot sommarlovet! :)

ne, inge mer tjat om skolan nu, det är allt man snackar om känns det som :S Men min dag kommer dock bestå i plugg, sen får ajg se om nått annat kommer upp =) kanske far och tränar på korpen, men just nu känns det inte som att det kommer ske. jag som hade planer på att bli jävla fit till sommarn men njaaaaa. ingen ork till det inte .
får ta det som det kommer som sagt.

Mycker nu i mitt liv som jag tar allt eftersom det kommer upp. är så less på att planera allt, känns bra nu när det bara händer saker. Ödet får avgöra!

Ska hitta min styrka och ta tag i matteboken nu. önska mig lycka till.. En sak till bara:

image38
Helt klart bäst! :) Tack för att ni gör mig så glad!

Söndag - godnatt

What happens in Vegas
image37


haha, väldigt bra film måste jag säga! Man fick skratta galet mycket, grymt bra skådespelare! :D En bra blandning mellan humor och romantik. fem av fem toaster ;);)

Ska försöka skriva nått på redovisningen som jag kanske ska hålla imrogn, och som jag inte ens har startat skriva.. :( eller så går jag till sängen, nöter dator ett tag och sen läsa ut min bok, som nu är på toppen av spänning! alternativ två lät bäst!

Sov gott!

söndag

Nu har jag gjort mig klar och ska bege mig till Jossan=) hade tänkt cykla, men då började regnet falla och vindarna blåsa. så mamma får sätta sig i bilen och köra mig dit istället.

Jag är happy nuuu! Trodde min kamera var borta, har sökt igenom hela mitt rum, haft panik som fan. Så kommer mamma hem idag och det första hon hittar är kamaran, bakom en gardin i vardagsrummet. bra jobbat amanda! :P Men nu är den i tryggt förvar iallfall :) Den ska med ikväll, så kommer ladda upp bilder senare :)

Nu kurrar min mage, ska så skynda mig iväg nu :) Ha en bra kväll!



söndag

Ligger i soffan och äter en kokosboll=) Tvn är på och jag ska lägga enr datorn och sova en stund tror jag.
Hade skoj med klassen igår, men av någon anledning for vi till badhusparken kring 10, och där frös vi, så jag, josse och lisa for till mig och la oss i sängen. Vi kollade hockeyn, eller ajg kollade, lisa for in till stan och josse somna :D jävlar vilket tagg alltså, inte.. haha!
som sagt, ska bara vila nu osv, sen göra mig iordning för en middag och bio med favvisarna =)

nu far mina ögonlock igen :) hejdå

lördag

Igår blev det en riktig mysig kväll :) grillning hos nicklas och sen film hos mig. vaknade för en stund sen, lisa kommer hit snart, så ska vi gå och handla lite till midag ikväll :)

På stan igår köpte jag mjukisbyxor, en bikini och hittade en klocka:D Är riktigt nöjd med den :)
Nu ska jag in i duschen! Hejdå :)

Fredag

Sitter nu i datasalen, har historia. Det går fortfarande trögt med arbetet, men börjar faktiskt ta ut fakta nu. En start iallafall.
Igår kom B och vi såg hockey :) Sverige vann såklart mot Danmark :D Blev en sen kväll så nu är jag galet trött, höll på att somna när vi hade franska. men det är aknske inte så svårt att somna där heller. Har historia nu i en timme och sen matte. Men kring ett slutar ajg :) då ska jag hem och vänta tills malin har slutat, så ska vi gå ner på stan, fika och shopping :) Jag måste köpa nya mjukisbyxor och ska kolla efter en klocka. :)

Ikväll ska jag ha middagsdejt med Josse, förhoppningsvis malin också, men hon vet inte om det än :) Efter det ahr jag ingen aning om vad som sker, det pratas om grillning eller så film hos mig :)

