Packar

Sådär ja! 1,5 vecka med bara slappande och käkande framför mig! :D Håller just nu på att packa, är kass på det. Glömmer alltid någonting viktigt, varje gång!! Så nu går jag igenom allt jag kommer behöva (dock bara mjukiskläder typ) :D Men vi ska ju och åka skidor minst en dag, så måste få med mig allt nödvändigt till det också. Har ett stort problem dock.. vi kan inte hitta mina pjäxor!??! Kommer ju inte gå bra att åka utan dem. Men mamma letar flitigt så jag hoppas att hon hittar dom. Det var ju dock cirka två år sedan de användes :O
Klockan fem ska vi bege oss ut på vägen till Jokkmokk, sen ikväll blir det att se Arsenalmatchen! ;)

Love life

Äntligen så är provet avklarat och jag tar nu lov! Kommer inte plugga på två veckor nu vilket känns så underbart att det inte går att beskriva!
Nu har jag bunkrat upp med cola, polly och tuttifrutti passion och ska se lite serier. Hade tänkt ligga här i soffan fram tills att jag ska iväg på Challenge och mysa med mina favoriter! :) Just nu älskar jag livet igen!

sötare får man leta länge efter!

Tänk när vi får hämta hem honom om en månad! Känner på mig att det blir många skratt med denna lilla krabat! :D

När den lille kom till världen

Nu har äntligen RallyHarry kommit ut! :D Kommer bli så otroligt roligt att fara ner till Stockholm och träffa honom, får se när det blir! :) Har inte fått veta hur stor han var ännu, men jag kan tänka mig att det är en stor kille! Harry är min tremänning som föddes idag nere i Stockholm, Nykvarn. Grattis till Ulrika och Jörgen!
Nu har jag just kommit hem, har varit och solat. Ska hugga tag i böckerna igen efter middagen, har bara pluggat hela dagen. Imorgon är provet så efter det tar jag mentalt lov! Onsdagen består av redovisningar (ej min) och av en matte lektion, så jag har inte mycket kvar innan lovet! :D Det kommer bli så otroligt skönt!
Har fått fler nya bilder på lillhunden Mac, en bild är helt underbart gullig! :D Lägger upp dom senare!

2012?

Tjenixen!
2012 var en helt okej film, väldigt spännande men också väldigt klassisk. Dock får jag typ ångest med tanke på att det stämmer ju det med indianerna och deras förutsägelse...
Nu är tanken att vi ska gå och sova, vilket kommer bli väldigt skönt! I morgon är det skolan som gäller och efter det måste jag plugga inför provet på tisdag. Jag längtar så otroligt mycket efter lovet, det kommer bli så skönt att bara slappa och må gott! Sedan får jag och Björn som vanligt var sitt stort påskägg av mina föräldrar sprängfyllda med godis:D
Nej nu ska jag borsta tänderna!

Söndagsmys

Undra hur länge jag hade kunnat sova idag, blev väckt av att pappa ringde klockan 2, och då kände jag att jag lätt kunnat sova många timmar till. Men dom sa att dom var på väg hem från stugan eftersom att det hade snöat så mycket, och eftersom att pappa inte kan skotta nu med axeln så hade inte mamma hunnit få bort all snö. Så då var det bara att stiga upp och gå ut och skotta hela uppfarten. Och det var ju inte lite snö!!...
Nu har jag iaf legat i sängen några timmar och pluggat psykologi. Det känns inte så där super bra, jag kan inte så mycket, men jag har ju hela morgondagen på mig också! Nu är planen att jag ska ringa Björn, vi ska ha lite filmmys tror jag.:) Får se om vi till och med far och hyr en film, båda vill se 2012. Köpa lite karra till det?;) Hade det som sagt inte varit för måndagsångesten som kommer så hade jag älskar söndagen. Dock är det ju bara tre skoldagar den här veckan! :D På onsdag börjar påsklovet och då sticker vi upp till Jokkmokk. :)

sovasovasova

Äntligen får jag lägga mig ner och sova! Det var väldigt länge sedan jag var såhär trött och jag känner hur underbart det kommer vara att få ha sovit ut ordentligt imorgon! Ingen väckarklocka, bara sömn!
Hade nyss ett riktigt dampanfall.. Det har ju snöat hela dagen, och just innan jag for på jobbet så skottade jag och Björn hela uppfarten. När jag nu kommer hem fem timmar senare så har hela gatan snöat igen och uppfarten, så det var rena turen att jag inte körde fast ute på gatan.. Det var väldigt nära men jag lyckades parkera bilen på uppfarten. Jag testade inte ens att köra in den i garaget... Så imorgon måste jag lägga till några timmars skottning på mitt schema, efter städningen av hela huset och RÅplugg av psykologi. Men bara jag får sova så ska jag nog hinna med allt. Nej nu är det godnatt! <3
dom som bor här hatar nog snön lika mycket som jag...

Just nu


Work

JAG HATAR SNÖ!! Är så himla less på att skotta så nu får fan all snö ta och smälta! Ge mig sommar!!!
Nu måste jag göra mig i ordning, sedan börjar nattens jobb. Är trött så skulle just nu kunna lägga mig och sova, men det får vänta sex-sju timmar till.. Ha så trevligt ikväll alla som festar! Och tack klassen för igår! :)

Shopping

Tanken var ju att jag bara följde med Björn som var den enda idag som skulle spendera pengar. Men med lön som just kommit in på kontot och en tripp in till Luleå för att "bara gå en runda" sa det bara poff! Helt plötsligt stod jag där med tre påsar och ett brett leende på läpparna. Kanske är så som min klass röstade igår, att jag är den som spenderar mest pengar i månaden... Jaja, så länge jag mår bra av det ;) Visar senare vad jag köpte!

Nu är jag och Björn ute på stugan, vi ska bada jacuzzi och äta middag här! Sen ska jag hem och göra mig i ordning för kvällens/nattens arbete!

