söndag.

12 timmars sömn inatt, skönt! Blev att kolla lite tv och mysa igår efter bion, sen somna vi gode fort. Så en lång sömn, som behövdes.
Arn nr.2 var itne en film som jag gillade starkt. Eller det var en bra film, men slutet sög och jag grät under nästan hela filmen.. Kommer nog inte se den många gånger till inte. Däremot Mamma Mia! längtar jag som fan efter!!!

Snart ska björne iväg på samling och då ska jag ta tag i dammtorkningen. När allt är rent ska jag hoppa ner i badet och ligga där och bli ren :D Kring fem ska jag, malle och johan till kvarnis och se ajuns match. :)

Nu ska jag tillbringa en stund med b. Hejdå! =)

Psykopat in the house?

Jävligt trevlig kväll igår hos Lirre, med smörgåstårta och sen bara snicksnack. Det blir som alltid en speciell stämning när vi bara är tjejerna, och nu när några av gamla gänget inte var med och några nya har tillkommit. Dock kommer vi alltid in på ämen som gör att man får kalla kårar längst ryggraden. Igår blev ämnet bla. psykopater som gömmer sig i folks lägenheter i flera veckor utan att de märker nått. En tjej hade sett i spegeln att en man låg under hennes säng helt plötsligt! Kan säga att jag var gooode skraj när jag for till Björn. Glad att jag för det mesta slipper sova ensam. Usch..
Men mysigt hade vi där i sofforna med té och tända ljus! :) Roliga ämnen också, alla berättade när de hade gjort bort sig osv :D

Idag ska jag dammsuga hela huset. Great! Efter det blir det hockey halv två. Ikväll är det Arn som gäller på bio :)

Ska nog gå ner och göra chokladbollar, blev sugen som fan!

Fast i datasalen..

Sitter på skolan nu, har samhälls B. Ska framföra en "redovisning", kan också kallas presentation på WTO och sen diskutera om hur olika länder tycker om det. Typ. :P Vet inte riktigt, är inte alls insatt, så föröker hitta sidor som förklarar i tydlig tecxt vad de gör. Nått med handel och tullar iaf^^ Tove som ajg jobbar med verkar ha lite koll iallfall.
Har lunch om ca 10 min, efter det hål en timme. Språkeftermiddagen blir det, Franska, svenska och sen engelska.. Slutar halv fyra eller nått. Får se om det blir stan och med vilka, har inte hört nått. Björn skulle komma förbi sen också innan jag ska till Ls och fira henne :)
Imorgon blir det nog att se Arn på bio med björn, cabben och murm. Ska försöka få med Malin och johan också ;D Innan det har jag inga bestämda planer, middag med b säkert. Är ensam hemma, så far nog till Max eller liknande :D
Fan, vill ha pengar!!!!!! Lever just nu på typ 1000 kr och har en massa jag vill shoppa:D Dock hoppas jag att det blir en shoppingresa till Stockholm snart med mor, brukar alltid kunna fylla på garderoben då :D Vill köpa en massa mysiga stickade tröjor! (och kanske några skor?)

Ska försöka koncentrera mig de sista 10 minuterna nu och hitta användbar fakta... suck.

torsdag

Soffan nu hemma! jag och b kom hit kring sex, efter att ha sett film och ätit middag hos honom. Han gick för ett tag sen för att se hockey, men jag stannade hemma, en kväll räcker. Ls är på väg hit snart, och senare kommer malle. Blir att se Arn och fika lite te och bulla! har inte sett Arn än, känner mig lite efter. :P
Imorgon är det fredag! Då blir det säkert stan efter skolan och sen födelsedagsfika hos Linnea :D Vet inte hur länge man blir där, men efteråt ska då malle sova här tror jag :)

Tv nu xD Hejdå!


god?morgon

Jag undrar varför det går så fort att göra mig iordning när jag inte sover hemma utan hos Björn. Här sinkar jag mig och klär på mig på typ 10 min, hemma tar det typ 45. Men nr jag far hit har jag ju dock redan packat ner det jag ska ha på mig dagen efter, kanske därför :D
Men nu väntar vi på pappsen som ska komma och skjutsa oss till skolan. Orkade inte ta bussen som gick nu halv, då hade jag fått sitta på skolan en halvtimme. Har dock inte hunnit bli någon frukost, men får köpa en macka på skolan om det krisar.
Men ska gå och hinna mysa med b nu :) Hejdå!

