blöt söndag

Ja, det blev en väldigt blöt skyltsöndag måste jag säga! När vi kom dit kring 12 så var det snö-blandat regn, så man blev alldeles genomblöt. Inte skönt alls.. Men vi gick en sväng på stan, köpte balsam och en kjol :) Hittade dock inga julklappar ;/ Måste tänka ut vafan jag ska ge först :S Kring 2 skjutsade B hem mig, så la jag mig på soffan och slummrade till ett bra tag :) Ska snart gå ner och äta min "middag", mackor alltså. Jag kände inte alls för mat, min mage är typ uppsvälld eller nått :P Så mackor och o´boy räcker! :) Har suttit nu i kanske 40 min med franskan, ska sitta ett tag till, men sen får det räcka för idag. Kör igång ordentligt imorgon efter skolan istället.

Blir att sitta nu ett tag med böckerna, sen Andra Avve klockan 8! hejdå!

Skyltsöndag!

Sådär, duschad och klar för en tripp på stan och skultsöndagen! Vi ska förbi Björne och skjutsa hans syrra först nånstans, sen fara och äta lunch :) Ska försöka köpa lite klappar idag, men får se vad :S Har ingen aning om vad jag ska ge mamma och pappa, men det löser sig! =)

Igår blev en riktigt mysig kväll, som behövdes. Vi låg i badet nån timme, sen såg vi en film. Men jag somnade dock under filmen, helt jävla död typ :P Så det blev sängen kring ett. :) Lär bli en idig kväll ikväll, så jag orkar med skolan och allt pluggande jag måste göra denna vecka, och nästa.. suck.. Men det är ju snart slut på terminen så!

Ska ringa mamma, sen ska vi bege oss! Hejdå!

Ingen överraskning

Blev ingen trevlig kväll, den blev istället så som jag trodde att den skulle bli. Så Björn fick hämta upp mig för en timme sen typ så for vi hit. Men det är morgondagens problem.

Vi har sett klart en film vi började på imorse, Dumpad heter den.. Jävligt skön film! haha. Den borde ni se. Nu sitter nörden och pluggar matte, men det är bra att han går in för det! Han har börjat med matte C nu i veckan, så dom har en massa att göra hemma. Själv orkar jag inte alls sätta mig och göra nått i böcker, så jag sitter vid datorn istället :D När han är klar ska vi lägga oss i badet och ta det lugnt med tända ljus :) Känner att jag behöver få ta det lugnt och inte tänka på nått.
Imorgon ska vi som sagt gå på stan och kolla runt lite. Kanske hittar julklappar åt mor&far :) Efter ett tag där ska vi båda plugga :P Men det är ett senare problem! :)

Nu ska jag kila iväg och tappa upp vatten i karet, och tända lite ljus :) Hejdå!

sam vanligt, gör aldrig det jag ska

Helvete, blev ingen franska gjord. La mig i soffan istället och såg på Svensson Svensson. Haha, så grym han är :D Sen var jag ju tvungen att göra mig iordning lite innan ikvällen och nu sitter jag mest och väntar på att börja gå till hockeyn :) Julia kommer från Ryss, så ska se med henne innan middagen.

Brrr, det är riktigt kallt ute nu, får se till att klä mig väl på inför min färd! Ha en trevlig lördag! :)

Äntligen!

Äntligen är det helg! Jag har längtat hela jävla veckan. Har inte alls haft en bra vecka.. Pluggat fyra dagar, tre dagar till ekonomiprovet som ändå gick bajs, så det känns helt jävla onödigt:P Sen ramlade jag i trappen också! Så jag har ett skit stort blåmärke på rumpan! Så jag har haft lite problem med att ligga ner, haha :P Klant! Men Björn tycker då det är skit kul, tack för stödet! ;)

Igår gick jag en sväng på stan med Linn. :) Fika på Nodo och köpte en julklapp. Sen åt vi middag med mamma, just like back in the days! :D Så trevligt så! När hennes mamma skulle hämta henne tog hon med sig deras lilla vovve, så han och Bamse busade runt här hemma :D Gullisar! Sen såg jag film på kvällen med Björn, mamma och pappa. :) Alltså bara en lugn skönt kväll.

