fan ta tandläkare

fan så hemsk jag känner mig och ser ut! Helt tragiskt.. Men nått jag får leva med I guess. + att det kliar som satan i tänderna, och gör ont också ;/ så jag har sovit sen 10 till halv två på soffan idag, för att slippa allt :P Kändes faktiskt ganska skönt xD Sen nyss har jag och mamma varit och pantat burkar, och det blev 300 kr, som jag fick ;D Så var vi förbi banken och stoppade in mina spargrispengar och pengarna jag gick av börje tidigare i sommar :D (ja, jag har fortfarande en sprgris, och en söt sådan) :D Och jag beställde ett VISA-kort också. Yes!
Annars så gör jag ingenting. Äter Nutella! Det finns nog inget godare än det. Ska se Andra avenyn nu också, har missat alla dom nya avsnitten. Sen ikväll har jag inga planer, bara ta det lugnt. Ska nog lägga mig i badet nån timme senare. Och plugga, har läxor till imorgon. Ingen B inatt :(

Kort&gott Hejdå! :)

Godnatt!

Det blir att sova hos björne, så ska dit snart, väntar på att han ska ringa och hämta upp mig :) och snart kan han köra själv också xD
Har taigt ner första avsnittet av nya sesongen av Andra Avenyn. Så börjar se nu, och ser resten imorogn när jag bara ska vara hemma hela dagen. Vill inte gå till skolan efter att jag får tandställningen insatt, nej usch. Vill ha någon dag för mig själv med den först.

Nej nu ska jag springa ut! Godnatt! :)

just so you know honey

Hur ska jag göra för att få dig må bättre? Vad ska jag säga som kan läka såret i din själ? Du vet att du är älskad, av mig och av oss alla! Jag kan inte säga att jag vet hur det är och jag kan inte säga att allt kommer bli bra.

Men vad jag säger är att jag alltid finns här för dig!

Give the world a smile

Nu har jag dammsugit och ska snart dammtorka. Kul liv va? Men vissa saker måste man hjälpa till med hemma också.
Funderar på att lägga mig i badet nån timme och kanske börja läsa en ny bok. Vet dock itne vilken, har läst alla jag har hemma, men ska söka igenom mors&fars hyllor efter nått spännande.
Funderar på att fara till björne och sova ikväll, började sakna honom helt plötsligt. :)
fan, imorogn måste jag på stan! Björn fyller ju 18 år på söndag :D Måste inhandla present. Tror jag har kommit på vad jag ska ge till han. :) lillmärak tyckte iaf att det lät bra, så :)
Och på fredag får han sin present av mamma och pappa, vi ska äta finmiddag i Lule, sen se en show med Björn Gustafsson och en massa  :D:D Nån som är avis? ;)
Sen på lördag blir det nog tjejferre! och söndag fika hos björn och fira honom.
haha, det är måndag och jag har redan hela helgen planerad, ojoj ;P Inga överraskningar här inte. Men tycker det är rätt skönt att veta vad man ska göra.

Nu ska jag döda dammet, sen lägga mig i badet! Hejss


Och inte älska måndag

nej usch, dom tycker jag inte om. Gode jobbig dag på skolan, sen hem och inte göra nått spec, typ plugga. Kul ens? + att jag har sett alla mina serier nu, så vettefan vad jag ska hitta på. kanske plugga lite i förväg nu när jag ändå har tid.
Imorgon ska jag stoppa in andra rälsen.. Får se om jag far på skolan nått, annars ligger jag nog bara hemma och tycker synd om mig själv xD Men mamma brukar ta bra hand om mig då =) nej, imorgon verkar inte bli nån bra dag :/ + att jag itne kommer träffa björne heller :(
Men så är livet, tycker dock inte man ska få räls när man är 17, men man tager det man får^^ Nu ska jag zappa lite på tv:n, kanske ta en pn innan middagen. Puss!

Älska söndag!

