Rapport från tallstugan i Adolfström

Skönt, kört 5.3 mil idag med skotran :) en väldigt fin dag, klar med dock kall. Vi körde till en sjö och satte oss i solen, sen kom tillochmed Anna och Anton förbi en sväng.
Kom hit till Adolfström  igårkväll, så vi såg några filmer, sen la vi oss. men vi har bara våningssängar, som är typ 80 cm breda, så det blev inte så mkt sova, men inatt så får Björne sova i sängen ovanför, jag vill ha sömn! :D Sen så lyckades puckot dra ner värmen, så det var iskallt hela natten, trodde jag skulle frysa ihjäl. Men det kan ju bara bli bättre inatt! =)
Ikväll blire kanske lite poker eller nån film med lisa osv :)

Hoppas ni har ett bra lov! Mitt är då king! :D

skotertummen laddad

Sådär, nu ahr jag värmt upp skotertummen till veckan. Blev en liten skoterutflykt idag. Lisa med föräldrar kom ut hit och grillade, sen ahr jag och hon badat :) very niiice! Nu sitter jag och funderar på att lägga mig i sängen för en powernap, skulle inte sitta fel. Igår klev jag upp typ 10, samma idag, tärt.

Ikväll blir det bara att slappa här i stugan, äta middag och se film lutar det nog mot. Har börjat acceptera min situation här utan vänner/pojkvän, men det är ju som bara ett dygn kvar här. kan vara bra att få tagga ner, och att vara utan björn i fyra dagar kan ju vara nått posivitvt, att få sakna varandra ibland. :) Tror Lisas besök gjorde allt lättare, någon liksinnad att umgås med:)

Igår kväll var det ju pokern, som inte gick sådär jätte bra. Kom till finalbordet iaf, åkte ut 7:a. Fick en rejäl korttorka, och blindsen blev så höga, så fick gå all in med Kn, 10, killen som synade hade par i tvåor, och såklart fick jag ingen träff alls. Så där eliminerades ajg. pappa var då mycket sämre, han fick köpa in sig en gång till och sen åkte han ut tidigt. Mamma däremot blev 3:a. Bra jobbat! =)

Ska kolla upp ett recept på Creme brule(?) nu, som ska bli efterrätten ikväll. det gillar vi :D
ha en bra fortsatt dag :)

Fast i ödemarken


Som sagt, fast ute i ödemarken, Alhamn rättare sagt. Ute på stugan med mamma och pappa.

Kom hit för typ 3 timmar sen, har hunnit äta middag och ser tv nu. Helt ok, men ska vara här i typ 3 dar till, så kommer bli jäävligt uttråkad. Imorgon ska vi spela poker i alla fall, får se hur det går ;D


Skrev igår att jag kanske, upprepar, kanske skulle skriva efter lovet, men fick nått infall nu, eller så beror det på att dom enda jag har att umgås med och kommunicera med är mina föräldrar i detta läget. Dock björn på msn också, tur det!


Annars idag har det varit väldigt soft, film på historian, bara jag och lisa, så vi fick se i ett vilorum = säng att slappa i :D Sen hämta mamma upp mig, så for vi på ett ärende, sen lunch med hon och far på Bryggaregatan. Hade två timmars samhälls också, men då var det bara redovisningar, så ingen ansträngning där heller.

Imorgon kanske jag och mamma ska dra en repa i Luleå på stan, men får se om jag ids stiga upp tidigt, för stan har ju bara öppet till typ ett. :S Annars blir det att slappa hela dagen och bara lite jacuzziii! =)


Nu ska jag slänga mig i soffan, sen sova, blir en tidig kväll.

Sov gott! (det ska jag göra) =)


Knep & Knåp

image6


Sitter hos mr. Karlström. Kom just innanför dörren, men han sitter och fikar, så passar på att uppdatera lite för en gångs skull :)

Inte händer det mycker här i lillstaden inte, men allt rullar på som vanligt. Dock jävligt skönt med lov imorgon, blir att vara ute på stugan till söndag, sen fara direkt upp till Adolfström! =) Blir där en vecka med björn och lisa mfl.
Köra skoter och mysa på. Låter heelt ok!

Annars idag hade jag matteprov, gick väl som vanligt, lämnar klassrummet först av alla :P pallar inte att sitta där längre än typ 40 min^^ Fick sluta efter det, ca 1½ timme tidigare, så tog första bästa buss till klubbgärdet och sov några timmar med björn. grymt najs.,
Sen kring halv 7 blev det att fara tillbaka till skolan för ett föräldramöte inför franskaresan. så jävla taggad jag är! =)
Dom sa väll samma saker som alltid ; "Inge alkohol, det här är en utbildningsresa!" Yeah right! Får väl se hur det blir med den saken :D
OCH SHOPPPPPPAAA!!!!!

Nu tror jag bjoerne är färdig, så ska gå. Förhoppningsvis så skriver jag efter lovet, men antagligen inte :D 

RSS 2.0