Bort med de kluvna topparna

Sådär, nyklippt :) Alltid lika skönt när man kommer från frissan, håret känns så mycket bättre. Sen fick jag med mig en ny höstkappa också från Vera :) En svart, lite ballongformad supersnygg =) Så jag är nöjd med dagen nu xD
Sitter och väntar på mat, sen ska jag upp till Nygatan för att sedan bege oss till Kvarnis där a-laget har match. Tror att jag följer med björn hem sedan och sover över där :) så ska packa lite kläder osv snart.

Fyyyfan så träningsverk ajg har efter bodypasset igår!! Helt sjukt.. Men det är ändå nice när man känner att man har jobbat på bra. Fast jag går som en jag vet inte vad just nu! haha. Bara hoppas att kroppen vänjer sig sen, kommer ha två pass måndag och tisdag, sen idrott onsdag. Pust! Idag var jag då helt död på fotbollen/brännbollen vi hade. Sprang inte mycket jag :D

Nu ska tvätten vikas och maten ätas. Hejdå!

hard work work!

Första riktiga skoldagen avklarad. Gick till 4. Rivstart i historia och matte redan, fast kanske lika bra att börja. Känner oron inför matte B, men bara att käpa på! Har valt Motion till musik på individuella, så ahde det i två timmar idag. Först gick hon igenom alla saker, sen hade vi en timme Body Pump! Jobbigt men skönt. Slappt är det också, träning under skoltid. Så slipper jag stressa hem på eftermiddagen för att hinna till Korpen. Får fyra timmar träning i veckan nu :D

Ikväll äre chill, har nyss stigit upp ur badet. Björne kommer kring 9, så innan det ska jag bara hinna fara och köpa nå fika till imrong, vi ska ha klassdag :D Grillning på strömlida.
Sovmorgon imorogn, börjar halv tio. Gode slappe dag, först idrott, sen lunch, sen typ geografi tror jag.
Sen efter skolan ska jag klippa mig. Ingen färg, känner inte att jag behöver det nu. Räcker med några inpackningar silvershampoo. Kvällen är ännu inte bestämd :)

ska kila iväg och blåsa håret nu. Ha en bra kväll! :)


Mamma Mia! (en gång till)

haha, har varit och sett Mamma Mia! en gång till! Farmor ville bjuda mig och mor, så jag kunde ju itne tacka nej! Inte för att ajg itne ville se, tycker den är grymt bra :)
Annars så började skolan idag, 40 minuter tog första dagen. När ajg hade väntat på Björn ett tag på skolan gick vi till stan med jesse för att äta lunch. En biotallrik (fläskfilé, pommes, bea) blev det. Mumsigt! När magen hade blivit mätt gick jag och b hem till mig för att ta hand om vovvarna. Var tänkt att vi skulle tillbaka till stan, men vi tog oss inte upp ur soffan igen. Sånt som händer xD När vi väl lyckades gick han hem och jag till nodo där jag fikade med nicke, josse, ls och ida :)

Kom nyss hem, Mean Girls är på tv nu :D Älskfilm!! Så ska koncentrera mig på den ;)

JUSTDET! Den 3:e oktober ska jag få se Björn Gustafsson live!! I am HAPPY! Och en massa andra komiker, men det är itne lika viktigt :D

Så, ska lämna er avundsjuka och se filmen! Hejsvejs! :)