Har inte haft någon tid alls vid datorn förrän nu. Har suttit i nån timme och skrivit engelska, ooch sett ett avsnitt 90210. Fan så bra det är, väntar nu på ntyy avsnitt :)
Annars så har helgen var super :) Fredagen var det ju middag med mamma först, grym mat :) Sen for ajg till ida där vi hade lite tjejsnack jag, hon, malle, ls och anna :) alltid skönt med sånna kvällar :) Sen kring 12 kom björne till mig så då gick vi och la oss. Lördagen vaknade vi upp kring 12,  låg och myste en stund innan han skulle på samling till match, som jag såg senare på dagen. Dom vann, duktigt :) Efter den följde jag med honom hem och åt middag där. Cabben och julle kom dit, för att sedan fara allihopa på bio och se Wanted.  Kryddad fllm, men gillade den faktiskt, lite småcool ;D Den var klar kring 11,så vi for tillbaka till B och kollade 21, men ajg har redan sett den, så jag somnade typ 30 min in i filmen xD Så rolig var jag. Men det var trevligt iallfall :)
Alltså, jag vet inte vad det är  med söndagar, men ajg bara älskar dom! Man har aldrig någonting planerat, så man chillar hela dagen. Ligger och slöar i sängen nån timme, sen går upp och lägger sig i soffan. Och bäst är det ju när man har pojkvännen där också :) I love it!  Och ikväll blir det mysmiddag med björn och mina föräldrar. :)

Morgondagen, inget speciellt. Skola, sen bara hem. Måste städa, men det går ju fort :P Funderar också på att städa i garderoben, just nu är allt hullerombuller och jag hittar ingenting. Och tycker alltid det är skoj att röja där, hittar alltid nått jag inte ens visste att ajg hade :D

Nej, nu har jag skrivit av mig lite ;D Blev ju ett goda långt inlägg jämfört med dom ajg brukar skriva :D Puss!

äntligen fredag ;D

Känner att mina inlägg inte är allt för genomtänkta och intressanta nu mer, men jag har inte haft tiden att sitta ner och börja filosofera riktig ;P Men nu har jag iallafall kommit hem från skolan, och vips så hamnade jag vid datorn. Men hade inte så mycket annat att göra, så tänkte så nått avsnitt av 90210. Det var faktiskt över förväntan bra ;D så ahr fem avsnitt att se ;D
Ikväll ska jag umgås med ls och mallle tror ajg, ska ringa lirre nu snart och höra. Sen kommer björne hit och sover =)
Till middag blir det kanske att fara på Golden och käka med mamma. Är riktigt supersugen på Black&White!!!! :D

Nej, nu ska jag avsluta detta återigen icke intressanta och gode meninslösa inägg ;D Men det är alltid skäönt att skriva av sig lite. Pusshej!

stuck

Jaha, nu är jag fast i Gissip Girl, börjar på avsnitt fyra nu. xD Men har dock inge plugg, så kan götta mig framför några avsnitt. Har börjat ladda ner 90210 också, en ny version, hoppas den är bra.
Ikväll är det tjejkväll på stan, så ska dit med mamma, julia och hennes mamma :) Blir att vandra runt lite, sen fika. Efter stan stängt ska jag till Björne och umgås med han och sova där :) Inga planer än för imorgon kväll, blir väl som sagt myskväll :)

nu ska jag se serier :D hejs

äntligen klar med boken!!

Dålig uppdatering just nu, men har varit fast i min bok nu sen 8 då Björn for på träning. Men nu är jag klar med den iaf, hoppas det går bra imorgon när jag ska framföra den på engelska.
Som sagt så har Björn varit här idag :) Vi såg oth, lite film osv. Sen blev det middag på Max! Exakt som det ska vara. xD
Nu sitter jag och ser nya Gossip Girl innan jag ska bege mig till sängen. Försöka mig på en lång natts sömn. Imorgon är det en långa dag med många lektioner. På kvällen ska jag inte göra nått spec, sova hos Björne iaf. :)

Till helgen har jag inga direkta planer, förutom kanske bio på lördag med björn, julle och jens =) Fredag har jag inget bestämmt ännu. Men säkert chillkväll med nån/några. =)

Nu är det xoxo som gäller ;););) haha! Hejsss!

ett litet innan sömn

Nu har jag sett OTH-avsnittet och gud så bra! Lilla James Scott är ju den mest underbara! haha, och förutom att vara så jädrans söt så hade han  några riktigt roliga kommentarer! xD Tio av fem toasters till han!
Nej nu är det sängen, så man får sig nå sömn. Godnatt!

bad&bok

haha, läste inläggen från igår, fan så glad brud xD Idag är jag nog inte mycket gladare, men ska försöka se allting lite positivt. Dock hade vi fotografering, vilket gick käpprätt åt fanders.. men de enskilda korten behöver ingen se, och gruppbilden är ju inte så nära på.
Nu sitter jag i soffan och kollar på Idol. Har nyss stigit upp ur badet där jag legat i mer än en timme och läst min bok. Men det känns inte som att sidorna blir färre, men den måste jag ha läst ut på torsdag, så bara att ligga i.  
Idag har jag bara varit på skolan, sen hemma och pluggat lite. Kört bil också :) Imorgon måste jag verkligen läsa min bok, men har inget mer plugg förutom den. Och jag ska försöka läsa så mycket ajg kan, för har inte träffat min snuttegubbe på två dagar nu, och klara inte en till. Så imorgon blir det att vara med honom efter skolan iaf! :D yääy!

