hmm

det jag skrev förra gången vände tillbaka väldigt fort. fick en väldigt dålig nyhet och var själv med om en mindre trevlig upplevelse. Men bortsett från dom två, så är allt toppen :)
känns dock lite konstigt, det enda som finns kvar i hela huset just nu är min säng och min tv. allt annat är förflyttat till andra sidan gatan. Men där verkar allt komma på plats och det börjar se fint ut :) förutom skola idag har jag packat upp böcker. och det var inte lite böcker, onej! mina föräldrar är världens mest effektiva läsare, och ska behålla varenda bok. Men jag hade ändå trevligt, hittade en massa böcker som verkade spännande och bra, väntar bara på en ledig stund så jag kan ta tag i nån. att läsa är faktiskt riktigt roligt och bra tidsfördriv. nu för tiden är det bara töntigt att läsa, men det struntar jag i, tycker väldigt mycket om det :)
hoppas på att mina farföräldrar får upp mina tapeter ikväll, så jag kan packa upp alla mina saker. har dock ingen garderob, men det ska vi nog fixa imorgon =) det och ett köksbord. för tillfället äter vi middag på flyttkartonger. mysigt.
nu ska jag återgå till att kolla på Myggan, vilket verkar vara en underlig serie, men kanske är bra, får se :D

Hejdå
/A

mig själv igen

det känns som att jag har gått runt i ett stort grått moln sedan någon månad tillbaka. har som bara levt livet och gjort samma sak varje dag om och om igen. fast jag har haft mysigt och roligt, men inte fått något gjort eller varit med om något speciellt. Och nu när skolan har börjat om och vi har kommit igång består dagen av att sitta och lyssna på någon tråkig lärare med tråkigt ämne, sen fara hem, plugga till läxorna, sen middag och efter den är man så trött så man går och lägger sig direkt nästan. svårt att finna tid till det man verkligen vill prioritera.
men det jag ville komma till var att igår for molnet bort och jag blev mig själv igen. Jag blev sprallig och kunde knappt sitta still, kunde knappt hålla igen truten utan ville bara prata. jag skrattade som jag inte gjort på länge och mådde helt enkelt toppen :)
får hoppas att det håller i sig och att jag kommer på nått magiskt sätt att lösa tidsproblemet =)

/ A

utan kärlek är vi ingenting

varför ska något så fint vara så svårt? tankar, tvekan, förväntningar, besvikelser. allt blandat i en stor röra.
men vad skulle jag göra utan det?

jag älskar dig.

tillbaka ;)

som sagt, värdelös på sånt här :) men smällar man får ta. Såg nu att senast jag skrev var när solen sken och vi hade 25 grader. tiderna har förändrats och nu ligger jag i min säng med en fet förkylning som har varit aktiv i min kropp hela veckan. ute är det kallt och nu inväntar vi snöstormarna. längtar faktikskt till vintern. skoterkörning osv!!
annars händer i mycket i våran lilla stad, flyttar snart över gatan. känns lite spännande :) ute på stugan har vi skaffat en bastu och jacuzzi, var dit igår och badade. Mycket skööönt :D blir att vara där hela helgen och vila så jag blir frisk nån gång.
nu ska jag ta en powernap. hejs :)


RSS 2.0