Nu ska jag skriva mitt syfte till arbetet. Om jag nu komemr på nått.. Önska mig lycka till! :)

torsdag

Sådär, nu var tandläkarbesöket avklarat. Och jag måste nog medge att jag skrämmer upp mig själv i onödan, för det var inte så hemskt. det enda som gjorde riktigt jävla ont var bedövningssprutan, men när hon skulle dra ut tanden gick det bra. Kändes bara konstigt och obehagligt. Nu vet jag att jag inte behöver ha samma panik inför nästa besök, som är i slutet av maj, när jag ska dra sista och andra tanden. Men känner jag mig rätt kommer jag ha lika mycket ångest ;P

Nu ligger jag i soffan och bara tar det lugnt. Small direkt när ajg kom hem och har sovit i tre timmar. :) Jag får bara äta mjuka saker i två dagar, så inget gott för mig typ.. men jag vill ha gooodiis!! (ska nog smita  från mamma och smygkäka) :)

I eftermiddag/kväll får jag nog besök av B, som ska komma och äta upp resten av allt fika. :) lillfettot där. Själv får jag typ it äta, tack för det tandläkarj*vel! Så måste typ kolla på när andra äter mina underbara chokladbollar. usch

Nu ska jag läsa Stieg Larssons Män som hatar kvinnor. har kommit typ halvvägs och vill veta hur allt slutar nu! :D En bok jag rekommenderar =)

Ha en bra eftermiddag :)

onsdag 22.34

Fullt upp idag. först skola där vi skrev np i matte. gick skiiiit dåligt, men det visste jag ju redan att det skulle.
Efter skolan gick jag hem en snabbis och lämnade min väska och sen for mamma jag och pappa till Golden och åt :) vi fick ju som sagt inte vara hemma, det var visning. vet inte hur det gick, men hoppas gör jag :D

Blev några timmar hos Malin med henne och Jossan. Förutom att somna på soffan såg vi tv och var allmänt konstiga, som vanligt :)

Har inte så mycket att skriva idag, är nå så grymt trött. Blir ingen sen kväll. Har panik inför morgondagens besök hos tandläkaren, fyfan :S men jag överlever nog. blir dock ingen skola för min del, det är ett plus! Och föräldrarna far till stugan och är där hela helgen :D

Tagg som fan till på lördag, då ska vi äntligen ha klassfest med gammla klassen från nian! :) På fredagen har jag inga planer, men blir nog att grilla och chilla ;>

nu ska jag ta mina chokladbollar och se på Myggan! :)

Tisdag 23.50

Sådär, nu har sista personen lämnat lägenheten och allt fika (som fanns kvar efter rensningen) är bortstädat :) Måste säga att det har varit en mycket lyckad födelsedag! =) tack mina underbara vänner och eran härliga fantasi och kreativitet! :D Jag blir så förundrad över erat minne, ni minns ju fan allt! ;>
Och nu längtar jag till på söndag , då ska jag, malin och josse bli fotade, äntligen tillsammans:D vi har typ ingen riktigt bild på oss tre samtidigt, men nu kommer den=) Jag ska senare förstora upp den rejält och stoppa en ram runt som sen ska upp på väggen i nya rummet, kommer bli jätte fint :) efter det ska dom bjuda mig på middag och sen bio. Ni är då underbara :)

Nu kommer paniken krypandes igen inför imrong. Ligger med matteboken uppslagen bredvid mig, men vet som itne vad jag ska kolla upp :S Känns som att det jag kan det kan jag, allt annat kommer ändå skita sig. så nu får fan paniken springa och gömma sig igen.