Ska se nya OTH-avsnittet snart så fort jag har fått ner det. Och nya gossip xD Så ska läsa lite nu innan! Pusshej

god natts sömn tack

Nu ska jag och min superduperjätte glada själ hoppa i säng. Godnatt

fan glad brud?

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHH.. det kommer barka imorogn på redovisningen, har för det första inte mycket att säga, så kommer se ut som att jag inte har gjort nått. Sen så allt vi akn diskutera om är det Tove ska säga, så jag kommer inte kunna bidra med nått. Men får väl sitta där som en idiot.
Menmen, det är ju bara en resovisning, får väl ta igen det sen eller nått^^

Så har vi skolfotografering imorgon också, vilket jag lltid blir så fin på! (läs: aldrig). Men det är bara att försöka se glad ut. he he he. Fan så optimistiskt det här inlägger blev xD men det kändes bra att få skriva av mig ;D
Nej nu ska jag återgå till mina papper!


ingen skogsbrud inte.

Blev inget skrivet igår kväll, blev dusch sen sängen när vi kom hem. Men det var en trevlig dag igår :) Först när vi kom dit dukades det fram bullar och kakor. Efter att ha smällt i mig det ställdes det fram tårta! Redan då höll min mage på att spricka, men inte nog med det. Efter middagen, som bestod av allt för mycket, blev det godis och glass. Min mage höll bokstavligen på spricka. Men aldirg att man säger nej till så mcyket gott! ;D Så tack karlströms för en trevlig dag/kväll :) 
 
Nu sitter jag och tar det lugnt lite innan jag ska sätta igång och förbereda redovisningen inför imorgon. Ska klockan sex och kolla på en lägenhet åt mormor som kanske måste flytta pga gruvbygge där hon bor. Så får se om det är en lägga som passar henne ;D När vi har varit där ska jag hem och äta nygjord köttsoppa, sen fortsätta pluggningen. Ska fan kunna den bra har jag bestämt.

Gud jag är verkligen ingen skogsmänniska.Tycker verkligen inte om att vandra runt bland träd och i lera.. Idag var vi på nått berg med geografin och kollade en massa som vi sen ska ha prov på. Där grillade vi även :) Det tycker jag om, men det är hela grejen med att gå på stigar och brandta stenbackar. Nej usch, jag är nog för bekväm för sånt. ;P Men vi slapp ju sitta i klassrum, vilket alltid är ett plus!

Nej nu ska jag vila ett tag, sen sätta igång med WTO. Hejs!

snabbis

Det blev en lugn hemmakväll igår här hos Björn. Laddade hem de tre nya avsnitten av One Tree Hill och myste på. Sen satte han igång en film, Shooter, men jag somnade efter ca 15 min.
Blir en liten uppdatering, vi ska alldeles snart fara iväg till Voullerim :) Så det blir en bilfärd nu på morgonen i två timmar.
Vet inte när vi kommer hem, så har inte hunnit planera någonting. Men jag måste verkligen plugga om jag hinner :/

Nej nu ska vi bege oss! Ha en härlig söndag :)

lite bilder :)

Kollade nu igenom bilderna från igår, eller de få bilder jag nu tog, och hittade den första bilden någonsin på mig och Björn pussandes! Har aldrig lyckats ta en bra bild på oss, så nu fick vi till den! haha! Lägger upp några fler bilder också ;D

puss!


Malin, Julia och jag på väg till Logen! ;D

       
Och så två Amandor! :)
















hejhopp

Kort och gott som man säger! Gårdagen avslutades tidigt, men samtidigt så kändes det som att festen hade varit i typ 10 timmar. Vi kom dit halv 7 (en timme sen) och var hemma 12. Men under dessa timmar hann vi dricka, skojja, dansa och vissa spy. Alltså som det ska vara! (och det var inte jag den här gången!) xD Men drag var det och folk fanns, så en helt klart lyckad kväll ändå :)
Nu ligger jag i soffan med b och har slagit på Sagan om de två tornen. Det är en riktig slappar dag idag, bredvid oss har vi chips, godis och läsk. Senare ska vi nog till Björn för att äta middag, sen sova där eftersom vi ska åka imorogn bitti till voullerim.

