Metallica - One

Sitter och kollar när det är Björrn tur att spla Gutar Hero. Just nu spelar han Metallica-One. Det är en så jävla bra låt, så kände att jag ville lägga upp den och låta er andra ta del av härligheten! xD


Åskdagen.

Sitter i soffan med Sex and the city påslaget. Köpt nya kläder, väska och skor, tror mitt liv just nu är på topp! :)
Igår såg jag film med Malle, Annika och Ls, fast en jävla tråkig film :P men sällskapet var det def inget fel på!! När filmen var klar, samtidigt som jag var redo för sängen, cyklade jag till Klubbgärdet och sov med min sötbjörn. Så imorse låg vi och mös i sängen, sen drog vi en repa på stan, där jag shoppade lite (ej en medveten akt, det liksom bara hände) Som min franskalärare sa när jag sprang på henne nu idag på stan, och hon såg mina påsar : du är lite farlig på det där! Så kollade hon menande på mina kassar.. Jaja, nån hobby måste man väl få ha xD

Tonight blire film med Björne, Malle och Johan! =) Dom kommer om några timmar, så fram tills dess ska jag bara ligga här i soffan med min gudaserie och ta det lungt. :)

Justja, den där uppdateringen om våran romantiska lilla get away kommer nog inte bli av, det skulle bli så mycket att skriva. Och iallfall för tillfället så har jag inte orken, för mycket att göra, för lite tid :D Men det var en mycket mycket bra resa :) <3

nej nu ska jag koncentrera mig på min underserie xD Hejdååå!=)

Sjömän för hela slanten.

Okej, jag suger på att uppdatera nu för tiden, men jag måste få skylla på det vackra vädret. vem fan sitter inne vid datorn då? ja, jag sitter nu, och ja, det är vakert vädet ute, men jag har ingenting att göra. Spelade nyss lite fotboll med Affe, han sprang ifrån mig.. eller inte :D Fast sanrt kommer Björn och hans far hit för att äta middag :) Sen ska han stanna här över natten. Imorgon blire ut med nybåten, då kommer Lisa, åsa och rickard hit. Så sol och bad för hela slanten! Mot kvällen far jag med dom hem till stan igen.

Det får bli den snabba uppdateringen! xD

Hemma :)

Hemma i Sverigen igen och det känns skönt. En vecka är precis lagom, man blir inte allt för less och samtigt så är det gudomligt skönt att komma tillbaka till myspiteå. :) Sitter nu och ser på film med Julia, så det blir ingen stor uppdatering. Men senare nån dag när jag får tid ska jag skriva en utförlig text om resan. Eller någorlund iallafall  :)
Ha det så bra så länge, så ses vi kanske i helgen!

Nytt inlägg (ingen fantasi?)

Fett skön dag det har varit idag! vaknade kring 12, så låg och drog mig en timme, sen kom josse förbi. Vi slog på en film, men båda somna direkt. Sen resten av dagen har jag legat i soffan :D Ikväll får jag se om jag alls orkar göra nått, men det blir nog mest troligt filmkväll med brudarna och Jens xD Och jag måste skriva en packlista, så jag vet att jag får med mig allt :D Fan så skönt det ska bliii. Idag var det 27 grader och sol i Bullis, hoppas det håller i sig.:)
Imorgon ska jag en snabbis på stan och inhandla nödvändigheter inför resan. Sen inatt kommer ullis och jörgen med barnen, så då blir det att umgås med dom imorng. Sen på kvällen kommer björnis :)

Nu ska jag rycka upp mig och försöka få tag på någon trevlig själ som vill hitta på nått med en lortgris som mig :) Hejdå!


you are honey and the moon.

Nu har jag gjort mig klar och äntligen valt min outfit för kvällen. Det är ett frustrerande uppdrag att matcha ihop olika kläder och hitta något man känner sig bekväm och fin ut i. Jag har väl lyckats halvt.. Sen är mitt hår en annan historia..
Iallafall så ska vi några stycken först till Anna och spela spel =) Senare ska vi cykla ut till Öjebyn där det är ferk. Får se hur mkt det blir för mig, dåligt med drickat :( Menmen, ingen skada skedd för det :) 
 
Igår var vi här och lagade mat, sen spelade spel och såg film. En lyckad fredagskväll tycker jag :) Sen idag for Björn till Jokkmokk :( Så honom träffar jag inte på två dagar, men vi har ju en vecka sen helt ensamma :) But you know I miss you!

Nej nu ska jag ringa och skynda på Annika, så ska vi fara och käka :D ha en bra kväll!