Måste också tillägga att det är väldigt konsitgt att se tjejen som har huvidrollen i Mamma Mia spela en dum brud i Mean girls just nu efter bion. Passar henne inte alls nu när jag vet att hon är king på att sjunga och är hur vacker som helst. haha, men i mean girls ser hon bara korkad ut xD

suräckelströmming

Sådär, så har man sovit bort halva dagen igen. Det har inte blivit många tidiga dagar detta sommarlov, förutom i början när jag jobbade :P Men det är väl vad lov är till för? Vila upp sig ;D
Idag har jag inga planer alls förutom basta senare i eftermiddag. Varje gång vi kommer upp är det bastu på lördagarna, vilket uppskattas! Den är vedeldad, så himla skön :D
Sen ska alla andra äta surströmming, vilket inte är min grej, så jag smiter upp till mormors hus och blir nog fast där hela kvällen. Aldrig att jag kan vara i samma hus som den där stanken! Usch!
Men nu ska jag nog ta mig en bit tårta och slappa framför tv:n :D
Hejdå!

Sprutor och blod, inte min grej tyvärr..

Började fundera på en grej nyss när jag pratade med Björn. Kommer inte ihåg vart det kom ifrån, men vi började diskutera blodgivning. En väldigt viktig fråga och en som egentligen inte borde vara så svår att ta tag i, vi som är friska borde väl ge allt blod vi kan? Men för en som mig, som hatar allt med nålar och framförallt allt med blod, är detta en väldigt svår sak. Eftersom att ge blod betyder att bli stucken med en nål och se blod rinna ur min kropp. Men samtidigt så är det för en viktig sak, någon behöver ju kanske mitt blod för att överleva, så kanske borde bortse från min fobi och ta tag i det där om några år. Björn hade inga problem med tanken, tur för han. Vet inte heller riktigt hur det fungerar, men är am frisk och kry så borde man ge allt vad man kan till de behövande!



Just nu ligger jag med mätt mage i soffan och väntar tills klockan är 21.00 då Hannibal drar igång. Efter filmen blir det sovdags, är helt slut. Konstigt dock, har sovit nästan hela bilresan hit. Men sista helgen innan helvetet, så lika bra att sova så mycket som möjligt, och börja vrida tillbaka dygnet snart.

Nu kom sötalfonz (läs fetalfonz) och vill bli kliad, så ska göra honom till lags! =)
Hejdå!

having the time of your life :)

Igår gick Mamma Mia! the movie för sista gången i stan, så jag drog med mig Björn för att se. Och jag tyckte väldigt bra om den, men björn var nog mindre nöjd. För mig som älskar musikaler och låtar som sjungs titt som tätt uppskattade detta, men kan tänka mig att många blir less. Sen var det skoj när man kunde alla låtar också! :)



Nu sitter jag hos mormor och väntar på palt! Vi kom hit för 45 min sen, så jag har alltså bara åkt bil idag. Sista dagen på sommarlovet är det också!! Känns knäppt, jag funderar vart fan dagarna tog vägen? Känns som att ajg inte har gjort nått alls typ :S dagarna har bara försvunnit. Så nu är det bara att samla krafterna och klara sig fram till höstlovet!

Ikväll blir det väl bara att ta det lugnt, kanske spela lite yatzy med mormor. Så hittade mamma en nybakad tårta i mormors kyl, så ska väl mums på den ikväll xD Sa ju att det skulle bli en fettohelg :D

Hoppas alla ändå är nöjda med lovet, fast vädret inte har varit det bästa. Överlags så har det varit ett bra sommarlov :)
Hejdå!

torsdag

Gud så trött man blir av att bada! Känner att ögonlocken vill igen, så ska nog göra dom till lags och vila mig om en stund.
Kring tio for jag, björn, malin, cabben och morén till havs för några timmars softande i bubbelpoolen och åkande i tratten :D Det är som att alla förvändlas till 12 åringar igen och springer runt och leker xD
Så nu ligger jag i soffan, ska nog äta ett ägg :D Imorgon blire bilfärd upp till Pajala, mormor. Stannar där hela helgen, så om min kropp vore normal skulle jag gå upp väldigt många kilon, men som tur är har jag snabb ämnesomsättning. Vad är det med mormödrar? Alltid truga i en en massa fika, fast man tackar såklart inte nej till nybakat! :)