Film nu!

Snabbinlägg

Nu är det speeda som gäller! Kom alldeles nyss hem från skellefteå, så ska hoppa i i duschen nu. Blev att inhandla lite faktiskt, en tunika, örhängen, strumpbyxor och faktiskt en klocka ;D Fast en budget, bara för kul xD
Så det blir nog att ha den nya svarta tunikan ikväll och gråa strumpbyxor. Så får jag se vilka skor :D Är jävligt taggad, så så fort mamma och mormor har lämnat huset och malin och julia har kommit blir det nog att sprätta första! :)

Nej nu är det duschen! Ha en rolig fredag :D

gödans hook!

Sitter nu hos Björn och kollade på bilder från Bulgarien. Längtar tillbaka som fan till den softa tillvaron med sol, bad och mys. Men förhoppningsvis kommer det fler resor tillsammans.

haha, puss!

Börjar snart bli dags för borstning av tänderna och sen i säng. Upp kring halv 8 imorgon och ta bussen 08.33. Lär komma lite sent, men det är bara mentorstid så :)


Och imorgon är det party, tagget finns kan jag lova!



Godnatt!

En gammal goding

Mozella - Light years away



Som gamla tanter

Nu har Linn farit, efter att hon skulle komma och hälsa på en liten stund. vilket blev ungefär 3 timmar ;D Men vi har hunnit mkt, ätit i typ en timme, varit ute och kört(jag testade en bil som pappa lånat hem, och linn vågade åka med), sen har vi faktiskt löst korsord xD Jag tror bara det är emd Linn andersson som jag kommer på att lösa korsord, och kul har vi medan ;D Fan, måste börja umgås mer med linnsan ;D

Nu ska jag ta och packa kläder osv inför imorgon, far till b och sover snart. Blir att åka till Skellefteå kring 10, efter min geografi. Sen hem fort som fan och skynda med dusch, kläder, smink och hår inför kvällen. Men det löser sig nog, får väl trycka i mig en burgare eller nått :D

Nej nu är det skynda på som gäller!

Torsdag

Hemma från skolan och inget att plugga idag heller! För jag ska inte till skolan imorgon, vilket betyder ingen franska :D
Blir nog inte så mycket shopping, nada på kontot, men blir en trevlig biltur med mormor och mamma, sen en hel dag med dom! Måste ju passa på när dom fortfarande finns kvar.
Började tänka på det där idag, fick hemska nyheter på skolan om en kompis mamma. usch, kunde inte hålla tillbaka tårarna då :/ så jag satt mest hela dagen och funderade över familj och vänner.
Men nu ska jag rycka upp mig och snart kommer Linn hit :) Första gången hos ser huset, efter att vi flyttat in. Fan knäppt, men så blir det väl ibland. Ikväll ska jag bara ta det lugnt, kanske sova hos b :)

Nej nu kom Linn! Hejdå!

chokladdasen snöleker

haha, ja nog får man skratta när Idol är på tv alltid. ojojoj. Men det var lite tråkigt idag, man fick inte se så många som kunde sjunga. Kanske kommer imorgon :)
Efter parisare och Idol bestämde vi oss för att gå till ishallen och se Bjun distrikt spela match. Dock låg de under med 8-1 efter 2:a perioden, så jag och b gick hem till mig. Så nu sitter vi här i soffan och ska väl snart bege oss till sängen :)

På fredag ska jag ta ledigt efter klockan 10 för att fara med mamma och mormor till skellefteå :D ska fara på geografin, sen skippar jag resten för en shoppingdag :D fan så skönt! Och jag ska köra ner dit, träna lite på motorväg också :)
Sen är det ju party på kvällen som sagt :) Så nu kommer jag nog ta mig igenom morgondagen lättare, när jag vet att helgen kommer efter :D

Nu ska jag sluta skriva och umgås med min pojkvän :) Lägger upp lite lejda bilder från ikväll :D Godnatt!


En Amanda


Och en Malin. Inte riktigt säker på vad hon håller på med,
men söt är du då!