Hejhopp solen!

YES! En resa är bokad och betald till Sunny Beach på tisdag :D Känns så otroligt skönt! Bara jag och min björne som ska steka i solen :) Hejdå Sverige!!!

Annars så sitter jag just nu hos Björn, som inte ens är hemma, utan på gymmet:P Fick stå och plinga på och ringa hem till dom i typ 10 min innan jag lyckades väcka Daniel som låg och sov, så jag blev insläppt. Så nu medans jag väntar tänkte jag passa på att skriva en liten uppdatering :) Dock har inget speciellt hänt, som vanligt^^ Eller jag har hittat en soffa idag=) som nu står uppe i mitt vardagsrum. Känns mycket bra :) Annars har jag inte gjort mer än varit i Lule :P Jo, jag körde bilen dit :D fan skoj att köra på E4an :D och ja Annika, jag körde om andra bilar, och nej, det var inte farligt xD

Imorgon vette fan vad som händer, inga riktiga planer förutom att sova ut här hos Björn, sen fara hem :P På kvällen ska vi vara hos mig och se film, medans våra föräldrar är och partajjar uppe på Nygatan. ha ha ha, skit kul..

Annars är läget bra och jag ska nu gå och se tv. Pusshej!

Bara din mystjej! ;)

Skönt, ligger nerbäddad i sängen med duntäcket. Ute är det alldeles för kallt för att vara juli. blir galen på moder natur, men inget att göra åt.. blicka framåt och hoppas på bättre väder till helgen! =)
Ikväll har jag efter middagen packat upp fin porslin med mor, sen begav jag mig till Nodo, där jag var i några timmar :) trevligt att träffa folk, känner att det var länge sen jag var hemma och ute bland piteborna.
Jag klippte ju mig idag också! Vart nöjd, känner mig blondare för varje färgning. And I like it! :) Sen blev det ingen resebokning, för kärringen på resebyrån ville tydligen inte hjälpa oss, "hon var nedkopplad redan" yeah right. Jaja, imorng ska vi försöka igen på en annan byrå. Men alla resor är så jääävla dyra :S Fast det är nu eller aldrig vi kan fara, för björn går på is om tre veckor, så då har vi ingen mer frihet att ta oss. Bara att acceptera och stötta istället för att klaga, + att jag gillar ju att kolla när dom spelar, så :) (och kan ju inte klaga på att han tränar på gymmet, det är ju jag som får belöningen) :D

Imorgon är det tidig uppstigning som gäller, för att sedan klockan 9 bege oss till Luleå för att inhandla en soffa om jag hittar någon jag vill ha. Så till helgen kan jag börja ha folk hemma hos mig och umgås, utan att behöva sitta på golvet xD

Nu ska jag läsa, sen sova! :) Godnatt!

buhuuuuuu

Nu har jag äntligen fått in alla mina kläder i garderoben! Det tog några timmar att få ordning på allt, men det gick till slut!
Gårdagen spenderades mestadels på djursjukhuset i Öjebyn, Alfonz varken åt eller gjorde sina behov, + att han gick stelt med bakbenen, så vi fick röntga osv. Men dom hittade ingenting. Dom gav han smärtstillande och idag mår han mycket bättre, han är nästan sig själv, han skällde t.o.m idag xD
Sen for vi hem och jag tog mest hand om honom (jag låg och sov). Sen började jag packa upp mina kläder. Mot kvällen kom björn så vi tog tillfället i akt att pröva på vårat nya bubbelbad :D Mycketmycket skönt! Lite trång var det, men ingen skada skedd!

Idag har jag packat upp alla mammas och pappas böcker och tidningar. det är inte så få kan jag meddela! Nu tar jag en paus och käkar kakor xD. Klockan 3 ska jag till frissan för klipp & färg. väldigt najjs. Min utväxt och mina kluvna hårtoppar är inte att leka med. uschnej. Så dom ska bort! Efter det måste jag skynda mig till resebyrån där björn väntar så ska vi kolla lite efter resor :) Skönt om vi hittar nån, spendera en vecka ensamma på en strand. Inte att förakta! :)

Fick se världens sötaste video idag. Mina tårkanaler sprängdes typ, det bara forsa saltvatten ur mig. 