Ska packa inför helgen ikväll (alltså mjukisbyxor, kofta, linnen och underkläder, inte så komplicerade val). :D Sen kommer björne för att övernatta, men innan det har jag inga planer än så länge :)

Fuck! Sista två dagarna av sommarlovet nu + en helg. Blandade känslor, just nu vill ajg börja om och få rutin på vardagen och göra nått vettigt av min tid, men samtidigt så vet jag att om en månad önskar jag lov igen. Men det ska bli roligt att träffa alla igen som man inte har hunnit umgås med under sommaren. T.ex min kära Viktoria!

Nu ska jag runda av, mamma ska ha datorn för jag har den enda uppkopplingen för tillfället. Jävla telia som inte kan fixa fram en gubbe som akn komma och dra en jävla kabel.. Dålig reklam nu för min egen faders jobb, men vafan, lite action, hallå?! Verkar stå still i fabriken...

Men nu ska jag mysa i soffan och kasnke läsa min nya bok=) (hej nörd?)
hejdå!

Pissigt väder men god mat!

Skön dag :) Efter våfflorna for Björn hem och då slappade jag i soffan med sopranos. Efter ett avsnitt tappade jag upp ett skönt varmt bad för att njuta i en timme. Mor kom hem kring fem, så då stack vi till stan där balsam, glansspray och hårspray inhandlades. Jeansen mamma tog hem från Luleå passade, så dom har jag på mig nu! =) Första plagget, förutom underkläder, jag någonsin har köpt på Lindex faktiskt! Och trodde verkligen aldrig att jag skulle hitta jeans där, men ibland blir man överraskad! :) När vi hade rusat rint lite så bjöd mamma mig på middag på Golden Dragon. Mumsigt värre måste jag säga. Så åter igen, puss på dig mammsen!

Om ett tag ska jag fara till Björn och se 21, som jag hoppas han har laddat ner. Inga planer för resten av kvällen, blir nog bara chill. ;> imorgon hoppas jag verkligen att det bli bad, är så grymt taggad!! =) Men får se om det bara är ajg som är det.. hmm.

Mamma ropar att jag ska gå och vika tvätten, så borde nog göra det också som den snälla dotter jag är! ;)
Hejdå!


lejonkungen och våfflor :)

Under gårdagskvällen kollade jag film med björne, malle och murm :) Vi såg en jävligt konstig film med kasst slut.. Men efter den slog vi på Lejonkungen! Gud så jag älskar den filmen! Och som vanligt sprutade tårarna.. Har aldrig gråtit till någon film så mycket som jag gråter till den.. När den var klar och med bara B kvar, så slog vi på Lejonkungen 2. Inte lika bra, men helt okej. I love Disney ;D



Nu sitter jag mittemot Björn vid köksbordet och väntar på att han har ätit klart. Vi fick den brillianta idén att göra våfflor :D Sagt och gjort, nu är magen mätt! Fast dom brände fast en massa, men same shit, det ska ju ner i magen :D
Nu ska vi diska bort allt och rengöra spisen från allt fett :S Efter den blire väl att mysa innan han ska iväg på träning.
Och vädret suger idag också.. Men då får man ju ligga inne :D
Mot kvällen har jag inga planer, förutom vart jag ska sova :) Mamma kommer hem kring 5, så då ska vi en sväng på stan och köpa lite hårprodukter :) Så har hon taig hem ett par jeans som jag ska prova, fanns inte min storlek här i Piteå, så hon fick fara till luleå en sväng :D Puss mamma :)

Nu äre diska som gäller! hejdå!

