Gott&blandat

Ja inte blir det mycket tid framför datorn under loven inte! Men nu har jag suttit med min ett tag och installerat alla program till min nya kamera osv. Så jag har laddat in bilderna jag har tagit under dagarna i jokkmokk och juldagarna, så ska lägga upp några av dem :) Älskar kameran! Har tagit några riktigt fina bilder på Bamse, han är en riktig kameralover! haha!



Men det är skönt att vara hemma, men också skönt att ha varit borta några dagar. Alltid skönt att få lite omväxling. Jossan har varit här ett tag nu innan middagen, vi satt mest och pratade. :) Ikväll kommer Björn hit, har laddat ner några filmer som vi ska se, alltså bara mys! Imorgon ska vi på stan och jag ska shoppa :D:D Har ju lite julklappspengar att sätta sprätt på! xD På kvällen ska vi kanske på bio, får se vilken film det blir. Ladda upp inför nyårskvällen! ;)

Nu ska jag se The Hills, inne på sista sesongen nu! Ha en skön kväll!

Några bilder från Jokkmokk och julafton/juldagen:


Älskar dig knäppis! :)


Märakponken!


Farfar, pappa, farmor och Bamse

Snygga granen! xD

Juldagen

Ligger hos farmor&farfar med deras bärbara i knät. Familjen har ätit middag här, sen så stannade jag för ska åka med Peter imorgon till Jokkmokk där Björne är :) Så ska vara där till på måndag. Blir väl att ta det lugnt, hänga med Märak pojken och äta hos B:s farmor! xD

Min julafton för övrigt var toppen! Fick det mesta jag hade önskat mig, mest nöjd är jag över min pärla som jag fick av mor&far! Mycket god julmat och en trevlig avslutning på dagen hemma hos Karlströms!
Canon EOS 1000D

God Jul!

God Jul!


Sitter nu och väntar på att alla ska komma hit, så ska vi se Kalla Anka och öppna julklapparna xD Can´t wait! :D


Denna lilla med det stora

Måste skriva ett litet inlägg om min kära hund Bamse. Det är fan otroligt hur stolt han är! Han tror helt seriöst att han är en prins i detta hus. När han ska äta måste vi ställa matskålen på en matta i hallen, så att han kan ligga ner och äta! Sen kan han inte dricka ur vattenskålen om den inte är på mattan, tydligen för halt eller nått på golvet. Och inte nog med det, när han har stått och skällt och man har hett vattenskålen på mattan, ja då kan han inte dricka, man måste då byta vattnet, kan inte ha minsta smula i det och vattnet ska vara kallt! Fan helt otroligt med den där vovven. Men han är för söt för att bli less på, fast hans stroppiga uppförande och skällandet. Min ibland blir han fan för mycket  xD


Någon mer som har en liten sötnos med stort självförstoende?!

Söndag

ojojoj, nu var det länge sen! Vet inte varför jag inte har uppdaterat, har inte haft speciellt mycket för mig. Kanske därför xD Men nu har vi då äntligen jullov, vilket är underbart! Julgranen klädde vi i torsdags, jag och mor överträffade oss själva denna gång, den är så snygg! ;) Och klapparna är lagda under den, så jag går dit och klämmer&känner med jämna mellanrum! :D Älskar julen!

Som sagt, har inte gjort så mycket denna vecka, gode lungt i skolan också. I fredags var jag med Björn på kvällen, men han skulle upp tidigt på lördagen, upp till Kiruna och spela hockey till idag. Vi såg lite tv, spelade kort och bara mös :) Igår klippte& färgade jag håret! Så nu är jag blondieee :D Sen gick jag, mor&far på stan och köpte resterande julklappar, så nu är vi klara med alla! På kvällen följde jag mamma och pappa till Rutvik och spelade poker. Mycket trevligt, men spelet blev långvarigt! Vi började klockan 18.00 och det var klart kring 01.30. Jag körde, så var tvungen hålla mig pigg! Så vi kom hem kring haklv 3. Pappa kom iaf 3:a, jag tog mig till finalbordet, men åkte ut som sjua. Mamma ska vi itne ens prata om denna gång xD
Idag ska jag bara slappa hemma, Julle kanske kommer! :) Björne kommer hem ikväll kring 11, så han kommer väl hit och sover iaf. Imorgon ska jag hitta på någonting med Lisa, så fick jag veta nu att Ted och hans familj från s-vall ska komma upp! :D Har inte träffat dem på 2 år nu tror jag:S helt sjuk med tanke på att jag har växt upp med dem! Så det kommer bli väldigt trevligt! :)