Jag varnat för gråtattack



Nu planerar jag och Sabine att själva uppfostra ett lejon. Någon som har ett till salu?


nehej, nu ska jag gå in i duschen, sen stan. Ha en bra dag!
puss på björn

mitt i röran :)

Sådär, ligger i sängen i nya huset nu. Första natten var igår xD Känns väldigt bra och jag trivs redan måste jag säga. Allt känns så jätte bra! Lägenheten är redan tömd efter två dagars flytt, så imorgon ska jag och moder dig för att städa ur och säga adjö.
Ikväll ska jag och björn bara mysa här, utan tv och soffa. Men vi får väl slå på en dvd i min dator och ligga och se i sängen eller nått :P till veckan ska vi och inhlanda en soffa, men tills dess för jag nöja mig med sängen. internet och tv får jag nog vänta med ett tag, just nu har jag mammas mobila bredband. Så allt är lite uppochner just nu, men det blir bättre med tiden :D
Jag måste också ge våran nya dusch ett stort plus!! fyfan så najs den är. ska höra vad björn tycker, han står i den nu xD

ojj, nu måste jag kila, en hunk i bara handduk kom in i mitt sovrum! Tjiing!

kläder och kvitton

Är ute i taxing och säljer kläder jaut nu, som jag har gjort en vecka redan. Sista dagen idag dock, lite synd för jag börjar få in rutinerna nu, allt flyter på bra. Känner att jag kan det här nu xD
Fint väder är det här också, synd att jag står innomhus från 12-6.. men jag får ta igen det senare, (om så i solarium) ;) men mest troligt kommer jag förbli en blekfis sommaren igenom. som vanligt..

Nej, inga negativa synpunkter nu, jag ska ha en positiv syn på in tillvaro har jag bestämt mig för. Inga mer sura miner eller tråkig humör. Resterande tiden av mitt sommarlov ska spenderas i glädje och lycka. (mestadels iallfall)
För just nu känner jag att livet leker. förutom att jag missar all det fina vädert. Men efter idag har jag pengar på kontot (som jag jobbat ihop själv och inte fått av min moder), vi flyttar in i huset när jag kommer hem, vilket är en av höjdpunkterna i mitt liv känns det som just nu, att behöva bo fler nätter i lägenheten känns mindre lockande är att behöva äta en skål med maskar.. (okej, nu överdriver jag, men nästan).
Sen så har jag och du blivit vi igen :)
Som sagt, mitt liv leker just nu. Men med lycka kommer olycka har jag fått lära mig, så får se när åskan slår ner. Men som sagt, inga negativa utlåtanden nu! :)

Ikväll ska jag ha myskväll med mina sysslingar, eller när dom kommer hem från sitt disco :D den minsta ska iallafall vara hemma, så ska bertil och anita vara där också. Jag ska sitta och försöka fixa deras nya dator, som kronglar lite. Efter det tillbaka till ullis home och sova, för att sen imorgon klockan 10 bege oss till arlanda för min hemfärd, xD
Planet går klockan ett, så jag är på kallax lring två. Dit kommer Björne och hans mor för att hämta upp lilla mig, eftersom jag gav mina föräldrar ledigt så dom kan roa sig med alla andra goa och glada ute på havsbadet hela helgen.
Så på lördagkväll ska jag bara umgås med b och mysa :) har ju ingenstans att packa upp, så det tråkiga jobbet efter en resa slipper jag. Men på måndag är det dock allt jag får göra, packa upp kartong efter kartong.

Gud, ett långt inlägg, men jag har myckat att skriva av mig, har bara skrivit ett kort inlägg under hela veckan. det kryper mer eller mindre i mina fingrar! Ingen orkar säkert läsa igenom allt, men det känns bra för mig :D

Ha en bra helg! :)

Happy and alive!

Okej, jag har en anledning till varför min blogg just nu står på tomgång, jag är ju som sagt nere i Nykvarn hos mina släktingar. Här jobbar jag 12-6 och när jag kommer hem ahr jag haft fullt ös medvetslös med mina små syssligar. Men dom är så söta så ajg klagar inte! :)
Idag har jag sålt jävligt bra med kläder faktiskt :D mot all föräntan! Och ikväll ska jag och sova med Clara (fem år) och ha myskväll med godis och prinsessfilm. inte mig emot känner jag, är uppladdad för en sån kväll ;D

Imorgon är det jobb, sen får ajg se vad som sker! =) kommer nog inte hinna blogga så mycket, finns nästan ingen ledig tid. Men hoppas allt är bra hemma osv! =) saknar er mina svin ;)

Vill bara tillägga att mitt liv börjar reda ut sig och jag är happyyyy! =) Flytten är i full gång och saker kommer återgå till det normala när jag kommer hem.

puss på dig B

RSS 2.0