knäpp morsa?

haha, idag på tjejkvällen hände typ det pinsammaste/roligaste :D Jag hittade ett par jeans på MQ som jag verkligen ville ha! Ett par ljusa, skit snygga Fornarina;D Ja, då ringde jag mamma för att säga det till henne, eftersom det är min födelsedag nästa vecka, och tänkte att hon skulle köpa dom till dess. Så tänkte ajg lägga undan dom, det var sista 27:an,  var orolig att den skulle försvinna om jag väntade. Så i kassan sa killen att man inte fick lägga undan den kvällen men att det var 20% på dom. Ringde mamma igen och förklarade, så sa hon att jag skulle köpa dom, men på ett villkor! Att jag skulle be att få dom inslagna till en present!
 Problemet var bara att killen i kassan och jag redan på nått sätt hade snackat om att det var till mig pga fördelsedag, så det vart ju grymt pinsamt att gå dit och be att få sin EGEN present inslagen. jag höll då jävlat på att dö av skam. Killen skratta också gode bra:P så kommer nästa expidit och frågar roat om han ska ta bort prislappen! som om ajg itne redan visste vad som kostade! xD
jaja, en upplevelse rikare. :P anna skratta också gode mycket, tack för stödet gumman! :)

Annars så har jag fått mig en liten tankeställare inför kvällen. Får se vad det blir av den ;P

ne, nu äre sova! upp imorgon, ut och gå sen sola. skulle behöva hinna färga mitt hår också, men får se hur tiden räcker :) Sen bär det av till Rosvik för valborgsfirande :)


gottigotti :)

Sitter nu och äter kladdkaka :)  nån som blir läskad? ;)

image10
Kom nyss hem från skolan. alla andra samhälls klasser fick typ sluta efter lunch, men inte vi inte. fick ha matte och nk i tre timmar. suck it.
Annars idag hade vi nationella i engelska, läsa och lyssna. fyfan va det barka måste jag få säga. jag har ändå lätt för engelska, men det här sög.
Nu gruvar jag mig för matte nationella. DET om någontign kommer barka. oooja. Måste se till att plugga i helgen, men sånt brukar inte hända. Men ska ta mig i kragen =)

Ikväll är det tjejkväll på stan, så ska dit en sväng :) Måste se mig om efter nått att ha på mig imorgon, men det är alltid så mycket folk att man inte ids trängas inne på affärerna.

Fan, måste hinna baka i helgen också. Ska ha fika på tisdag för mina vänner =) fyller åååår :D love it!!

Ne, nu är det duschen, sen malle och käka smörgåstårta :)

thanks for the memories

Ja då har man fått sig ett brustet hjärta. Antar att man nån gång måste uppleva det, men det gör förbannat ont.
Båda vi försöker det bästa med att vara vänner, vi har ändå känt varande i två år, går inte bara att slänga bort allt det, men visst är det svårt och kommer fortsätta så. Men bara att försöka hålla minen och titta uppåt. Tacka för ett grymt fint år :)

Annars så är det ju snart sommar och en flytt är på gång! Vi har hittat ett hus på backen, så nu väntar vi bara på att få sålt den här j*vla lägenheten. vill ut ur den nu! ni som känner mig förstår vad jag menar. det är inget fel på läggan, stor(för att vara en lägenhet) och tysta grannar, bra läge osv, men det känns så himla instängt. ne usch och blä på det.

Så tagg inför sommaren med alla mina underbara vänner! =) pdol, stranden, fest! :) kan nog inte bli bättre :D

RSS 2.0