Ikväll ska jag på tjejmiddag hos Anna. :) Kommer nog bli trevligt. Innan det ska jag se B:s match halv fyra som vanligt xD Ska försöka hinna plugga lite franska nu när han ska iväg på samling också. Det var väl allt för den här stunden :D

julstämningen är på g!

Ojojoj, så duktig jag är när jag sätter den sidan till! Har skrivit klart engelskan nu också, så klar med pluggandet fram till lördag, då ska jag sitta nån timme med franskan iallafall. Provet idag gick ju då bark.. Sämsta provet jag har skrivit typ..
Men det är bara att ladda om till franskaprovet på onsdag. Kul liv man har?!

Men jag och mamma har satt upp ljusstakar i fönstrerna och julstjärnan i mitt fönster. Nu börjar jag längta riktigt mycket till julafton, blir som ett litet barn då! :D Dock kommer ju ingen tomte längre, utan jag delar bara ut julklapparna till alla, och det är ju faktiskt lite synd, men min farbror som brukar klä ut sig tycker det är onödigt nu när jag är över 12 år så.. Och jag är ju enda "barnet", har inga syskon eller kusiner, så. Men jag klagar verkligen inte över det, bara mer klappar till mig! :D Men tomten saknar man allt litegrann, är ju en stor del av julaftonen! (fast klapparna och maten är den största) xD

Lite bilder från förra julen för att höja stämningen! :)

Jag älskar julklappar! xD

Min underbara familj! :)


Min farbror agerar modern jultomte! :D

På söndag är det första advent och då är det skyltsöndag på stan. Tycker det är så mysigt att gå omkring med riktig julstämning runt om! Och sen ska jag ju gå med Björn, vilket gör det extra mysigt! :) Måste också börja inhandla julklappar så man slipper stressa med det senare! :)

Ska nu så lite tv med mor :) Sen kanske lägga mig i badet, förtjänar en lugn stund själv efter all stress i veckan med allt pluggande. Hejdå!

onsdag, två dagar kvar

Ja, jag måste då erkänna att jag har två väldigt snuttiga hundar! När jag kom hem efter skolan gick jag ut med dom, och så fort Alfonz kom utanför dörren och såg snödrivorna blev han helt tokig! typ slänger sig och rullar runt, sen doppar han nosen ner i snön, och när han kommer upp ser han så himmla rolig ut! För har är ju kolsvart och får en krit-vit nos! xD Och sen ska jag inte ens gå in på hur den andra galningen är :D

Annars idag så har jag pluggat.. Och pluggat.. provet är ju imorgon, hoppas jag kommer kunna nått iaf! Men nu kom Björnis, så ska lägga ner datorn. Hejdå!


Godnatt!

Nu far jag till Björn och sover! puss godnatt! :)

Måndag, men snälla bli fredag!

Så var det måndag och första skoldagen på veckan är avklarad! Har varit riktigt flitig efter skolan och gjort nått jag aldrig har gjort förut tror jag, suttit och pluggat två timmar i sträck! Så jag är riktigt stolt över mig själv! :) Nu har jag slagit igen böckerna och lagt mig nere i soffan med mamma&mormor. Som alltid när mormor är här så är det Glamour på tv! Det är så komiskt, jag har inte sett det på flera månader, men ändå hänger man med som om man har sett det varje dag.
Ikväll ska jag inte göra nått speciellt, bara slappa. Björn kommer kring 9, efter hans träning :) Kanske ska lägga mig i badet några timmar och må gott. Aldrig fel! Men risken är då att jag somnar, så trött som jag är :P

Ne ska kolla runt lite på nätet, sen kanske lägga migi badet, det lät inte allt för dumt!