Nu ska jag äta frulle! :D

Tisdag

Jag funderar vad min huvudvärk beror på. Har lika ont som igår, det ilar riktigt! Och kan inte skylla på att jag är stressad, har ingenting i skolan denna vecka. Men tar jag nog med alvedon så släpper det till slut xD
Kom nyss hem från Linn, vad vi gjorde är en hemlis!!:D Så jag gick förbi Ica på vägen hem och köpte med mig en cola, 70% choklad och nya Veckorevyn! Titanic är på tv nu, så blir väl att snyfta lite ikväll också.. Är helt ensam hemma, mor&far är i Luleå och spelar poker, så man vet ju aldrig när dom kommer hem. De lär väl hitta mig dekad i soffan med choklad rinnandes ur mungipan och sårstrimmor på kiderna. xD

Dock börjar stressen inför jul komma nu. Är inte alls klar med julklapparna och måste hitta skor till nyårsafton också. Ska försöka hinna klippa och färga håret också, vilket betyder att jag måste gå och boka tid. Men ska försöka mig ner på stan imorgon efter skolan. Så ska jag hinna baka till klassdagen på fredag också.. Jaja, bara för att det är jul så ska jag hålla mig postivit! :D

Nehepp, nu är det film som gäller! Pusshej!


Måndag

Valde bruna linser, hoppas dessa blir bättre än de jag testade för nått år sen, blev nästan ingen skillnad. Men tog ett par mörkbruna, så blir nog bra! =) Roligt att testa!

Idag for jag bara hem efter skolan och slappa i soffan. Har inget att göra i veckan, väldigt skönt! Ska nog iväg till B och sova sen, men han skulle plugga lite matte först. Klev upp från badet för ett tag sen, mycket skönt! Hade sådan himla huvudvärk när jag kom hem idag, så behövde slappna av i hela kroppen. Det funkade, så nu är det chill! Sitter och kollar hockey, heja luleå! Vinner dom nu med två mål så blir vi tvåååaa :D

Imorgon ska jag till Linnsan efter skolan och fixa lite inför en julklapp xD Blir att äta middag där och bara umgås :) He blir najs!=)

Nej nu ska jag packa inför imorgon. Puss!


Tackar aldrig nej till gratis!

www.fargadelinser.com ger dom valfria linser gratis till alla som har bloggat i över två månader, och jag har faktskt haft min i över ett år! :D (skriv dock typ ett inlägg per månad i början) xD Så om det är någon bloggare som läser, passa på :)


Söndag

Sköna söndag! Jag och Björn vaknade kring 11, så steg vi upp och tog det lugnt ett tag. Sen for vi och handlade frukostmat och det vi skulle laga till lunch, vilket blev köttfärssås och spagetti med oliver! Mumma xD När vi slukat upp det och varsin krämbulle till efterrätt så la vi oss i soffan och degade. Björn med en godispåse och jag med min 70% choklad! Sen har vi inte gjort så mycket mer, städat lite i mitt rum innan mor&far kom hem. Mamma tog med pepparkakshuset som farmor byggt ihop, så jag och B ska dekorera det med godis efter middagen! En tradition som jag aldrig ska sluta med! Älskar att få äta det på julaftonen, som en del av julen har det blivit! :) Farmor blev lite chockad att jag fortfarande ville, men sen glad, tror hon inte heller vill sluta med det! :) Varför sluta med nått som är gott? :)

Ikväll ska mamma och pappa laga middag till oss, planka blir det! Sen ska vi som sagt göra huset, får se hur det blir nu när Björn ska vara med :O :D Kommer nog se lite lustigt ut! Efter det blir det väl mest att bara ta det lugnt, parlamentet är ju ikväll xD

Gårdagen var trevlig, dock var jag så himla trött så jag la ner mitt alkoholintag efter en cider, kändes onödigt när jag inte ens ville. Så sparar mig till nästa helg om det blir klassfest eller så blir det nyår :) Hursomhaver så är det ingen stress med det :) Så Björne hämtade mig och nicke som vi skjutsade hem, han kände inte heller tagget. Efter det hämtade vi käk på max, sen såg vi nån film :P Alltså har jag haft en skön helg, i fredags var jag hos malle och såg idol :) Du är i mina tankar hela tiden gumman!



Ojoj, nu blev det ett långt inlägg, händer ju inte så ofta! Men ska busa lite med dom små monstrerna, sen hjälpa till med maten! Ha en skön söndag mina vänner!