Boden

Har fem min batteritid kvar på datorn så blir ett väldigt snabbt inlägg! Björn har lyckats få upp mig och vi ska iväg till Boden snart på SkiFix och sedan äta middag ute på stugan med mamma och pappa. Ikväll ska jag deala på Pentan, så lär kanske inte få sådär super mycket att göra?
Jaja, nu ska vi bege oss! :)

Tagggggg

hehe, en väldigt fin bild på mig och Tove. Nu ska det lagas mat och lyssnas på dunkadunka!

Stress

Hemma! har hunnit handla inför middagen och sedan träffade jag upp Stina så gick vi till tygaffären. Där kollade vi ett tag i en massa böcker innan vi till slut hittade ett jätte fint mönster som vi ska göra min klänning av! :) Tror att jag kommer bli väldigt nöjd, den blir ganska enkel men jag kan piffa upp den med ett fint band i midjan eller en blomma :) Iiiih kan knappt vänta tills den är klar, kommer ju sitta som ett smäck! :D
Nu har jag det väldigt stressigt, har lovat att laga middagen till mig, sebbe, tove och anna. Dom kommer om cirka en timme och jag har inte ens börjat göra mig klar inför kvällen! Men jag duschade håret imorse så behöver bara snabbt tupera det och sedan lägga på mer makeup. Tror jag har bestämt mig över klädvalet, så hoppas jag inte måste ändra mig :D

Studentklänning?

Snart slutar jag och då blir det att möta upp Stina och kolla efter mänster till min studentklänning! :D Hoppas verkilgen att jag hittar något som jag  vill ha! Skulle vara underbart att få ha en klänning som ingen annan har, som är specialsydd efter just min kropp, eftersom att jag har väldiga problem med att hinna en klänning som sitter snyggt. Den blir alltid för stor kring midjan då jag måste ha en större storlek över bysten. Sedan är jag ju lång också vilket inte hjälper. Så jag håller tummarna på att vi får ihop nått fint till den mest efterlängtade dagen! :D

ge mig sooool

Allt jag tänker på nu för tiden är att få ligga på en sandstrand och känna solen steka på min kropp! Får min önskan uppfylld om lite mer än en månad, och jag kan knappt vänta! Så jag hoppas att tiden fram tills dess kommer gå riktigt fort så att jag snart ligger på en strand på Kreta!


Men jag kommer fort tillbaka till verkligheten när jag tittar ut genom fönstret och ser snön som faller. Och den slutar ju aldrig falla heller!!! Så nu efter skolan måste jag hem och skotta, gaaah..


Natti

Efter ett skönt varmt bad kryper jag ner under täcket med min älskling! Imorgon behövs all energi för då är det klassfest! Innan den ska jag hinna på stan med Stina som förhoppningsvis ska sy min studentklänning, om vi hittar något bra mönster och tyg! :) Efter stan ska jag, tove och anna laga middag och sedan bär det av till Kajsa! :D Godnatt!

Lilla pappsen

Vilken dag det blev! Har just precis kommit in genom dörren efter all bilkörning.. Det var nämligen så att min kära far ramlade när han åkte långfärdsskridskor idag och landade på axeln och armen. Det gick tydligen inte så fort, men eftersom att han är 2 meter lång och väger över 100 pannor så blev det ändå en ganska rejäl smäll. Så min mamma ringde när jag satt på mattelektionen och sa att jag måste hämta upp henne i stugan för att köra till Sunderbyn. Jag hoppade in i bilen och begav mig, sedan spenderade vi ungefär två timmar på sjukhuset med en totalt nerdrogad pappa som hade grymt ont! Tyckte synd om honom där han låg och halvskrek... Fast det var lite komiskt också att en så stor karl ligger och åjjar sig hela tiden. Jag smygkollade igenom papprena de fyller i och såg att han fick rejäla dosen smärtstillande, så det var inte så konstigt att han var uppe i det blå :D Som tur var så var inte armen bruten utan de behövde bara knäcka tillbaka axeln. Så nu är han hemma! :)
När jag väl kom till Piteå igen efter att ha kört till Luleå och hämtat den andra bilen och sedan tillbaka till sjukhuset, bytte jag snabbt om och for på gymmet! Blev en ordentlig tur på bandet och sedan körde jag igenom hela mitt gympass också! Känner mig riktigt duktig och håller jag uppe det här så kommer jag kanske lyckas med mitt mål till sommarn! :D

godnatt

Nu kan jag lova att det blir att sova! Ögonlocken far igen hela tiden, så ska överlämna mig till drömmarnas värld. Dock så drömmer jag nästan aldrig någonting bra och fantastiskt, utan alltid mardrömmar.. Men jag håller tummarna för att jag kommer få fina magiska drömmar inatt!
Imorgon är det skola som vanligt fram till halv två ungefär, efter det ska jag ner på stan! Får ju lön imorgon så ska spendera lite förhoppningsvis! :D Måste ha en ny BH som man kan ha utan band och så ska jag kolla efter en ny bikini. Kom på att på Cubus har dom större storlekar så hoppas att jag hittar någon fin där! :) Efter det ska jag försöka hinna på gymmet innan jag ska plugga med Josse. Så det är full fart imorgon! Godnatt!
Mamma, mormor och jag på julafton <3
Jag har världens bästa mamma!

Done!