söndag

Ligger nu och kollar Sanningens ögonblick. Förstår verkligen inte hur någon kan vara så desperat efter pengar om man ställer upp i nått sådant program. Man skämmer ut sig och sin familj som fan inför hela svenska folket! Men det är ju dock roligt att kolla på, så nyfiken som jag är xD Har annars haft en väldigt skön helg :) Tjejmiddag i fredags, myskväll ute på stugan igår och bara slappa idag :) Vi for hem kring halv fyra, så for vi till kvarnis och såg hockey :) Sen har jag bara slappat hemma :) Sett andra avenyn och parlamentet! :) Känner att jag börjar plugga imorogn istället, är inte alls nog koncentrerad för att börja tänka samhällsekonomi eller engelskaredovisning. Slutar tidigt imorgon så sätter igång då!
På tal om imorgon, vi ska ha rörlighetstest på MTM:en. Kommer nog inte ha så bra resultat, all min vighet som jag fick under min friidrottskarriär(inte en allt för lång sådan) har försvunnit. Och efter den ska vi ha yoga, vilket är roligt! Och man blir ju vigare av det så :D Sen ska vi svara på en undersökning som alla 2or gör, samma som man för svara på i 8an. Alltså kommer jag bara ha MTM och lite geografi imorgon! Fan så skönt ;D Men sen var det ju plugga som gällde....

Nej ska försöka få en lång sömn inatt! vaknade tidigt imorse och var tvungen väcka björn, så efter det blev det inte att somna om. Jag vaknade på det mest hemska sätt! hade en riktigt jävla hemsk dröm, Björn var otrogen i den! Hade typ ont i hela kroppen när jag vaknade och ville typ gråta, så verklig var den! Så jag kurade ihop mig i hans famn och försäkrade mig om hans kärlek :) Så resten av dagen blev bra, fast min dåliga morgon :)

Nu är det godnatt&sov gott! :)


choklad+frukt=mmmmm

Förutom att lyssna runt på musik så har jag just diskat undan lunchen och ska snart gå och bädda sängen. Björn smet iväg, skulle på samling. Så måste jag packa till ikväll och göra mig iordning för att kunna visa mitt tryne bland folk :) Längar till ikväll, bara slappa och äta gryyymt god mat! Vi ska göra fondue. Men har en slags gryta på bordet så "kokar" men kött och grönsaker i olja. Och till efterrätt ska vi göra som samma sak fast med frukter i smält choklad, fast då kokar man ju inte dom, utan bara foppar dom i varm smält choklad! Så jäkla gott!

Imorgon blev det inge fika, flyttat till tisdag. Så jag har som inga planer för söndagen, men borde kanske börja plugga ekonomi.. fan tjorvigt det där :s men skönt att bara ta det lugnt också!=)

nej ska börja fixa lite nu! Ha en trevlig lördag!

Luta dig tillbaka och njut

Gud så jävla bra Robin var igår i Idol!!!! Helt galet! En av dom bästa låtarna hittills efter Annas Nothing compares 2 U, den var helt grymt vacker. Så måste lägga upp hans låt från igår! :)



Så måste jag ju också lägga upp Annas bästa låt också, bara att sluta ögonen och njuta! Synd att hon ålte ut igår, och mot jävla Johan............... Men vi kommer nog få höra mer av henne! =)

Äntligen fredag! :)

Ska snart kila iväg till Ica och möta upp favvobrudarna för att inhandla middagen. Så ska vi till Nygatan och koka ihop maten, sen se Idol och mysa på :) Kommer bli en riktigt rolig och mysig kväll känner jag på mig! Sen ska jag såklart sova med älsklingen. :)

Annars idag så har jag bara varit i skolan, sen tog jag bussen hem och har legat på soffan. Riktigt seg har jag kännt mig/känner mig. Men ska rycka upp mig nu med lite frisk luft! Men känner dock att det blir nog ingen sen kväll, kommer slockna isåfall på malles soffa xD
Imorgon är det hockey halv fyra, innan det ska jag väl bara hänga med B och sen ta det lugnt hemma när han har samling. Hockeyn ska jag nog se med julle, annika osv :) Efter den måste jag vänta på Björn då han ska duscha osv efter matchen, sen far vi ut till Alhamn där mor&far ska bjuda oss på godmiddag och sen bara chilla i jacuzzin och bastun! :) Kommer bli riktigt najs! Kanske ska gå på stan imrogn och köpa en ansiktsmask att ha på i bastun, fan skönt :) Sen på söndagkväll ska jag till Emma och fira hennes födelsedag med lite fika :)