Lördag

Jag det blir den helg jag trodde, party ikväll :D Efter mycket om och men, så tror jag iaf att det blir! Om vi inte kommer till Johan så sent :S Men går ju alltid att ta ikapp xD Är hos malin nu, annika är här också. De gör sig iordning och jag har lockat håret :) Vi ska gå till mig snart, där ajg ska sminka mig osv :) Och välja kläder!! Alltid ett hektiskt problem.. (hej I-land?!?) Men ska kila iväg nu! Hejdå!

en hemsk dag för oss alla, och vi finns här för dig!

Jag tänker på dig gumman! Du vet att jag alltid finns här, jag älskar dig min vän! <3

Torsdag

En dag kvar till helg! Så himla skönt. Dock blir inte helgen som jag hade trott, men kommer bli soft, var ändå inte så taggad. :) Imorgon ska jag vara med Björn, bara slappa antar jag =) Lördag ska jag vara med Malle och Linnea. Blir att fara en sväng till Oscars och Johans ferre och gratta dem :D Sen blir det väl chilla eller nått :) Skönt att ha dig tillbaka gumman! :)

Annars idag så har jag och mamma städat lite. Sen läste jag igenom min reovisning som jag ska ha imorgon, hoppas jag kan den! Vi har ju en powerpoint, men kommer säkert prata före den eller nått xD Sen har jag inte gjort nått, sov nån timme, behövdes verkligen! Ska iväg till Björne snart, sova där :) Nej ha det gott!


Onsdag

Gud så skönt, vi slapp Nk:n idag, så slutade klockan ett! Då for jag hem, åt lunch(äckelmat på skolan) och slappade. Funderar nu på att göra geografin eller om jag ska lägga mig i badet och värmas upp. Det är så jävla kallt ute!! En annan tanke är att lägga mig och sova en stund, känner att ögonlocken är tunga. Hmm, har mycket val nu när man har några timmar till övers, annars så är det hem, plugg, äta, sova.. Men skrev sista provet idag för denna termin! Hade MatteB prov, vilket gick bra, känns det som iaf. :) Har en redovisning på fredag, sen typ inget mer stort! =) Eller en uppsats att skriva, men den ska vi lämna in efter jullovet.
Igår pluggde jag matte, sen for jag till B och hjälpte som flytta ett lass. Nu är dom snart klara! :) Idag ska jag kanske dit, eller Björn hit, beror på om jag badar nu hemma, för slipper inte ta med alla saker jag behöver när jag duschar. Alla gårgrejer osv :P Men ska nog lägga mig i badet, så det blir väl att jag far dit!

Annars inget speciellt, väntar på min klänning!! Vill ha den nu!! Men det skulle ta 1-8 dagar, och det har gått typ 2 arbetsdagar, så :D Måste nog ha lite tålamod. Men tänk om den inte passar när jag väl fått hem den?! Fan panik..

Nej, nu ska jag nog sova en stund iallafall! Geografin får vänta! Hejdå!

12 dagar har gått utan ett ord?

Måndag

Trött som fan har jag varit idag! Vi flyttade igår på kvällen, sen fikade vi, så kom väl i säng kring 12.. Inte mycket sömn inatt alltså.. Men det får bli en tidig kväll ikväll, bara nu inte Björn blir för sen ;P Jag har ju då pluggat nån timme matte nu iaf, får kanske räcka för idag. Och hålla tummarna på onsdag :P

Men annars så är det rätt lugnt, har lagat middag med mamma och farfar har varit här och ätit, farmor var på nån middag;P Då blev vovvarna glader! :D Ikväll ska jag bara ta det lugnt, måste se Andra Avve som jag missade igår!! Ulla tappade ju ner barnvagnen!! Nej måste se hur det gick! Nu är det aktuellt, måste nog se nå nyheter iaf!

Söndag

Dålig uppdatering under helgerna, I know. Men är man upptagen så är man :D I fredgas tog jag en fika med några tjejer från klassen på Nodo, sen köpte jag en julklapp till mor :) Nu är det pappa och björn kvar. Igår hjälpte jag Björn och hans familj att flytta på dagen till deras nya lägenhet på djupviken. Första natten där inatt bli der nog! = ) Sen körde vi till Rosvik och åt middag hos farmor&farfar med dem, mamma&pappa och min farbror. Mycket trevligt! Efter det hade vi bokat biljetter till Saw 5, som vi såg med Linn och Anton :) Tyckte mer om den här filmen är förra, men dom är ju som inte bra, bara grymt äckliga! Men måste ju se 6:an när den kommer, dom slutar ju alltid så att man måste se nästa. Undrar hur många som kommer göras :P




Klockan fyra ska jag med Björn och se a-lagets match. Så ska väl snart gå och börja göra mig iordning. Efter den ska vi och köpa tårta till Björns mamma Monica som fyller år idag! Så ska väl käka middag där osv, hjälpa till att flytta ett lass till och sen packa upp Björns garderob.