Imorgon har vi visning av lägenheten, så vi har blivit portade från vårat eget hem. Men hoppas av hela mitt hjärta att de personer som ska kolla vill köpa den! Så kommer jag ut härifrån och in i huset. Håller på att spricka av längtan och förväntan!! (Inte för att göra dålig reklam för läggan, den funkar helt klart, men inte för oss) ;)

Lyckades komma på hur man ändrade designen lite grann iaf, men håller fortfarande på att lära mig, så bloggen kan se lite oliak ut då och då, jag testar mig fram! :)

Nej hörrenini, nu ska jag sova. En dag imorgon också! Men tack igen alla mina snuttor till vänner! <3


Folkin´ Around

Här har ni låten som gör mig glad i själen just nu :) Såklart är det ju Panic! at the disco ;>




Tisdag 08.50

Grattis till mig!:D:D
Mamma och pappa väckte mig kring 7 imorse och kom in med paket. Fick refill till mobilen, pengar, kläder och en ny mobil!! :D:D Fan så happy jag blev! Tack världens bästa mor och far :) 
Denna snygging är nu min
image17

And I love it! :)

Just nu sitter jag i datasalen på skolan. Har historia, ska skriva ett veme arbete om industriella revolutionen. Ska vara inne 26 maj, så borde nog starta. Efter skolan måste jag direkt hem, så kommer farmor och farfar och ska äta smörgåstårta! :) Jullbull kommer också. Efter det, kring 7 kommer alla andra snyggingar :)

Nu ska jag ta tag i arbetet ;(

bilderna ;>


image14


image13

image15

image16

Den här sista bilden är inte från telefonen, men jag var tvungen att lägga upp den!! :D Det är jag och Julia utomlands när vi är 6-7 år :D fett snygg pose jag tar till och Julias glasögon är mer än klockrena!


Måndag 22.05

Tjejer, svarar ni inte på följande frågor
kommer ni att få otur med ert utseende i 10 år framöver.

Man vågar ju inte chansa ;)


Du äger ett par vita string: 
ja
Du har mer än 5 bh:ar: ja
Du älskar killar som har magrutor: Inte mig emot
Du har haft trekant: Nej
Du skulle kunna tänka dig en trekant: nej
Du har färgat håret minst 3 gånger: ja
Du går inte ut utan smink: Jo det gör jag, men foundation kommer ofta på. Mascara kan jag skita i.
Du har någon gång spelat klädpoker: Ja
Du har haft sex på en offentlig toalett: nej
Du har strulat med en tjej: Ja  
DU har strippat inför en folksamling: Nej
Du har tittat på en porrfilm: Ja, med tjejkompisarna har det hänt ;D  
Du studerar ofta din kropp i spegeln: Ja det sker
Du älskar att shoppa underkläder: Nej, tycker det är jobbigt
Du har hånglat med över 15 killar på en kväll: Nej
Du älskar att prata om sex och killar: Ja, det går som inte att undvika i mitt umgänge ;)
Du älskar att få uppmärksamhet: Alla gillar det väl nångång
Romantiska filmer är det bästa man kan se: Är jag på rätt humör för det, så visst
Du har solat solarium: Japp
Du har haft sex med mer än 10 olika killar: Nej, blev ju fan byxmyndig för två år sen ;)
Du bär alltid läppglans: Nope, kör lipsyl
Du är nöjd med dina bröst: Helt ok
Du har någon gång föreställt dig själv ha sex med Brad Pitt: Har ni sett Troya så vet ni nog svaret ;)
DU HAR SVARAT ÄRLIGT PÅ FÖLJANDE FRÅGOR: Absolut


Roligt tidsfördriv faktiskt :D Väntar på att mamma ska spela klart pokern på min dator, sen ska ajg lägga upp några bilder osm ajg hittade i en gammal mobil. Bilder på Bamse när han var valp och några fjorrobilder på mest mig och linn :D Lägger upp dom sen när ag får tillgång till min dator.
Ska se två nya avsnitt av Dh innan jag ska sova =) blir suris snart, för inga nya Oth-avsnitt kommer upp så man kan se dom. Vill ju se om Lucas tar sitt förnuft till fånga och tar Peyton :D
Jaja, babbel babbel :D Kolla senare så ska ni få se bilderna :D ni kommer inte ångra er!!