Ett litet tips ;>

Igår läste jag ut en dunderbra bok! :) Eller en av alla dunderbra böcker som jag har läst denna sommar! Alla som känner mig vet att jag är en riktig bokslukare, likaså mina föräldrar. Så jag tänkte att jag skulle tipsa er andra om den också, eller er som inte redan har läst den. Boken heter Stella & Sebastian. Det handlar om deras relation och hur det blir när den tar slut efter flera flera år tillsammans. Boken har oväntade vändningar och utspelar sig i Stockholm, så man kan relatera lite grann iallafall. En bra roman som jag hoppas någon mer än jag kommer läsa xD


regnregnregn...

Idag blev det en fika på stan och en runda bland affärerna. Och såklart hittade jag en väska som jag köpte :D Men det var också en praktisk en, för den var djup och stor, så alla böcker osv i skolan får plats fint =) visst, snygg var den ju också xD
Sen när jag kom hem låg min nya almanacka i postlådan! :) den var exakt som jag ville ha den. Najjjjjss!
Regnet öser ner även idag.. Så nu sitter jag i soffan med blöta jeans och ser ännu ett avsnitt av maffian. Blir nog att ligga inne resten av dagen, det här jävla vädret förstör sista veckan på lovet.. Men man får iaf vila upp sig!
Nu ska jag koncentrera mig på serien, ha en bra regnig dag! :O

Predikanten

Det blev inte bara att hänga med malle ikväll utan även ls och ida :) vi såg en jävligt otäck film, där man fick se t.ex. ben brytas av osv. Usch. Men bra var den, det blev många spekulationer innan det visade sig vem mördaren var! rekommenderar er att se den :)



Imorgon ska jag bara sova ut, eftersom det kommer regna. Igen.. Framåt dagen vet jag inte än vad som sker, men någon ska man väl träffa :) Kvällen, eller iallafall natten ska jag spendera med björne.

Nej nu ska jag sluta skriva och börja se volym tre av Sopranos! Godnatt på förhand!

sista måndagen på lovet :/

Mysig kväll igår, film med både anna & ls och sen med björne =) gillar kvällarna när man hinner både umgås med bara tjejerna och sen med pojkvännen också =) Men ikväll blir det bara mys hos Malle sen hem :) Och det duger alldeles fint, länge sen jag umgicks på riktigt med bara henne =)

Dagen har jag mestadels spenderat i Björns säng måste jag erkänna. Vi steg upp kring 12 och lagade lunch, sen såg vi en film och sen tillbaka till sängen. Och ute regnade det, så jag har ingen ångest alls över att bara slappa med min
söto :)

Så nu väntar jag på mat, sen ska jag upp till Nygatan. Hejdå! xD

Uppdatering från annas place =)

Sitter hos anna nu med henne och linnea =) har sett en film och nu sitter vi mest och snackar =) Tidigare idag har jag som sagt bara solat och sen sett film, men det var en skön dag :) Om nån timme ska jag till Björne och sova=)
Imorgon vet jag inte alls vad som sker, sovmorgon förhoppningsvis, om björns jävla fågel läter bli att skrika. Snart tar jag livet av den, tyvärr...

Men nu ska jag inte sitta här och skriva när jag är med tjejorna :D Hejdå!

Disneydags

Nu har jag allt blivit nostalgisk. Gick till garaget och hämtade in alla mina Disneyfilmer xD Så under förmiddagen har jag sett Prinsen av Egypten och nu Anastasia! =) Mellan de filmerna har jag suttit ute i solen i bikini för säkerligen sista gången detta år. Men jag har fått en bra andel sol denna sommar, så jag är gode nöjd. Dock var det i Bullis jag fick den, men same shit ;D

Nu ska jag återgå till min 5minuterskola och film! =) hejsvejs!


en snabbis ;D

Sådär, hemma i staden igen. blev en kort visit ute på stugan, men bättre än ingenting. På dagen körde far och mor in mig och Björn med båt till Piteå, mysigt värre =) Sen har jag bara chillat på soffan och kollat OS. Fuck att vi förlorade tennisen, men dom var fan sämre. Sen lagade jag middag till mig och b, som den fina flickvännen jag är ;). hehe
Nu står björne och rakar sig så ska vi sen rusa över till josses lägga där hon och erik myser. =)

