Whaaat?!

Jag måste helt enkelt få skriva av mig nu, för jag känner en sotr frustration över årets Melodifestival! För det första så är ju Petra Mede världens sämsta programledare med världens sämsta skämt, sen så alla bidragen hittills idag har ju varit katastrof! Riktigt pinsamma bidrag, Du vann över mig?!?!?!?, hoppas på BWO nu!
Sen så måste jag fråga, är det svenska melodifestivalen eller är vi redan på Eurovision? :O För ursäkta mig, men varför skulle vi skicka ett bidrag på grekiska?! Jaja, kommer nog inte få några svar på det, men känner att det blir nog inge mer melodifestival för mig, det här suger ju..


Tagit mig upp!

Sådär, fri från soffan! Har varit i skolan hela dagen, och mår faktiskt ganska bra :) mest hostan som besvärar. Har varit en lång dag på skolan, och när jag kom hem så var det bara att dammsuga och dammtorka.. Men nu är det gjort och jag ahr satt mig för att slappa tills middagen, göra lite matte om jag orkar. Sen klockan sju ska jag till kvarnis och se på Björns match, derby :D Piteå-Rosvik! efter den får jag se om ajg far hem eller om ajg väntar på Björne och far med till honom. :) beror på om jag känenr att jag orkar göra matte, kasnke blir att göra lite hos han t.o.m.

Ska se That 70´s show!

fan, sofftrådarna börjar växa runt mig

Börjar faktiskt känna mig bättre idag. Så fortsätter jag vila ikväll så kan jag nog gå till skolan imorgon, måste mer eller mindre gå. Idag har jag som sagt legat i soffan och sett serier. Nu kollar jag 90210, tidigare har jag sett gossip girl, one tree hill och entourage med B innan han for hem kring 12. Så nu är jag snart helt uppdaterad, efter detta avsnitt :D
Ska göra lite matte och läsa nå nk efter detta, sen vet jag inte vad jag ska hitta på. Hade jag varit frisk så hade jag spelat poker i Luleå, men det kan jag ju glömma nu. Kanske blir på lördag istället :)

Nu ska jag koncentrera mig tv:n :D

jag börjar snart gro in i soffan

Ännu en dag i soffan.. Men har iaf gjort lite nytta, ändå gjort några tal i matte! Men ska vila nu, för verkar som att jag typ bara blir sämre för varje dag som går :S Så det blir att ligga inne imorgon också, för på torsdag måste jag verkligen på skolan, då har jag en massa lektioner som jag måste på. Ska ringa Annika ikväll också och höra vad jag ska göra i nk:n, för missar dubbellektion imorong. Jaja, jag kan ju inte rå över detta inte...

Ikväll blir det väl att ligga här, Björn kommer efter hans träning, men den slutar halv elva.. Så han kommer seent. Men jag ska som sagt vara hemma imorgon och han kasnke är ledig, så det blir bra ändå :) Nej nu ska jag läsa lite. hejdå!

sjukling..

Dagen har spenderats i soffan åter igen. Inte satt en fot utanför dörren. Försökt göra lite nk, men blev bara några uppgifter. Ikväll kommer Björn hit iaf och håller mig sällskap, blir väl att se Entourage. Han skulle köpa choklad och kolabollar som Helena säljer :D Precis vad jag var sugen på! Får se om det blir skola imorgon, ska nog försöka iaf och gå på historian på morgonen, missar man en genomgång där så är man körd. Men får se hur länge jag orkar, blir matt så fort jag är aktiv en stund... Nej nu ska jag avsluta med lite bilder på snyggaste vovvarna ;)







blää

Nu är jag uttråkad.. Legat hemma hela helgen i förkylning, missade t.o.m Annikas fest i fredags! Dock tog jag mig ut igår och såg bio, men idag har jag inte lämnat soffan (förutom när jag hämtade mat på max med mamma). Jag tycker det är så tråååååkigt... Och p.g.a. detta så missade jag när älsko gjorde mål i matchen också, typ första hemma-matchen jag missat. Jaja, bra jobbat gubben iaf!
Har som sagt legat i soffan idag och sett tv med mamma som också är sjuk. fast hon ska på jobbet imorgon, så då blir jag helt ensam. Eller jag har ju hundarna :) Får se om jag måste till skolan en sväng på en lektion, ska ringa läraren imorgon och höra om jag kan läsa det hemma istället. Så det blir väl att inta soffan hela morgondagen också..

Nej nu ska jag gå upp till sängen och läsa 3:e Twilight-boken. Godnatt!

RSS 2.0