Måndag 18.58

okej, nu är jag less på att ha samma stil på min sida som alla andra också kan ha, så om någon skulle vilja förklara hur man designar en egen sida skulle jag bli överlycklig! (eller skulle orka göra en åt mig) ;) (a)


Kom nyss hem, har varit och solat. Mycket mycket skönt. Kanske slipper vara den blekaste på stranden i år också. men jag har så svårt att bli brun, och jag hatar det. Men jobbar på det.

Det blev ingen film igår kväll, annat kom upp, och sen var jag förbannad så jag somna. Men ska se Ringaren i Notre Dame ikväll istället med Josefin :) Hoppas det blir lite karra till det också.

Funderar på att börja fixa mina naglar igen nu till sommaren. Förut gjorde jag dom en gång i månaden, gelenaglar. Det roliga med dom är att dom alltid blir så personliga, dom är ju handgjorda och målade. Så man får välja eget mönster och färg, och man vet att ingen annan har likadana. Men får se hur det blir :) Känns så jobbigt att behöva åka till Luleå varje gång jag ska göra dom, så ska kolla om det finns någon duktig här i stan.

Åh, nu börjar jag gruva mig för tordag. Ska till tandläkaren då. Jag har nog skräck bara att behöva gå dit, men den här gången kommer bli värst av alla! Jag ska nämnligen dra ut tänder. För jag ska få tandställning till sommaren, GREAT! fyfaaan så ångest. Alla säger att det inte är så farligt, bara typ två år av ditt liv och na na naaaa, men det känns förjävligt. Mne vet att om ajg inte tog den nu kommer jag ångra mig senare, och måste då betala hur mycket som helst. Men dock krydd, ska få både uppe och nere, när det enda jag ska fixa till är en framtand. men måste tydligen fixa bettet när jag ändrar framtanden, blalbablaa. tyck synd om mig.

Nu ska jag hoppa i duschen och sen vänta på att josse ringer. :)

Måndag 10.36

Står just nu på biblioteket på skolan. Ska skriva en redovisning om massmedia och hur idealen framstår. Ska komentera en viss blogg som många läser. Men vet som inte riktigt hur det kommer bli, har itne engagerat mig så mycket.
Har haft engleska hela morgonen, vi fick tillbaka en bokanalys och nationella. Jälva f*tta så dåligt. Eller fick vg+ på np, men jag skulle ha gjort mycket bättre ifrån mig, vill ju fan ha ett mvg, men det är typ kört nu. helvete.
Men bokanalysen fick jag det bästa mna kan få :D

Efter skolan, som slutar halv ett ska jag hem och ta mig en powernap. Efter det ska jag ta tag i matten, så jag är lite förberedd inför onsdagens prov. Kan säga att ajg börjar bli väldigt nervös inför det. har så grymt svårt för matte ;(
men hoppas att mr.B ska hjälpa mig imrongkväll.

Så, imorng fyller jag ju då 17 :D älskar att fylla år :) men ajg funerar på vad mamma och pappa ska ge mig, för jag har som it önskat mig nå. men mamma brukar hitta på gode bra saker iaf. En klocka ska jag få av farmor och farfar, men ahr itne hittat någon jag vill ha än. Så jag letar fortfarnade :) Sen på kvällen kommer alla bryydsen och fikar. Det är som enda gången vi alla är samlade, när någon fyller år. Annars är det alltid  splittrat och nån är borta. Synd, för vi ahr alltid jävligt skoj när vi är med avarnadra. längtar tillbaka till sommar -06 när alla umgicks. det var en jävligt bra sommar.
Men känner tagget inför sommarn som kommer nu också, tror det kommer bli toppen! =) dom har börjat  sätta upp afficher till PDOL, så jävla tagg:D ( ja jag vet att det är tre månader kvar typ, men lite tagg har ju ingen dött av) :D

Ne, nu ska jag kila tillbaka till klassrummet. ;/

Söndag 22.48

Aaaaah, mitt vänstra ögonlock är rött och svullet :S har ingen aning om vad det är, men det gör gryyymt ont :(
Hoppas det går bort till imorgon, är less på att gå runt med konstiga ögon, blev just fri från min ögoninflammation.