Nehej, det var väl det. Jo förresten! Vi har bakat också, eller ja, kokat ihop en 5 minuterskola :D musigt!
Nu vare klart!  Hejdå! :)

Ute i Alhamn

Helt plötsligt sitter jag nu ute i Alhamn i stugan. Fick nått ryck där kring 3 och bad mamma köra hem och hämta mig, vilket hon gladeligen gjorde. Så fick jag en chans att övningsköra lite också. Eller lite & lite, fick parkera på Ica en fredag, inte det lättaste ska ni veta. Men det gick bra utan minsta repa :D Så här blir jag nog kvar tills imorgon, då åker jag hem till stan igen. Det blir första natten ensam ute i sovstugan, för se om paranoida lilla jag får någon sömn eller om jag kommer ligga och lyssna efter en potentiell gärningsman hela natten. Jag gissar på det senare. Tyvärr..
Så imorgon blire bara att chilla här ute, sen mot eftermiddagen hemma i stan vettefan. På kvällen ska jag mysa med Björn :)
Nästa helg är redan planerad, då följer jag med mor och far upp till mormor i Pajala. Kan bli mysigt, har inte varit där på snart ett år nästan tror jag. Det är alltid uppskattat när man kommer och hälsar på också! :) Så nybakat kan jag nog räkna med!

Ikväll ska jag feta mig och säkert se nå film. Blir nån omgång Yatzy också, och pappa har köpt nått spel som vi ska testa. Trevligt trevligt :)

Men nu ska jag ta min nya bok och lägga mig ute i jacuzzin! Hejdå!


slöfan

jahapp, finvädret har kommit fram igen för en dag, och vad gör jag? Jo, stiger upp halv ett och sitter nu i soffan framför tv:n. Alla andra är på stan nu, så jag ska hoppa in i duschen och sen bege mig dit. Inte för att jag känner nån stress, känns gode skönt att bara slappa. :) trots solen utanför.
Efter stan vet ajg inte alls vad som sker, säkert hänga hos nån :) Imorgon aksnke det blir bad inne på havs, har inte varit där efter att de renoverade ;D Så det kan ju bli gode skoj=)

Nu äre duschhhhhhh, hejdå! :)

The Sopranos och Jag

Spenderade min ensamma tid med att börja se The Sopranos. Finns mycket att se, tror serien består av 6 sesonger xD
Handlar om maffian och allt vad dom gör :P faktiskt en bra serie, humoristisk också  xD


 
Snart kommer Annika, Malle och Morén, sen Josse och Björn också :) Blir nog att se några rullar och snacka gojja som vanligt :) Kanske spela nått spel. Och regnet faller idag igen... Fan så trist.

Hoppas alla har en bra kväll och bättre väder än vad vi har! Hejdå!

Alltid skönt med lite shopping :)

Yääy, blev att komma hem med lite nya plagg till garderoben efter några timmar på stan. Blev jeans, BH med matchande trosor och ett läppglans :) Inte så mycket, men lite plåster på såren för min mun xD
Nu i några timmar framöver ska jag bara slöa i soffan och se på tv. Sen kring nio när alla fotbollstokar kommer från sina träningar och matcher ska jag umgås med dom, kanske fara förbi issa som har poolparty ;D Men det blir nyktert för lilla jag :) Sen ska jag som sagt vara och sova hos gosis <3 :)
Mor och far är ute på stugan, så måste fixa middag snart själv, vilket jag tror kommer bli rester från igår :D ingen matlagning här inte :)
nej nu ska jag hämta upp lite pepsi och sen glo på tv:n.
Hejdå!

