Wonderful

Hmm, inte en sådan händelserik dag, men den har varit skön iallfall. Vaknade där kring 1 av att Emma ringde mig, vilket nog var bra. Sedan for jag med henne och Josse till Nodo och åt lunch och satt i solen och mådde finemang. Efter några timmar begav jag mig till Malin där jag åt middag :) Efter det har jag varit och handlat och nu väntar jag på Björn som tränar, sen ska vi sticka ut till Alhamn. En kort och fin resumé!
Sista avsnittet av Sex and the city går på tv nu, vilket är mitt favoritavsnitt, så blev happyy när jag slog på tv:n! Ska nog se sista avsnittet av Privileged innan jag ska hämta Björne, så måste jag packa också.
Gud vad jag längtar ut till stugan och jacuzzin med en Breezer i handen och min älsko! :D Kommer bli underbart!

Nu ska jag titta när Big och Carrie åretförenas :D <3

Blir kanske att fortsätta nu då

Jahaja, det var visst några som började läsa igen. Så nu måste jag ju rent av uppdatera, så ska verkligen försöka nu!
Idag har jag varit uppe i Kuokua på begravning, inte så rolig dag alltså. Men det var en fin cermoni.
När jag och pappa kom hem for vi med mamma och åt middag på 1906, sen har jag varit ute med Josse, soffe och emma vid södra hamn ett tag, men det var så mycket mygg att jag for hem ganska fort.

Imorgon har jag verkligen inga planer på dagen, är det fint väder ska jag och mamma kanske spela minigolf eller göra någonting annat trevligt, jag vill iallfall inte bara ligga hemma.. På kvällen ska jag och Björn fara ut till stugan i Alhamn och mysa. Mamma och pappa kommer ut först fredag, så vi ska fira midsommar med dom. Varken jag eller Björn vill parta midsommar, så då blev det en trevlig kväll ute på stugan. Spela lite kubb eller nå och bada jacuzzi :D Fan skönt!
På fredag på dagen ska vi till Luleå och shoppa lite kläder åt Björne, den enda av oss som har pengar att spendera..

Tänke lägga upp lite bilder från Björns studentbal som vi gick på förra veckan, sen får det vara färdigt för idag! :)







Kanske återuppta bloggen?

Tanken slog mig för någon dag sen, när jag låg i soffan och var så himla uttråkad och hade inte gjort någinting på hela dagen. Och eftersom att jag inte har någonting att göra om dagarna, eftersom jag endast jobbar nätter (återkommer till det) så tänkte jag att genom att skriva så fördriver jag ju lite tid iallfall. Inte för att jag nu kommer ha så mycket att skriva om, eftersom att jag bara ligger hemma, men nått intressant kanske sker ändå!


Vad som har hänt senaste tiden, alltså hittills under 2009 är väl att jag har fyllt 18 (ÄNTLIGEN!!) och jag har lyckats tagit körkort (ÄNTLIGEN!!) Jag har fått ett tillsvidare jobb som Blackjack dealer, därefter mitt nattarbete. Jag är fortfarande tillsammans med min älsko Björn och allt är toppen! Jag har överlevt tvåan på gymnasiet, vilket inte var det lättaste, men jag klarade det med betyg över förväntan. Så hittills har år 2009 varit lyckat, i stora drag iallafall, några små bakslag kanske.

Så nu om dagarna gör jag alltså ingenting. Men jag är dock inte ensam heller, det är väldigt många som bara går hemma i denna tid. Detta resulterar alltså i att jag totalt vänt på dygnet. Men jag har kommit på att det är ju faktiskt en bra sak, eftersom att jag arbetar ju nätter, så då kommer jag alltså inte att vara trött alls där kring två! Toppen!
Men det blir ju dock ett problem senare, när jag ska ner till stockholm nästa helg och jobba där i ca 10 dagar, då jag måste öppna affären 10 och jobba till 18. Men det blir ett senare problem! Så jag har ju faktiskt ett dagsjobb, men det är ju bara under en vecka, men pengar är alltid någonting som behövs! Plus att det kommer bli roligt att träffa alla släktingar nere i Stockholm! Plus att dom jag ska bo hos, henne jag jobbar för, har just byggt färdigt deras pool, så jag kommer må super!

Nej nu ska jag inte skriva allt för långt. Ska verkligen försöka uppdatera nu ofta igen! :) Hejdå!


RSS 2.0