Sådär! Nu var jag klar med svenskan, och gud så skönt det känns! :) Nu ska jag faktiskt skita i att läsa psykologi, jag förtjänar att bara ta det lugnt resten av kvällen! ;)
Nu funderar jag på att bädda ihop bäddsoffan här och ta min madrass tillbaka till min säng och sova där! Det är ju tre veckor tills byggarna kommer igen så kan ju lika gärna utnyttja den lilla tiden jag har med min säng! ;D Då ska jag även fixa här inne i gästrummet så att jag har ordning på alla kläder, just nu ligger de överallt! Jag är även lite nyfiken på hur många par skor jag har, så skulle vara roligt att gå igenom de också! Det är ju som när man rensar bland kläderna, men hittar alltid någonting som man glömt använda, så jag förväntar mig samma sak bland skorna! ;) Är det någonting jag ofta inhandlar så är det skor, jag ÄLSKAR skor! :D
Mitt senaste inköp! Till en helsvart outfit är dom galet snygga!

...

Jag hatar när man blir på sådär tvärdåligt humör. Då börjar man reagera  på minsta lilla sak och blir förbannad för egentligen ingenting. Tror en promenad skulle sitta fint faktiskt, eller en springtur på bandet, men jag måste verkligen skriva svenskan så får se vad som hinns med.

Kids

Igår efter att jag duschat så fick jag ett ryck och for till Björn. Han blev lite överraskad eftersom att vi hade sagt att han förmodligen nog skulle komma till mig, men jag fick lite dåligt samvete eftersom att vi nästan alltid sover här. Så jag packade ner alla saker jag skulle ha på morgonen och begav mig till Djupviken:) När jag kom dit låg vi och pratade ett tag, sedan slog vi på SuperHero movie. Haha, den är faktiskt ganska rolig, lite av min humor :D Vi orkade inte se klart hela, så vi gick och la oss väldigt tidigt, men jag behöver all sömn jag kan få! :)

Nu har jag just kommit hem från skolan, for på Ica och handlade middag också. Blir att göra spagetti och köttfärssås. Jag har nu lagt mig i sängen en stund och ska chilla innan jag tar tag i svenska arbetet som ska vara klart imorgon, men jag har inte mycket kvar nu! :) Ska försöka hinna läsa lite psykologi också. Funderar på om jag har energi nog till att fara och träna idag också, lika bra att köra hårt nu när jag väl har tagget!
Jag har hittat min absoluta tagglåt när jag springer på löpbandet (och tagg till fest såklart!)
KIDS-MGMT

Tisdag

Vilken skön eftermiddag det blev! Begav mig till gymmet faktiskt och det blev ett bra motionspass! Just nu fokuserar jag på mage/rygg, så började med att cykla 5 km, sedan körde jag mage/rygg och efter det sprang jag 15 min full fart på löpbandet! Känner mig så himla duktig! Efteråt for jag på SunTan och solade 10 min. :)
Har just ätit middag som bestod utav kyckling och nu sitter jag bara och varvar ned. Ska snart tappa upp ett bad och lägga mig och läsa en bok. Det är lite småjobbigt att inte kunna använda duschen på övervåningen eftersom att det är den som har orsakat skadorna på huset tydligen, så den får inte användas än så länge. Därför har det på senaste tiden blivit många bad, men det är ju skönt fast lite mer ansträngande än att bara ställa sig i duschen! :) Plus att jag saknar att duscha, eftersom att vi har en superskön duschkabin med massagestrålar, radio osv! :)
Nu ska jag ta tag i tvätten!

puss

Att vara kär är den bästa känslan någonsin. Tack för att du lyser upp min vardag älskling.

Voddler invite

Fan va najs! När jag loggade in på min mail så såg jag att jag hade fått en Voddler Invite från en person som jag inte har någon aning om vem det är? Men tack iaf! :) Även fast det inte finns så himla många filmer så finns det alltid någon man kan fördriva tiden med!
Jag lyckades bara hinna med två av mina tre To Do saker, det blev gymmet som jag dissade. Men ska verkligen försöka ta mig dit imorgon! Jag kan dock vara stolt över mina snart fyra sidor svenska som jag skrivit, kanske hinner lämna in denna uppgift i tid? Jag måste dock tacka min söta pojkvän som bokstavligen tvingade mig att sätta mig och skriva, jag hade säkert hittat på någonting annat att göra om han inte blivit arg. ;)
Nu ska vi mysa ner i sängen och kanske slå på en film. Skola imorgon och plugga efter så måste ha energi! :) Godnatt!
Gamla bilder, oj så roligt vi har haft! <3

All the right moves

Nu sitter jag här i sängen och pluggar för fullt! Eller?
Jag har faktiskt lyckats skriva snart två sidor på svenska arbetet, vilket känns otroligt skönt! Och det har bara tagit typ 40 min :) Sitter och skriver om min språkhistoria, det har varit lite småroligt att skriva om faktiskt! :) Ska hinna läsa lite psykologi till provet nästa vecka också, men det är inte prioritet.
Senare ska jag försöka ta mig till gymmet och sedan laga middag till mig och Björn! :) Effektiv jag känner mig om jag skulle hinna med allt ;)

Måndag

Åter på skolan igen.. Började för tio minuter sedan och har tagit närvaro. Nu hade jag tänkt köra hem igen eftersom att vi gör ingenting på lektionen och efter denna timme har jag hål i två timmar. Jag kan tänka mig att skollunchen inte kommer duga, som vanligt, så lika bra att fara hem och äta mig mätt! Efter lunchen måste jag tillbaka och skriva klart engelska bokanalysen, sedan får jag fara hem igen! =) (efter att ha tagit närvaro på svenskan också) Har man inte det nog slappt så gör man det så som man vill ha det.. ;)

 


Söndagsångesten

Ännu en skolvecka framför sig då. Att man aldrig kommer ifrån söndagsångesten! Jag har dock inte sovit bort hela dagen utan klockan elva hämtade jag upp Malin, så for vi på Max och käkade sedan kollade vi hockey! Piteå gick tyvärr inte upp till super elit, men jag tycker att de ska vara nöjda över sin insats under helgen! (förutom att de tappade ledningen båda gångerna, men de kämpade på bra!)
Efter matchen for jag hem och bara slappade, tänkte plugga men det blev inte. Björn kom förbi en stund, men han for just till Murm och skulle väll antagligen spela tv-spel! ;) Jag ska verkligen försöka ta tag i pluggandet, men jag har en stark känsla av att det inte kommer bli mycket gjort. Söndagar är väl till för att vila?
Istället satsar jag på en extrem tidig kväll så att jag orkar skriva imorgon! :)

