I loved you first

haft en jävligt skön helg. i fredags var jag med björne på dagen, sen med josse och såg film :) igår var jag bara hemma och såg film osv med mamma och pappa :) idag blev det roasters och nu jullbull ;p men hon ska iväg till sin tim kring åtta. då ska jag kanske till linn, elr så blire björn :)
annars lov, och på torsdag bär det av till stockholm för en helg fylld med shopping, teater och hotellvistelse :D
nu ska jag gå och käka. puss

evigt och alltid

det finns saker man lär sig med tiden. saker man inte alltid vill veta av, men det kommer nån gång. Ibland tidigt, ibland sent. Men alla gånger gör det lika ont.
vissa lever efter principen att inte släppa någon in på livet, att inte bli fäst vid någon som inte kommer finnas där för evigt. sådan är inte jag, men det hade varit mycker enklare då. väldigt mycket enklare.

tider förändras, folk förändras, vi förändras..

vill du vara...

fan, förra veckan hade jag jävlat inget skolarbete. jag tog det lungt och mobbade alla andra som fick slita.
men nu, innan lovet, ska alla lärare bestämma sig för att NU ska vi ha prov och förhör!
så, dom kommande veckorna, blir det plugga för miss.axelsson.  YEEH!
idag har jag faktiskt gjort klart min roman-analys och nå franska. under helgen blir det att plugga in massa skit om Irland och nå samhälls.. bajs.
Men skitsamma, jag ork it :D jag säger att jag pluggar, men istället ser ajagpå tv elr gör nått helt annat. som att gå på stan och köpa nya viktiga saker! både nöje och nytta :)

Om två veckor elr nått så bär det av till Stockholm med mamma och pappa =) bo på hotell i fyra dagar, se på teater och shoppa :) låter inte dåligt i mina öron. förutom att jag missar allt festande här hemma och är ifrån björn. men sånt man överlever och får ta igen sen :D

nu ska jag snart in i duchen, sen kanske läsa igenom nå samhälls innan jag far till klubbgärdet och sover :)
puss!


never a right time to say goodbye

ja, jag är kass på att uppdatera, jag vet. Men har faktiskt spenderat väldigt lite tid vid datorn över huvudtaget, och har inte haft inspirationen att skriva heller, Har väl inte det nu heller, men fick tid över :)
allmänt har det inte hänt mycket alls. vi har fått iordning lägenheten såsidär, men det går helt klart att leva med. äntligen har vi fått vårat käksbord, men som allt annat så har den gått sönder. även diskmaskinen och torktummlaren har pajjat. Men sånt är vanligt i fam. Axelssons liv. så käksbordet ska tillbaka och jag väntar fortfarande på min garderob. men den kiommer nog till nästa vecka :D
även den nya datorn är lite smått pajj, nån drvirutin som inte vill funka... aja, småsaker!

Så, hösten är på väg. snart är det jul och sen kommer sommaren igen!!!!
Men innan den så blire SKOTER!!!! :D


RSS 2.0