Nu ska jag sätta hörlurarna i öronen och fötterna i skorna! Ha en trevlig kväll! :)

torsdag, längtar till fredag

Det gick förvånande bra idag när vi sålde vårat fika och frukter! På 1½ timme hade vi slut i alla korgar. Bäst sålde vi på stadshuset, vi tajmade in när dom hade fika, så bullarna gick åt som smort! xD När vi räknat ihop pengarna, 100 kr var, så gick vi in till stan och åt lunch på Subland :) Bra jobbat tjejer! Och vi fick en ny affärsidé som vi ska sätta i bruk senare om några veckor ;D

Idag efter skolan pluggade jag franska, så nu kan jag nog texten gode bra. Sen efter middagen kom Malle hit så bakade vi chokladbollar :) Men hon stannade bara en timme, hade träning. Så sen sju har jag gjort lite matte och lekt/gått ut med mina hundar. Spenderar för lite tid med dom faktiskt, och börjar tänka på att Affe kommer nog inte leva så länge till, och då kommer mitt hjärta att krossas, han är en så stor del av mitt liv. Hundar kan faktiskt hjälpa en genom svåra tider, helst en sådan som alfonz. <3

Men nu snart kommer björne, så ska inte sitta och skriva när han stormar in. Men ha en trevlig kväll och en trevlig fredag imorgon! :) 

tv-kväll xD

Skulle just börja se nya 90210-avsnittet, så på reprisen från förra insåg ajg att ajg har missat ett avsnitt :O Så fick stänga av och väntar nu på att det missade avnisttet ska bli klart. :) Så har jag två avsnitt att se xD Sen Oth ikväll med björne :)
Imorgon blir det en lite intressant dag. Vi ska ju starta ett företag för en dag, började idag med att komma på en idé, sen imorgon ska vi gå ut och sälja varan/tjänsten. Jag, Anna, Agneta och Lisa har startat ett företag som ska sälja frukt och bullar på olika arbetsplatser. Så hoppas vi får sålt nått iaf :D Vi ska bara sälja i typ fyra timmer så :P Efter det har jag inga planer, typ hem och plugga franska. Måste kunna återberätta en hel text :S

Nu kom avsnittet ner :D


tisdagkväll

Det är lite jobbigt dom dagarna Björn har sena tränignar. Han går av isen typ nu, alltså är han här om en timme.. Men jag väntar, håller mig vaken :) Fast jag är trött som fan, har inte sovit något efter skolan som jag alltid gör. Fast nu kanske jag somnar bättre och fortare inatt. Brukar annars ligga och vrida på mig. Och somnar alltid bra med mysis ;)
Tänkte faktiskt göra lite skolarbete idag, men det blev inte av. Gör franskan imorgon istället, måste som ha press på mig för att jag ska sätta igång. Hade också tänkt se nya avsnittet av gossip och oth, men nehej, vårat internet på stationära datorn la av.. Great!! Fuck...Men förhoppningsvis så funkar det imrgon!

Imorgon ja, onödig dag? Vi ska ha nån UF-dag, då vi ska få starta upp ett företag imorgon och på torsdag, sen lägga ner det igen direkt? Men det kanske bara är för att vi ska få se hur man startar det eller nått, får väl se imorgon. Ändå skönt att slippa vanliga lektioner, böjar bli less.. :P

Ska se Andra Avenyn nu, missade slutet idag! Avslutar med några bilder från klassfesten! :) '








jävlat kingen! ;D

haha, måste få visa er ett videoklipp på Björns tränares son William som är 6 år och spelar Björnligan!