Keep on walking

Nu far jag till LF arena och kollar hockey/fotboll med Nina! Malin hade också match nu klockan fyra så blir att springa mellan de olika sporterna! :) Efteråt blir det som sagt middag på Challenge! :D
Haha, bilder på mig som liten bakom, är jag mig lik? ;)

Soulmate

Jag är en riktig sucker för att bara ligga i soffan på helgerna. Det är så underbart att ta täcket med sig och krypa ner i vår stora sköna soffa. Batterierna börjar ta slut på datorn nu och det är ingenting värt att se på tv, så jag funderar på att klä på mig täckisarna och bege mig ut och skotta. Känns inte lockande, men det måste ju göras så att jag får ut bilen sedan. Blev mysiga planer ikväll, har bokat bort på Challenge, jag, malin och Nina ska dit och käka :) Blir väl att sitta där och mysa fram tills dess att jag ska och jobba på Kalles! Hoppas det kommer mycket folk så att tiden går fort! :)

Hatar snö, ge mig sommar!

Hatar mig själv för att jag är vaken vid denna tidiga timme en lördag, men min kära pojkvän hade som vanligt träning nu så jag blev pigg när han väckte mig för att säga hej då. Sen skicka han ett jätte gulligt sms: "bara att stiga upp och skotta, snöat bigtime!"... Grrr..
Så nu ska jag ligga och dra mig här i sängen, kanske se någon serie?:) Sedan äta någonting, efter det måste jag väl ta tag i uppfarten då. Det som suger med att bo hemma själv, pappa är inte här och skottar. Jag som tänkte fara på gymmet senare idag, men det kanske räcker med att skotta då?;)

Fredagsmys!

Ibland förvandlas jag till världens bästa flickvän! Var just på Ica och handlade massa gott inför min myskväll med Björn. Och jag handlade inte vad som helst, utan Cheezballs! Jag verkligen AVSKYR dom, och Björn äter de aldrig när han är med mig(han får helt enkelt inte;) ) Men eftersom att hans hockeymatch inte gick så bra så tänkte jag överraska honom! :) Så det blev cheezballs, Trocadero och Polly, alla hans favoriter! :)
Nu ska jag kolla om det är någonting på tv, annars så hyr jag hem en film på tvn. Älskar Telias filmtjänst, så jobbigt att måsta lämna igen filmer man hyr, glömmer alltid bort det.
Ha en trevlig fredag, det kommer jag ha! :)

Lön nu ja tack!

NU VILL JAG FÅ MIN LÖN!!!
1.Boka hotell för helgen jag ska spendera med älsk, vi måste ju verkligen fira att vi har varit med varandra i 3 år! Ja vi räknar med våra avbrott, men samtidigt så har vi varit med varandra under de perioderna också, så vi har många år att glädjas åt! :)
2. Köpa studentklänning! Dock är den ju slut den jag ville ha från H&M, så jag väntar spänt på att den släpps igen!
3. Har hittat as snygga bikinis på H&Ms hemsida som jag verkligen måste beställa hem! Jag får helt enkelt hoppas att de passar, har väldigt stora problem med det, eftersom att H&M inte precis gör kupor för alla storlekar..
Funderar dock på att spendera några hundralappar nu och beställa hem iaf den svarta :)

hehe

Fick sluta cirka 1,5 timme tidigare vilket jag verkligen uppskattade! :) Ska varva ner ett tag nu och se på Bella&Tyra show, tycker faktiskt att de är ganska underhållande! Visst, nog störde jag mig på Bella lite då och då, men överlag så tycker jag att det är roligt! :)

Nattinatti

Nu har jag fått ner det mesta på pappret inför imorgon hoppas jag. Vette tusan vad jag ska skriva, vi har läst en bok som vi har två lektioner på oss att skriva en analys om, för hand?! Jag som alltid får hjärnsläpp när jag har sådan tidspress på mig. Usch...
Blev nyss besviken då jag såg att H&Ms nya kollektion Garden Collection var helt slutsålt, iaf alla de plaggen som jag älskade! Speciellt fastnade jag för en vit klänning som skulle vara perfekt till studenten! Gaaah, men det är bara hålla tummarna på att det snart släpps fler!
Nu ska jag försöka mig på ett godnatt! Imorgon väntar ännu en skoldag, sedan har jag personalmöte på Kalles och efter det ska jag och älsk ha fredagsmys! <3 Godnatt!

Ibland är jag riktigt duktig

Jag är sååååå duktig! Jag tog tag i mitt liv och for på gymmet just efter jag skrivit inlägget! Blev först att cykla, sen nötte jag rygg/mage och efter det tog jag en springtur på löpbandet! Hur bra är jag inte? ;) Nu måste jag bara se till att fortsätta, ska göra allt i min makt att ta mig dit igen på söndag! :)
Nu har jag duschat och slipat benen, sitter nu i sängen med en ansiktsmask. Måste ju göra nytta för huden också när jag väl tränar kroppen! :)
Riktigt snygg just nu, eller nae.. ;)
Då var det ju bara att göra engelskan också då.. suck..