Ha en trevlig söndag! :)

yees ;D

YESYESYES!! En klänning som jag blev förälskad i har varit slut, så jag har inte kunnat beställa hem den. Men så kom den ut igen :D:D:D Så jag klickade hem den direkt! Hoppas bara det sitter bra, gör den inte det blir jag fan deppri.. Men den kommer hem till mig om några dagar, lycka! :D Så nu hoppas jag bara att ingen annan kommer ha den, men större chans när ajg har köpt den på internet än hemma i stan :P

Klänningen är från Stylebystars och kostade 399kr. Ett grymt bra pris :)

onsdag

Oj så jag uppskattar dessa dagar när jag kan gå hem, sätta mig i soffan och bara se på tv! Så himla skönt! Ska inte öppna böckerna nått idag, matten tar jag itu med imorgon :) Jag och mamma var en sväng på stan där jag köpte en klänning, kort kavaj att ha över och sminkborttagning. Visade även lite som jag vill ha i julklapp, t.ex. en jätte fin systemkamera som var ganska liten och lätt. Perfekt! Så det är bara att hoppas att tomten kommer med den! :D
Sen var vi lata(som igår) och hämtade kebab från Adana. Mumma! När pappa är borta är vi så lata, ingen av oss orkar laga nån mat. xD

Ikväll blir det kanske att kolla handboll med josse och ls :) om nu ls går med på det vill säga! är inte den som gillar att kolla handboll, men nu kände jag faktiskt för att kolla, så är det ju emma, issa och lisa som spelar! Och kul att komma ut lite också, har ju bara suttit hemma i veckan.. :P Men nu måste jag gå, matchen börjar om en kvart! hejdå!

Tisdag

Jag spyr på franska nu! Kan jag inte större delen av provet imorgon nu så går jag fan under.. Men med min tur på proven så kommer det väl gå bark :P Eller tur kan man ju inte ha, men hoppas att det jag kan kommer xD
Det är alltså det jag har gjort hela dagen efter skolan, pluggat.. eller har sovit och ätit middag med mamma på Ängeln också :) En god kycklingsallad. Sen såg vi tv också, 2½ men och Andra Avenyn. :) Om en timme kommer björne och hämtar upp mig, så ska jag till han och sova :) Längtar, men tanke på att vi inte har sovit med varandra sedan lördag... usch, vi är inte vana vid sådana uppehåll, men desto mer saknar man ju varandra :) Blir dock inte mer än sova, men bättre än ingenting!

Imorgon ska jag nog inte plugga, kanske göra nått mattetal, har ju prov nästa onsdag. Men ska försöka stressa ner iallafall en dag, så jag inte tar kål på mig själv. Vi har massage på idrotten imorgon, vilket också är stressavtagande. Vi har stresstema på nk&svenskan, ska skriva loggbok om vad som stressar mig osv i den varje dag. Såklar glömde jag ju den idag, så får komma ihåg allt till imorgon. Kan bli intressant att läsa den sen vid jullovet, hur jag har haft det och vad jag har gjort. :)

Nu ska jag gå och planera klädsel för imorgon, och packa väskan. Godnatt!


Måndag

Ojoj, slog just ihop böckerna, och lär få öppna dom senare ikväll igen.. Efter skolan la jag mig och sov en timme typ, sen var det middag, så jag satte igång med pluggandet först kring halv sju. Men har ändå suttit runt två timmar med det, så lite nöjd är jag. Hoppas bara jag har fått in nått i skallen också som kommer stanna där :S
Förhoppningsvis ska jag med Björn och kolla på deras nya lägenhet som dom fick nycklarna till idag nu snart :) Om han nu ska dit nått :P Men det blir skoj att se den ;D Mycket större än den dom har nu :) Själv har jag ju gode mycket erfarenhet av att flytta jag.. Men det blir nog inte igen på länge får man hoppas, jag trivs bra i huset :)

Imorgon ska vi ha streetdance på MTM:en! Jag tycker om att dansa, så hoppas det blir roligt :D Idag hade vi styrkemix, jag är fortfarande helt slut i kroppen typ. Hon kör hårt med oss våran lärare! Blir jag inte jävligt vältränad efter perioden är slut så vettefan, då måste det vara nått fel på min kropp :S Så hoppas det ger resultat :D

Nej nu ska jag kila! Hejdå!

RSS 2.0