Han är den som gör målen och den enda som kan åka skridskor! xD Ändå helt galet, för dom har just börjat åka, men Wille har varit med på killarnas träningar och åkt med dom typ ;D 
Håll ett öga på lilldampet som står och slår med klubban vid målet också! haha :D 

måndag

Har inte spenderat en enda sekund nästan framför datorn på typ en vecka. Inte känns behovet eller haft orken, så. Det har inte heller hänt så mycket, mest tagit det lugnt :). Klassfesten på fredagen var väl det som hände typ ;D Och kul hade vi! Dock lite, hmm, pinsamma? saker som skedde, men allt är glömt nu xD Bara att skratta och gå vidare.
Sen lördagen var vi en massa och såg film, sen sov björne hos mig, så chilla vi hela söndagen typ :) Såg lite hockey osv. Just nu har jag typ ingenting att plugga, en läxa till på fredag! Helt sjuk slappt. Känns konsitgt, att inte behöva stressa över skolan osv.. Men jag tar vara på denna tid, jag sover! :D Har några prov om två veckor typ, så ska väl kanske börjar förbereda mig inför dom? fast det kommer nog aldrig ske, känns lverdrivet att plugga redan inför dem.
Men livet rullar på, skönt nu när B har körkortet :D Och jag är super nöjd med iPhonen! :) Min pärla ;D Dock är jag jävligt trött, så nu vill jag bara hem och sova, men måste stå ut till 4 innan jag kan göra det ;/ Tungt!

Nu ska jag leta fakta till redovisningen!

Härligt gubben! :)

Ojoj, nu har jag inte skrivit nått på länge igen, men måste skylla på lite fritid. Eller under det jag har haft så har jag försökt få några grejer till iPhonen att fungera, men he vill sig inte med våran dator, så ska testa på min bärbara istället när jag kommer hem. Nu sitter jag i datasalen, har historia åter igen. Ska sätta igång och leta mer fakta nu snart.

Fick ett glatt samtal från pojkvännen som klarade körkortet nyss :D Grattis älskling! <3

Nån som har släppt en stinkbomb i skolan?! Det luktar då fan så...

Sitter nu i datasalen och slavar. Ska ha redovisning i historia senare innan jul, jag och Tove om Afghanistankriget. Så vi håller på att leta fakta och försöka förstå allt. Och på tal om historia så fick ajag tillbaka mitt prov! Och jag blev så grymt nöjd! 29 av 33 poäng på A-delen. Sen gick det väl inte lika bra på analysen, men han sa att jag kunde nå högsta betyg om jag jämförde mer på nästa prov xD Trodde jag typ var helt körd, så nu blev jag glader :) Mer idag så har jag inga planer förutom plugga lite franska. Ska fixa lite med nytelefonen också! :D Sen ikväll kanske jag far och sover hos älskling om han vill ha mig xD

Nehej, nu är det slut på lektionen och början på hålet, så ska kila ner och köpa mig nå frukost! Hejdå!

Oh yeah!

Äntligen!  Nu har jag en iPhone! Och jag är nöjd, ja xD Håller på att ladda den nu, så jag kan köra igång med den ordentligt imorgon. Fick sålt psp:n i söndags, så mamma for till Luleå idag och inhandlade den. Tack! <3
Nu ligger jag i soffan, citerar pappa: "vi är fan soffpotatisar hela högen!" Och ja, det är vi! Och skönt har vi! xD Har inte gjort så mycket idag förutom skolan. Björn var här när jag kom hem, innan hans träning, så kommer han tillbaka nu om nån timme :) Såg nyss två avsnitt av Andra Avenyn, nu är det CSI på tv som jag ser med moder&fader. Borde kanske plugga lite, men fick veta idag att min grupp i engelskan inte kommer behöva redovisa förrens om typ två veckor, så det är chill! Sen har vi nå test på geografin imorgon, men vafan, bara att test! Så gör jag franskan imorgon, perfekt!

Haha, vi ska ha ett skit roligt tema på klassfesten! Alla ska vara super uppklädda, riktigt fina! Och jag älskar att klä upp mig, göra sig extra fin i håret och få ta på sig den där klänningen som man annars aldrig har tillfälle ;D Och  dem fina höga skorna såklart! Jag längtar! Så ska vi kanske innna också gå till Golden för att äta middag allihopa, fan najs! :)

Nej, nu ska jag återgå till tv:n och min nya svart-vita älskling!