Nu måste jag ta mig i kragen

Jag måste verkligen börja ta mig till gymmet! Och till solariet. Testade just en bikini som mamma kom hem med och det kändes inte alls bra inför Kreta och sommaren, så nu måste jag verkligen börja utnyttja mitt gym/simkort!! Blir att man far någon gång då och då, men det ger ju absolut ingenting! Nu jävlar!!!
Ska skriva lite stödord inför morgondagen och sedan hjälpa till att laga middag. Det blir tacogratäng! :D

Hemma

Äntligen hemma! :) Jag förstår inte hur jag kan vara så trött hela tiden, kanske behöver det bli sommar så att jag får energi?;)
Skolan idag var ganska smärtfri, och nu funderar jag på att gå ner till käket och ta mig lite mat. Blev ingen lunch på skolan (rotsaksgratäng?!?!) så jag är gode hungrig! Ikväll måste jag plugga, så kommer nog inte hinna göra någonting mer. Brudarna skulle på Nodo, men jag tror att jag kommer måste vara hemma med engelskan. kul dejt..

Time for bed

Tog ett skönt avslappnande bad efter att jag verkligen tvingade mig själv att skriva engelskan. Tror det blev kasst, men jag orkar inte ens läsa igenom 2 sidor.. Så när jag steg upp ur badet kom Björn och vi for till Hemmakväll för att lämna igen filmer (en vecka försent..) och sedan käkade vi skrov! Hittade inte på någonting gott till middag, så det blev att fuska lite! ;)
Nu har vi haft en mysig pratstund och ska snart krypa ner i sängen. Lite jobbigt när vi har totalt olika sovscheman(mitt är typ obefintligt, medan Björn somnar senast 21.30.) Men jag hoppas på att jag somnar med honom, det skulle göra mig gott! Om inte annat så får jag sätta mig ute i vardagsrummet ett tag! :)
Godnatt på er!

Nya bilder på lillen!

Fick just bilder på våran lilla bebis som kommer om 1,5 månad! Så himla söt! <3

F

Ta mig härifrån

GUD JAG BLIR GALEN AV ATT BO HÄR JUST NU!!!! Plus att jag just fick veta att byggarna kommer inte göra någonting mer på fyra veckor eftersom att det måste torka upp nu i väggarna. Så här ligger jag nu i bäddsängen i gästrummet med kläder och skor ÖVERALLT. Dock så kan jag nu sova i mitt rum igen, men kläderna får stanna kvar här inne. I och för sig så blir det ju nästan som min egna stora walkin-closet när jag tänker efter! ;)
Mamma och pappa har dock bestämt sig för att flytta ut till Alhamn nu på fredag, så det blir lugnt här hemma iaf. Kommer dock sakna mina hundar rejält, och det kommer bli mycket problem med bil. Men det löser sig förhoppningsvis! Och Björn får se till att bo här under dom månaderna, vågar inte bo själv så länge ;)

Pappa håller på att laga äcklig middag, någon som har tips på nått gott jag kan göra?

USA, here we come? ;O

Blev en riktigt skönt förmiddag på Vallsberget! Vi planterade oss i snön med ansiktet mot solen och bara njöt med varm choklad i kopparna! Men det sköna varade inte länge eftersom att jag hade på mig världens sämsta skor, nämligen Uggs. De är inte särskilt vattentåliga, så mina fötter blev is ganska fort. Så jag kom hem för en timme sen ungefär, nu ska jag ta tag i allt plugg!
En rolig sak som jag och Anna började planera är att fara några veckor till USA på språkresa! Hur grymt skulle det inte vara att bo antingen i Miami eller Los Angeles i ca tre-fyra veckor?! :D Det är folk från hela världen där och studerar, och studentboendena ligger nära allting och de har pool osv! :D Blev riktigt taggad, så ska läsa in mig lite mer och kolla vad man får ut av det! :)

Expert på att skjuta upp skolan..

Ååååååååh så kass jag är på att plugga!!! Blir tokig på mig själv, men ändå gör jag ingenting! Har egentligen hur mycket som helst att göra, men på något sätt försvinner timmarna till annat!..
Men imorgon efter att jag kommit hem från Valls så ska jag ta mig i kragen och plugga ordentligt! Är hemma kring två så ska se till att inte gå och lägga mig och sova. hoppas jag..
Nej nu ska jag läsa lite och sedan stänga mina ögon, hoppas på att jag kan somna tidigt inatt, eftersom att det inte har blivit så de senaste nätterna tyvärr..

Som julafton

Alltid lika roligt när vi får hem Mary Kay kartongen, full med hudvård och smink! Visst, det mesta är ju till kunderna, men varje gång så beställer man någonting själv också :) Denna gång blev det foundation, pressat puder, eye-primer och en "sminkask". :D
Har just lagt mig i sängen och ska se någon serie <3 Efter det ska jag ta tag i engelskan och sedan förbereda mig inför debatten som vi ska ha på torsdag. Mot kvällen så hoppas jag att Björn kommer hit efter hans träning så att jag får pussa på honom! :)

Tisdag

Det var som sagt bara att pallra sig till skolan imorse, kan inte beskriva hur tungt det var.. Men jag har blivit bra på att ta mig upp, förut skulle jag lätt ha legat kvar någon extra timme.
Efter skolan som slutar kring ett ska jag hem till kaoset.. Har ganska mycket att plugga, så måste ta tag i det! Dock är det tisdag vilket betyder att många serier kommer ut, vilket jag absolut ska se! Så jag får kombinera det där på nått sätt xD


idioti

Hota att skjuta folk på skolan, bara för att? Utan något motiv alls, förutom att det är..roligt?!:O Jag förstår mig helt enkelt inte på vissa..
Men nu när dom fick tag på idioten som skrev, så finns det ju inget hot längre och därför kan alla säkert gå på skolan imorgon. Jag som såg en skön sovmorgon framför mig. Men det är ju bra att veta att ingen kommer dö på backa imorgon!
Nu ska jag försöka läsa lite, sen kanske det blir en tidig kväll? :)

Tomt hot?