Nöööörd :)

Jag vet att jag låter som världens tönt, men jag har just beställt en almanacka som men designar själv, utsida och inehåll, vilket är perfekt, för jag har letat efter en bra almanacka i två veckor nu men hittar ingen. Så såg jag annonsen som personligalmanacka.se hade ute på nätet nyss, och tryckte fram en som passade mig perfekt och vips! om två veckor har jag den i min brevlåda :D Ungefär så här ser den ut, men inte riktigt :) På min står det faktiskt Amanda högst upp och 2008/2009 där nere :) Mycket nöjd än så länge, får se när den dimper ner här hemma irl ;P



Har fått Julle att ta bussen hit, så hon kommer och sover med mig. Vi ska nog upp till Nygatan senare när dom har sett fotboll, vilket jag inte fattar, för det öööööser ner just nu :(
Sen imorgon blir det nog en sväng på stan, säkert fika :) Kvällen vet jag inte än hur den kommer se ut, men natten spenderas på klubbgärdet :)
Ska läsa en stund nu, inne i en skit bra bok som heter Babbeldrottningen :)
Hejdå!

trist dag

nej, det där med myspace var inget för mig, dock kan det vara roligt att lyssna runt på ny musik, men när man inte fattar hemsidan så äre kört xD
Idag ska jag dammsuga hela huset, great! Sen duscha innan brudarna kommer hit så ska vi chilla för fullt :) Och mina tänder gör fortfarande inte ont! Helt otroligt :)
Ikväll har jag inga planer, blir väl att hänga med nån xD Nu måste jag ta tag i dammsugningen! Hejdåååå!

grymt trött brud

Jag vet att jag ligger efter, men nu har jag iallafall skaffat mig en användare på Myspace. Fast dock tycker jag designen på hemsidan är tråkigt som fan, och jag fattar inte så mycket av den heller. Så kommer nog inte bli så mycket gjort där inte. :P Men nu har jag en iallafall, användarnamnet är amandaaxelsson om någon skulle vara intresserad av att veta det.

Nu ligger jag i soffan och ser tv med moder. Typ det jag har gjort hela dagen faktiskt, förutom spenderat typ en timme hos josse. Kommer nog ligga kvar här hela kvällen, känner inte alls för att umgås bland folk. Får bli imorgon det. kanke.
Ska försöka få i mig några mackor, min mage kurrar efter att bada ha fått i sig soppa idag, vilket jag inte tycker är mättande alls. jahapp, nu låter jag så där negativ igen, men kan inte hjälpa det. Glada inlägg får komma när jag är glad, så är det bara. Så ska sluta skriva och får hoppas att alla andra har en trevlig resterande dag! :)

Hejdå!

Fight Night- the metall edition! ;)

okej, jag har kanske försstorat upp det här med tandställningen liiite, men bara lite. Jag har just nu metallen i min mun, har haft den i ca fem timmar, och jag har inte ont alls. Men the pain kommer ikväll enligt min tandläkare, så det gäller att knapra i sig så mycket alvedon jag kan. Och jag ser kanske inte riktigt ut som 12 år igen, överdrev lite där också. Men inte fan tycker jag om den inte! But that´s life!

Jag har iallafall sovit från 11 till nu, och ska gå ner snart för att göra mig lite nudlar (som jag får klippa sönder för att slippa tugga), och sen gå över till josse där malle och elias också befinner sig=) Kvällen vet jag inte riktigt hur jag ska spendera,  men kring 11 kommer Björne :)

Nu är det nuuudeltime. Hejsvejs!

pissväder...

Usch vilket uruselt väder.. och jag blir som vädret, grå och trist. Och mitt humör blir inte bättre av att veta att imorgon 08.30 ska jag infinna mig hos tandregleringen för att bli en metallkäft.. Förlåt till er som redan har en insatt, men just nu känns det piss.. Visst, det kommer bli jätte fint, men under tiden då? ne, det känns inte alls roligt. Sen är jag livrädd för sånt jag vet kommer göra ont, och det sägs att det känns förjävligt i några dagar.. Men det är väl bara att bita ihop, bokstavligt!