your kiss is so deep, just like the sea

Har ingen tid alls vid datorn under helgerna, så därför min kassa uppdatering. Men nu är jag hemma med bara mor&far och degar i soffan. Vi har varit hos farmor&farfar och ätit palt, sen farsdagtårta. Björne var med också :) Men han lämande vi av hemma hos honom för en stund sen, han skulle plugga. Vilket jag också borde göra, har läxa tills imorgon, men jag har ju varit sjuk typ hela veckan, så jag kan ju inte ha haft hemma böckerna? oh nej! Så den har jag ju inte gjort. :) Under helgen har jag i fredags sett bio och igår var jag med Ls först här hemma, sen gick vi till Nodo där vi träffa andra bruttor. Så vi slog oss ihop och gick till Nygatan och satt pratandes där i några timmar. Sen övernattade jag hos min pojke :)
Och jag börjar redan tagga upp inför nästa helg, då är det klassfest!! xD

Men nu ska jag se CSI, sen nån film på tv. Godnatt!

when I see you, I see everything

Blev hemma även idag, lika bra att vila mig så jag är på topp igen nästa vecka och kanske slipper vara sjuk nå mer innan jul. Man kan ju alltid hoppas iaf! Så nu är mamma och pappa ute och köper lunch, från Max xD Fett gott! Så ska flåååda lite! Ikväll blir det middag med  moder&fader, sen bio med älsko, Sabine och Jens. Nya Bond-filmen. Är ju som ett måste att se faktiskt. Så tills dess ska jag bara ta det lugnt hemma, kanske ta mig ett bad eller nått. :) Hejdå!

Ensam hemma II

Fast inte lika ensam nu, moder och fader har kommit hem. Vilket störde min lugna dag som jag hade, vilket betyder att jag bara legat i soffan utan några som helst ljud som stör, men dom kom hem och började städa direkt.. Så jag blev uppdragen och tvingad att dammsuga mitt rum, kul! Men det måste göras I guess..

Har faktiskt också gjort nk:n. Så lite effektiv har jag varit. Funderar på att skita i franskan, har ju ändå varit sjuk, så dom kraven kan jag ju inte ha på mig! Men funderar starkt på att gå till skolan imorgon, det är så himla tråkigt att ligga hemma hela dagarna själv. Igår gick det bra, för då var jag med björne hela dagen, men jag orkar inte ligga själv hemma igen, så trist! så lika bra att ta tag i mig själv och gå till skolan. men nu ska jag göra nått annat, vet ej vad, men nått!

ensam hemma I

Fortfarande soffliggare.. och hela dagen igår också. Har nog fått mig en riktig släng av influensan eller nått. Men ska försöka pallra mig till skolan imorgon iaf! kanske..
Just nu ligger jag i soffan och ser film:) Ska väl fixa mig nått att äta också. Måste göra lite nk och franska idag, men det får bli ett senare projekt. Nu ska jag återgå till filmen!

soffliggare, det är jag det!

Det var inte alls för lätt att stiga upp imorse inte.. Har inte blivit mycket sömn om nätterna känns det som. Fast har blivit sjuk nu, så är nog därför jag har haft så lite energi dem senaste dagarna.. Nu har febern slagit ut och jag vill bara sova hela tiden, så blir att vara hemma imorgon från skolan. Och inatt blir det inte heller så mycket sömn, ska följa valvakan så länge jag orkar, spännande att se vem som vinner! Hoppas på Obama, men man vet ju aldrig. Sitter nu och ser på Aktuellt faktiskt, kände att jag var tvungen.. Har noll koll på nyheterna, vilket jag bevisar på nyhetstolvorna, så ska börja skärpa mig nu!

Nehepp, slut på nyheter och start för Brother&Sisters!

Från Arlanda

Sitter nu på Arlanda och väntar på att få flyga hem. Dock måste vi vänta i 50 min till, så drog upp datorn en sväng. Har haft fullt upp hela helgen, barn och annat som har uppehållit mig :) Clara har legat i soffan med min och myst i två dagar, den underbara ungen :) Så för att summera helgen så har den varit toppen bra! (förutom att jag har saknat snuttegubben<3)
men kommer ju hem till han nu snart iaf :D

Nej ska läsa lite, har inte kunnit läsa ut bokjäveln ännu... Hejdå!

RSS 2.0