Blir nog att stanna hemma imorgon, eftersom att Strömbackaskolan har blivit utsatt för hot. Någon idiot skrev på ett forum att hon skulle komma imorgon med sin pappas gevär och skjuta så många som möjligt. Även fast det säkert inte är någon fara utan bara ett tomt hot, så tänker jag inte riskera någonting. Det kommer säkert inte hända nått, men tänk om. Lika bra att stanna där jag är trygg!
Ikväll har jag burit över alla mina kläder och saker till gästrummet. Här är det nu totalt kaos och jag ligger i mitten av allting. Jag inser nu att jag har kanske lite för mycket kläder, så en rensning kommer inte sitta fel sen när jag flyttar tillbaka till mitt rum. Lägger ut en bild senare på hur det ser ut, inte en vacker syn!

boooooring

Jag skulle verkligen göra vad som helst för att få ligga i min säng just nu. Är så himla trött. Men snart är jag under täcket, blir nog inte att stanna länge på svenskan, eftersom att läraren inte kommer ha koll.
När jag kommer hem ska jag sova, sen måste jag plugga.. Jag måste även packa ner alla kläder och grejer i mitt rum, eftersom att byggarna kommer imorgon klockan sju och ska börja riva eller vad dom nu ska hitta på. Jag vet bara att jag vill nog inte ligga i sängen när de kommer in... Så det blir väl att packa en väska med det nödvändigaste och sedan bege mig till Djupviken och Björns lägenhet, hemma finns det nu ingenstans att sova. Eller jo, i gästrummet/kontoret, men känner att jag hellre sover i Björns säng med honom än ensam i en liten sliten tältsäng..

Blev inte att uppdatera någonting under helgen, och orkar inte sitta nu heller och skriva ett långt inlägg. Men helgen blev jätte bra och mysig! :) Inga planer för helgen, utom jobb på lördag. Fredag ska jag nog unna mig fredagsmys för en gångs skull! :)


Work

Usch vad jobbigt det är att börja göra sig iordning när man har slappat hela dagen. Skulle väldigt gärna ligga kvar i sängen hela kvällen, men jobbet kallar! Kan inte tänka mig att det kommer vara allt för mycket folk ikväll eftersom att det är fredag, och pitebor går endast ut lördagar (förutom förra fredagen när Kalles anordnade 18) Men jag hoppas på att jag kommer få någonting att göra ikväll, blir så långtråkigt att bara sitta och göra ingenting.
Björn skulle fara till mig och sova, älskar när jag får komma hem och sova med honom. Så imorgon blir det att sova ut, sedan ta oss in till stan för lunch och kanske något drickbart som en liten uppladdning för kvällen ;) Malin håller nu på att fixa högtalare osv, kommer nog bli super!

Äntligen!

Nu är hela arbetet inskickat till läraren, finns ingenting mer vi kan göra! :D Största arbetet under hela gymnasiet, och det är nu bortgjort!

Klara! :)

Vilken skön dag det blev! jag hade bara matte och engelska, resten ställdes in och individuella behövde jag inte gå på eftersom att vi bara skulle se film! Så jag följde med mamma och handlade godsaker och middag, sedan har jag bara legat och slappat! Kollade nu igenom hemsidan och allting ser väldigt bra ut, så det är bara att meddela läraren att hon ska gå in och börja döma! ;) Ni får gärna trycka på länken och kolla vad ni tycker om den :)
Ikväll ska jag jobba på Challenge, så det blir bara att ta det lugnt innan och ladda upp. En PN måste jag ta så jag orkar hela natten! Innan ska jag nog bara äta middag här hemma osv, får se om jag får träffa pojkvännen nått :) Imorgon är det PARTY som gäller, tagget finns! Hoppas och tror att det kommer bli grymt bra och roligt, så som det brukar bli! Det är ju inte bara tjejerna som kommer, vilket jag tror blir trevligt, kul att blanda folk från olika "grupper" :)
Några av mina favoriter! Imorgon ska vi rocka;)

Challenge

Mums, vilken lyxvecka det blev! Donken i tisdags, Thaimat igår och ikväll bli det middag på Challenge med tjejerna för att se hockeyn! Viktiga poäng nu, Luleå MÅSTE vinna! Så ikväll hinner jag med att både vara med tjejerna och Björn vilket inte blir annat än perfekt! :) Någon talade om att dricka också, men det får jag se, försöker hitta tagget till lördag och glömma bort min bakishelg jag hade.. Men en cider till matchen kommer nog ganska lätt att slinka ner;)

Slappe

Ååååh nu har jag laddat upp med lite godsaker och ska krypa ner under filten med datorn i knät! Ska unna mig några timmars slöande, sedan ska jag sätta igång och "rätta" alla våra texter på hemsidan så att allting stämmer :) Imorgon är det sista dagen, så då ska vi redigera layouten osv :)
Nu blir det att se gårdagens Andra Avenyn som jag totalt glömde bort att se. Efter det blir det nog Greek. Jag är ju som sagt lite beroende av serier, vilket är tragiskt jag vet. Men det är så mysigt att ligga och se på, bra avkoppling eftersom att jag oftast somnar någon timme.
Planerna idag/ikväll är väl då att skriva och fixa på hemsidan, sedan ska jag till Björn och sova hade jag tänkt. Längtar efter min man, helt galet så kär jag kan vara i honom fortfarande, känner mig typ nykär! :) <3

På skolan.