Men just nu ligger jag i sängen och kollar på Ringaren i Notre Dame. var säkert minst 7-8 år sen jag såg den och då älskade jag den. Hoppas känslan är den samma nu .:) fast blir alltid så ledsen, den är så synd om killen med puckelryggen. Quaimodo eller hur man stavar. han är som så sööt!

Kollade på Sanningens ögonblick med Jossan ikväll. Gud så synd det var om flickvännen till killen som var med! Usch. Enligt han var hon helt fel, han hade varit otrogen, tyckte att hon skulle dumpa honom men han ville samtidigt gifta sig med henne och skaffa barn. Konstig kille. Och hon fick sitta där och bara ta emot allt. ne fyfan, inga pengar är värt det.
Sen vet man ju inte om hon dumpa honom efter programmet, men hoppas det.
Fast kan samtidigt inte säga att om jag var med en kille som var otrogen att jag skulle dumpa honom, för jag tror det är ett väldigt svårt beslut om man varit med varandra länge. Går som inte att sätta sig in i situationen. Tufft det där. Men jag tycker att om man är tillsammans med någon så håller man sig dit, för är man med någon annan så kan inte den första personen betyda så mycket. Då gör man slut först och sen är med nån annan. Inget fegspel inte.

Ne nu ska jag sluta skriva :) Godnatt! (om ett tag iaf)

hur fan tänker killar ibland?!


Söndag 17.35

Pokern igår gick väl sådär ;P försvarade min sjunde plats iaf, men alltid dåligt utan pengar. mamma kom fyra och pappa ska vi inte ens ta upp. Men bättre lycka nästa gång ;D

Efter spelandet skjutsade mor mig till Julia i rosvik så sov jag över där. Vi började se The notebook, men somnade tyo 20 min in i filmen, så vi såg om den imorse :) En film att älska!! Och gråta till ;/
image12


Efter lunchen, som vi åt på Kaffa, gick vi till Lina och såg Skönheten och Odjuret. fast jag hann bara se början ;/ mor och far kom och hämtade mig, så nu är jag hemma igen :) Äter lite torrkött :D

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, är trött som få. Om jag orkar ska jag kolla igenom lite matte, men känner redan nu att, NE.. så blir väl att se nån rulle :) och sen äre ju parla! 

Ha en bra kväll, min blir då lugn och skön :)

16.20

Nyduschad och klar :) Väntar på mamma och pappa så ska vi bege oss in till Luleå för att först äta middag på Mc´donalds :D Saknar det som fan sen dom stängde igen restaurangen i Piteå. Så nu blire nuggets för hela slanten! Sen ska vi til Rutvik och spela poker. Bara att hålla tummarna för mig, har ett finalbrd att försvara, åkte ut sjua förra gången. Pappa lär åka ut tidigt, men morsan brukar ju få hem lite stålar, så tror på henne ikväll.
Efter det, om det inte blir allt för sent, ska jag till Rosvik och sova hos jullan ;> hon är hemma ensam och ber om sällskap :D

Imorogn ska jag verkligen försöka plugga på riktigt. Men det brukar ju hålla, yeah right! fan va jag suger.

Sen har jag en fundering ni ska få ta del av;
Hur stor betydelse har ålder egentligen? Spelar det någon roll om man trivs? Visst, är det en 15 åring och en 40 åring är det ju bara vidrigt, men lite mindre skillnad tänkte jag på. Enligt mig spelar det verkligen ingen roll, men skulle nog inte kunna vara med en yngre kille. Men det är mer vanligt med en äldre kille och en yngre tjej. Bryr sig verkligen nån om det som är kring 18 och uppåt? Blir lite irriterad på dom som tjatar om åldern och bryr sig så mycket om vad andra tycker. Gå efter vad du själv vill istället.