Annars så har jag mest bara tagit det lugnt dom senaste dagarna. Och kommer göra det de kommande också. 2 veckor kvar av sommarlovet, och jag ska vila ut allt jag kan och samla kraft, för i år kommer jag få kämpa. bring it on är väl allt jag kan säga :P Så får vi se hur psyket mår där kring jul.

Ikväll skulle jag ha varit och sett 4ans match, men pga regnet blir det nog att stanna hemma. Får väl se hur pigg jag är, kanske hittar på nått med malleballe osv, det sägs att annika är i staden! =)

Nu ska jag kamma igenom mitt blöta hår, för jag steg just upp ur badet :) Hejdå!

svarte riddaren

Batmanfilmen var över förväntan fatiskt. En riktigt bra film, även när jag inte hade sett film nr.1. Men vääldigt lång var den, 2½ timme, så blev rätt less. Men en bra film som jag föreslår att ni som har missat ska se. :)

Imorgon ska jag för första gången den här veckan ta en sovmorgon och riktigt sova ut, inge stress alls hoppas jag. Sen när jag vaknat till liv ska jag planera kvällens outfit, kolla om jag måste köpa nått. Men ska försöka hålla mig till det som finns i garderoben. Inte lika kul, men måste börja tänka på beloppet som finns på mitt konto, inte allt för stort.. Så man tager vad man haver! Får hoppas på bra väder så det blir en kräftskiva!!! sugen som fan. xD

Börjar fundera på att sova, känner ögonlocken börjar bli tunga. Men ha en bra helg allesammans, det ska jag ha :) Hejdå!


några rader innan maten.

Nu ska jag dra ett snabbt inlägg, snart ropar mamma att maten är klar. Men läget just nu är att sommaren gick över på en dag, nu helt plötsligt är det isande kallt (nästan), och hösten börjar närma sig, vilket betyder skolstart. Men gruvar mig inte allt för mycket över det, kan bli lite småskoj. Hoppas jag.. :P
Snart middag som sagt, sen ska jag på bio klockan 9 med Björne och Cabben. Batman äre som gäller tydligen, vet inte om jag är så exalterad, men jaja :D Imorgon äre partyyyy, linnsan fyller ju 17 idag!! Grattis!

Nu äre maaaaaaaaaaaat xD Hejdå!


Pitemaffian!

Länge sen jag satt vid en dator, men som sagt, fullt upp hela tiden. Sen hemma i huset får vi internet om typ 8 veckor, så nu  har jag mobilt bredband, vilket inte går så fort, så då ids ajg inte koppla upp mig. Men nu är jag iallfall hos Björn, så passar på att skriva lite. Men måste skynda mig, ska till Nolia och träffa mamma, mormor och Börje, så blir att gå runt där några timmar. Senare vet jag inte vad som sker, kanske bara hemma och umgås med mommo! =)

Nehej, nu är det frukost som gäller, hoppas Björn kommer hem snart från träningen så han joinar mig =)

Hejdå!

vad händer med världen?

Pigg och glad kexchoklad. Njaa, inte riktigt, men börjar väl piggna till iallfall. Dock fick jag mig ett väldigt bra uppvaknande ;)
Nu sitter jag och tar det lungt ett tag, men måste snart röra på mig till ica, sen hem och börja göra mig iordning för kvällens bravader! Klockan fyra går bussen till Luleå, sen äre party! Och millen spelar ikväll xD Natten och kanske helgen ska jag spendera ute på stugan, det blir bara en dag kalas för mig. Ja, ni vet hur det blev förra helgen, tvådagars är som sagt inte min grej. Jag fattar inte hur jag kan må så jävla kasst^^ Men på lördag blir det säkert ut med båten om vädret vill oss väl, annars ska jag väl bara chilla :) Och inte kommer jag må dåligt av det inte!

Hoppsanhejsan vad tiden rusar iväg! Men hoppas vi träffas i Lule ikväll! =) Hejdå!

RSS 2.0