Jag måste vara världens klantigaste männiksa ;P Björn väckte mig när han for på jobbet så skulle jag hinna duscha innan skolan. Så visste jag att jag skulle somnaà om så ställde väckaren på vad jag trodde var kvart i sju men vaknade 10 över istället, hade ställt den på kvart i 8 såklart!... så fick rusa in i duschen och stressa som en tok.. Hoppas jag får ett bättre avslut på dagen än starten.. Har bara matte kvar idag, sen får jag fara hem :)

yäy

Guuud vilken hockeymatch det blev! Piteå vann (såklart)! ;) Piteå ledde i början med Sundsvall tog sakta med säkert in. Men till slut tog Piteå över matchen och vann! Grymt slagga hann det bli också, vilket gör allting så mycket roligare xD
Nu ska jag göra mig klar för att sova, Björn kommer snart, var några dagar sedan jag var med honom så det ska bli mysigt:)
Min prins <3

Hockeynight

Gud så god middag vi åt just, mat från Thai! :) Vi är så less nu allihopa på allt dom händer med huset, så vi unnade oss hämtmat! Nu ligger jag och sträcker ut mig i sängen, ska fixa till mig lite sedan bege mig mot LF för att se hockey. Hoppas grabbarna vinner så blir det kval om några helger!
OCH INTE ATT GLÖMMA, GRATTIS MALIN 18 ÅR! :D:D

Hard work

Nu har vi ätit en underbar carbonara, vi ska väl sätta igång igen och skriva på hemsidan. Den börjar arta sig nu, vi ska skriva klar allting och sedan gå igenom alla texter och rätta dom. Känner att vi börjar närma oss slutet av detta arbete och det känns så jävla bra! :)
Fast just nu sitter vi och snackar skit och kollar runt på boken, men snart då sätter vi igång (hoppas jag!). hehe

Onsdagmorgon

Det blev inte så mycket sova ut för mig. Halv åtta kom byggarna och skottade taket, så då förflyttade jag mig till mamma&pappas sovrum då jag visste att byggarna skulle springa i mitt rum. Men där nere somnade jag bara i omgångar eftersom det ständigt lät runt omkring mig. Men nu har jag i alla fall tagit mig upp och väntar på Lisa som ska komma hit istället för Nodo, tänkte agera lite vuxen och laga oss lunch, pasta carbonara! Yammiii!

Sista chansen

Japp, det blev att skriva PA imorgon, så klockan elva startar vi upp datorerna med nybryggt kaffe bredvid!
Så nu tänkte jag sätta igång och läsa en ny bok till Litteraturklassen innan jag ska sova, Sista chansen av Marian Keyes. Tycker hennes böcker är lättlästa och underbara, de innehåller allt, humor, kärlek och allvar. Hoppas att denna levererar lika mycket som alla hennes andra böcker har gjort! :)

Godnatt!


Puss

Åter i Piteå igen. Hudvårdsklassen gick jätte bra och vi hade det så trevligt. Jag tycker verkligen det är super roligt att fara runt och demonstrera, alla är så himla mysiga:)
Nu ligger jag i sängen och har lagt in ordern, funderar starkt på att sova, men det kommer säkert bli som igår att jag somnar kring två..
Fick just veta att vi har innebandyturnering med klassen imorgon, fast med min kondition och talang tror jag att jag passar på det. Stannar hellre hemma och skriver på mitt och Lisas PA, vi tänker sitta på Nodo och skriva för fulla muggar!

I´m off

Nu ska jag sminka mig och sedan ska vi bege oss mot Luleå. Det ska bli såå gott med donken!
Har legat i typ två timmar och sett serier, jag älskar tisdagar/onsdagar då alla nya avsnitt visas i USA, men mitt serietittandeberoende får bli ett annat inlägg!
Måste bara lägga upp två bilder till på hundarna, dom är så vackra när man väl får dem på bild!

Våran nya bebis :)

Jag älskar känslan när man kommer in genom dörren hemma efter en dag på skolan. Dock skulle känslan vara lite mer underbar om jag inte varje gång möttes av två ilskna hundar som tror att dom äger världen.. Menmen, skulle heller inte klara mig utan dom så :)
Alfonz & Bamse <3
Om ca två månader får vi tillskott bland galningarna, fast en helt ny ras! Vi ska få hem en Breton, en hane som heter Cesar! Jag har ännu bara sett bild på honom när han var nyfödd, och såg då helt enkelt inte ut som mycket, en vit grej som låg där. Men han är säkert superduper gullig nu och längtar tills vi får hem rackaren!
En Bretonvalp, exakt i den färg vi ska få! :)

Godmorgon

Vaknade upp av en svart boll som pussade på mig :) Steg då upp för att duscha och nu ska jag snart iväg till skolan. Fick en liten sovmorgon vilket verkligen uppskattades, känner mig mycket mer utvilad än igår. Dock har vi fått mindre trevliga nyheter, men det hoppas jag fixar sig snabbt och fort, men jag antar att det inte lär gå så bra..
Efter skolan ska jag och mamma som sagt till Luleå för MK-visning, hoppas jag hinner hem en sväng innan så jag kan skriva på hemsidan.
Ha en bra dag!

Mmmmm

Skulle vara väldigt skönt att gå och lägga mig nu, men samtidigt så vet jag att det inte kommer hända. Just nu är jag riktigt trött, men som vanligt kommer jag vara vaken och bli pigg där kring elva och då är det kört. Även fast jag vet om att det kommer hända skulle jag inte kunna gå och sova nu, vet inte varför, men är väl lite mentalt rubbad antar jag.
Jag har verkligen inte gjort någonting idag/ikväll. Hade många planer men det blev att göra noll. Imorgon har dock jag och mamma en MaryKay visning i Luleå så då är det work som gäller! Men det är super roligt så det går fort! Plus att innan blir det middag på Donken <3
Nej men om jag ska försöka läsa lite engelskatexter när jag ändå inte ska somna!

Tänk om

Jag kan ju vara experten på att skjuta upp saker, men nu har jag faktiskt skrivit på hemsidan! Blev att kolla lite för många avsnitt av Greek och sedan lyckades jag somna någon timme också, men det var nästan ett måste för att jag skulle kunna göra någonting alls ikväll!
Jag försökte få med Johanna på gymmet, men hon hade för mycket träningsvärk, så jag funderar på att fara själv faktiskt, känner att jag måste göra någon nytta, blivit för mycket fett/sött senaste tiden..
Dock har jag engelska att göra också, så får väl se vad jag tar tag i. Varför kan inte skolan bara lägga ner nu och låta oss ta studenten?!