Lördag 12.50

Sitter just nu ute på stugan. Har suttit ute i solskenet ett tag:D så jävla sommar det känns, blir galet glad! =)
Nu har jag faktiskt kollat i matteboken. Gjorde typ två tal sen gav jag upp. så jävla tråikgt!! kommer aldrig klara nationella proven. bajs.

Annars, typ 20 grader och det är 3:e maj, inte klagar jag inte! hoppas det håller i sig också!
Snart ska jag sätta igång och baka dom där chokladbollarna ;p kommer typ äta upp allt innan tisdag själv ;D Efter det ska jag hoppa i jacuzzin och ligga där ett tag. Helt klart ok!

Nu äre bakning som gäller! :D

Mad as rabbits

Linn kom och vi lagade pasta med skinksås:) måste säga att det nog är min specialitet ;)
Efter middagen gick vi till Nodo och köpte med oss te som vi sen drack på taket ovanför :) där spelade vi också kort. Kändes typ som sommar just då! Kvällssolen sken och hyfsat varmt i luften.
Efter det gick jag hem och umgicks med Annika, Jens, Alexander, carro och en annan linn :D vi såg en film, en konstig film, och åt karra :) Lugnt och skönt vare.

Jag är faktiskt väldigt besviken på mig själv nu. Ingen matte alls gjord på hela dagen. Lyckat!!
Och jag måste verkligen träna på allt som har med huvudräkning att göra, förbannat. Imorgon ska jag fan ta mig själv i kragen, hårt, och sätta mig med näsan tryckt i boken.

Sitter och lyssnar på Panic! At the disco nu. Så jävla bra låtar på det nya albumet. Ska nog dra mig mot sängen, är så himla trött. En ny dag imorgon också! :)

mulet i stan

Igår blev det mest att åka runt i en väldigt skön bil :) Sen bara slappekväll. vädligt uppskattad faktiskt.
Idag ska jag inte göra mycket alls, försöka mig på lite matte, men inget mer än det. Måste röja upp lite här i lägenheten också. Ett stort plus i helgen blev att jag slapp vara hundvakt åt vovvarna, dom fick stanna i Rosvik hos farmor och farfar istället. :)
Ikväll hoppas jag att Linn kommer hit och lagar middag med mig, sen kanske jag ska umgås med Annika och Jesse. eller så blir det bara en lugn hemmakväll ensam. skulle sitta fint det också.

Ska tagga upp inför imrong också, då blir det pokernight!!!! har dock inte spelat nå sen sist jag skrev om det, för typ nån månad sen ;S så får se hur det går. men hoppas kan man ju alltid! fast det är gode omöjligt att komma i pengarna där, dom flesta som spelar försörjer sig på det, så dom är grymma. men alltid kul att spela! =)
Ne, ska vila en stund, sen matte. Ska försöka baka lite idag också. chokladbollar :D


Slapparn

Ligger i soffan med Malin under ett täcke med en Nobelsse ask :) Tv:n på och nyss ätit några mackor.
Gårdagen var helt okej, gode torrt i Rosvik. Men förfesten hos Lina var toppen! Så jävla taggade och grymt roligt folk :) Första gången jag har kunnat umgås med lulebrudar typ utan att bråka om fördomar osv. :P
Sen kring 12 begav vi oss in till stan med Josses morsa, för josse barka gode hårt. Jag och Malin for en sväng till Sabine på djupviken. Efter det blev det fyllemat på max! :) Hemma kring 4, och då jävlat slockna jag.

Idag blir det nog bara att ta det lugnt :) Ligga här och må gött! Ingen hemma här på hela helgen, så jäääävla skönt. Får dock hem hundarna imorgon, ska ha dom till lördag. bajs.. dom är så jälva jobbiga när jag är med dom ensam. och att ta ut dom 5 på morgonen är inget ajg ser fram emot. menmen^^

Hoppas alla hade en bra valborg iallafall! :)

RSS 2.0