Hemma=)

Sådär, äntligen hemma från skolan. Dock inte någon tung dag, inledde med religion, sedan lunch på Biggan, diskuterat engelska romanen och nyss hade vi boksamtal på svenskan. Kan ju inte säga att det är tuff under dagarna, dock så har vi desto med arbete att göra hemma, vilket tar död på mig just nu..
Men nu har jag laddat upp med Nutella, Tutti Frutti - Passion och en burk cola, ska götta mig en stund och sedan sätta igång med PA. Gå gärna in och kolla min och Lisas hemsida. :)

Morgon

Godmorgon!
Det var inte långt ifrån att jag tog mig en lååång sovmorgon idag, men till slut slet jag mig upp ur sängen och ska snart bege mig till skolan.. Slutar halv två, då är det bara att fara hem och skriva PA för fullt!..
Ha en bra dag!

Söndagsmys

Jahapp nej inte blev det att läsa inte, och när jag kollade min kalender så märkte jag att jag ska ha boksamtal imorgon, vilket jag helt glömt bort^^ det tunga är att jag läste ut den boken för en månad sedan, så har ju glömt bort 70% av den... Men bara att le och hålla med imorgon xD
Ikväll har jag legat i sängen med grönsaker+dipp och en burk Nutella. Söndagar är bland det skönaste som finns, om man nu inte behövde ha ångest inför måndagen.. Men försöker att inte tänka på det!
Funderar nu på att lägga en ansiktsmask och sedan försöka sova, men kommer antagligen inte att somna före två..
Nej hoppas alla haft ett bra lov, nu tar vi nya tag och ser fram emot påsklovet som endast är ca 4 veckor bort! :)
Godnatt!
Från fredagens bravader! ;)

Weekend

Ojoj, snacka om att jag mådde som jag förtjänade igår.. Men kvällen var super, så det var nog värt det! Dock blir nästa helg lite lugnare, vill inte må illa konstant i 18 timmar igen..
Förutom festen i fredags har jag inte gjort någonting speciellt, igår på dagen lyckades jag ta mig upp ur sängen kring ett för att följa mina kära vänner och grilla, men klarade bara en timme, sen var Josse tvungen köra hem mig, tack min ängel! Efter det samlade jag energi och tog mig till Havsbadet och jobbade. Som tur var behövde jag bara sitta där i två timmar, varav jag hade spel i en, så jag kunde sitta och må dåligt och dricka vatten.. När jag väl fick stänga for jag till Challenge och kollade hur det gick för dealern där, och satt någon timme med Björn och grabbarna :)
Idag har jag och Björn sovit ut ordentligt, sedan hyrde vi en film och käkade pizza. Söndagen spenderades exakt som den ska göras! :) Nu har jag skjutsat hem honom, den jäveln skulle boka en resa.. (fast jag har ju en egen resa bokad, så är inte så avis) xD Ikväll ska jag försöka läsa ut min engelska roman, så att jag kan koncentrera mig endast på projektarbetet som ska vara klar fredag!... PANIIIK!
Nej nu ska jag öppna boken. Hejs!

Taggg!

Vaknade av att Julia hoppade upp ur sängen för att åka med Annika tillbaka till Rosvik. Men det var trevligt att iallfall hinna umgås några timmar kvällen innan med henne, det är ju inte så ofta vi ses längre..
När jag lyckades vakna till så fixade jag mig snabbt för att gå ner på stan en sväng och äta lunch med Malin och Josse. Efter några timmar på Nodo gick vi en sväng på stan, och självklart hittade jag en urläcker svart korsett, fast det är som en tunika nästan, den går ner över rumpan. Den ska jag nog ha ikväll på Idas fest, med svarta leggings och mina knallrosa pumps! :D Tagget finns fortfarande kvar, ska nog gå ner till mamma och hälla upp varsin Pepino-drink och sedan börja göra mig iordning så jag slipper göra det när Björn kommer hit för att äta middag innan jag drar iväg! :)
Fast nu när jag tänker efter så ska jag nog ligga i sängen och chilla ett tag, se lite Greek, sen börja fixa ;)

ångest...

Börjar tappa tagget till att fara på gymmet, det är så huvva svårt att börja om när man inte varit där på två månader.. Men jag måste ta tag i det någon dag, så kan lika gärna göra det nu! Funderar även på att fara och sola efteråt, känner att jag behöver lite färg på min vita kropp. Plus att jag måste börja värma upp till Kreta, vill ju inte lysa på stranden där och sedan vara illröd till balen..
Hoppas morgondagen blir lika fin som idag, blir nog att ta sig en kall på Nodo under dagen :D Är riktigt laddad! :)

<3

Tänk att det är mitt sista sportlov någonsin!! Och ändå ligger jag typ bara hemma eller i malins soffa och ser film med alla brudarna! Men det har varit mysiga kvällar denna vecka, och jag inser verkligen vilka underbara vänner jag har!
Idag har det varit superfint väder, så Malin och Annika skottade fram deras eldstad så vi satt där och grillade. Efter det gick jag och Bamse hem och vilade, nu funderar jag på att byta om till mina gymkläder innan middagen och sedan fara på Nautilus! Blir säkert film uppe på Nygatan som vanligt ikväll, Julia kanske kommer och sover också :)
Imorgon är det fest som gäller och utgång! Jag är såååååå taggad, kommer nog bli grymt roligt! :)
En sak som är riktigt bra är att jag köpte en balklänning igår som jag älskar!! Den är lila och är en riktig balklänning, men en massa tyll nedtill! Ååååh kan inte vänta tills det bli juni och bal! :)

Förra årets bal <3

RSS 2.0