En Linnea, som vanligt i telefon ;)
(bad henne göra posen 2005) xD


 


Och till slut har vi Jossekosse.
Bringing in the hood!

skön eftermiddag

Kladdkaka och gamla OTH avsnitt! Tror min eftermiddag är fulländad! Ska nog bara slappa här tills ajg ska upp till Nygatan och käka middag, sen se Idol.
Har varit en sväng efter skolan till Björn och bara slappat där med. Har inte så mcyket att plugga faktiskt, eller ska göra lite på min WTOredovisning.
Och så kommer mormor ikväll med mamma, vilket kommer bli trevligt. Så ska väl hem efter Idol med björn för att umgås lite med henne. Spela kort osv som man alltid gör xD
Imorgon är det lååång skoldag.. fullspäckad med lektioner. Efteråt har jag inga planer alls, kanske mys med tjejerna? :)

ska ta och vila ett tag, kasnke ta mig igenom några sidor i engelskaromanen. Hejdå!

välbehövlig sovmorgon

Gud vad jag uppskattar dessa sovmornar. De är inte många, så jag tar vara på dom. steg upp kring 10 för att ställa mig i duschen för att vakna till lite. Sen blåsa håret, sminka och klä på mig. Nu sitter jag här färdig för skolan, men det är ju en timme kvar ;D Så jag har satt på ugnen för att värma tacogratäng, från tacosen vi åt igår. Mumma! Blir väl att cykla kring halv, 20 i.
Får se vad som händer ikväll, ska göra lite samhälls, sen ska jag nog kolla på Idol med malin. :) Vilka totala floppar som ställer upp alltså, man skäms för dom.. Men dock ahr vissa en helt otrolig röst. Som han blinda igår!! Jääävlar vilken pipa! Då blir man glad.
Sen kanske B kommer och sover efter sin träning :) puss på dig!

nej nu åker tacon in i ugnen, sen ska jag till skolan! Hejdå!


norrland på agendan

Ja inte blev det mycket franska inte.. For och körde bil en halvtimme istället och sen se Idol hos elias :) Nu ligger jag hemma i soffan och laddar inför att nöta lite glosor. Fan va franska inte är skoj.. Men bara att ta sig igenom två terminer.
Som sagt så börjar jag 12 imornog, så stiger väl upp kring halv 11. har då franska och sen Nk innan dagen är slut, klockan 2. Då blir det nog att göra som förra veckan, far till b innan hans träning =) Alltid trevligt med lite tid tillsammans.

Jag är grymt taggad inför helgen också! På fredag är det party, första sen typ LK xD Hoppas och tror att det kommer bli roligt! Sen lördag har jag inga planer (ligga i sängen?!). Och söndag blir det voullerim, eftersom det inte blev förra veckan, daniel är typ jätte sjuk :S Men det ska bli roligt det också :)
Så kommer nog mormor kanske imorogn, som åker ned med mamma som ska upp till Pajala på jobb. Kommer bli skojjj :) (så får man god mat också!)

Gud, jag funderar över vad som har hänt med hojna tjejen från Piteå som är borta :S Såg nu på nyheterna, och de har fortfarande inte hittat henne. Tänk om hon är typ bortrövad?! :S Usch! Och mamma som ska köra upp till Pajala imorng, men hon får fan inte stanna för nån eller nått! Hoppas av hela mitt hjärta att polisen hittar henne.

Det händer mycket i nyhetsvärlden här uppe i norrland nu. Inte ofta vi hamnar i nyheterna(förutom lokala då). Först mordet uppe i koukoa (jag kna inte själv stava det, även fast vi har haft stuga där i hela mitt liv och min farbror bor där just nu) Tycker det var lite häftigt att värsta utredningen tog plats där, har aldirg hänt nått under hela min livstid. Byn består av typ en väg och fem hus. Sedan försvann den där lilla pojken uppe på fjället vid Jokkmokk, hittades ju dock sen. Och gissa vem som var rektorn som var en av de som tappade bort pojken? Jo min farbror. Så mycket har hänt runt omkring mitt liv och mina närmaste nu senaste tiden. Och nu hon är som borta, dock ingen personlig koppling här.

Nej, nu borde ändå dom där i södra sverige förstå att även vi här uppe ingår i landet Sverige. :)

Nu ska jag ha det så roligt med mina böcker. Eller inte..


70% och veckorevyn

Det här med plugga är inte min grej typ. Inte för tillfället iaf, har ingen koncentrationsförmåga alls.. Haar skrivit lite franska, men det är det där att jag ska lära mig orden också, vilket suger. + att det är oth på tv, vilket måste ses, så xD
Men kan dock plugga senare också, för jag ska inte avara med på idrotten imrong, så ajg börjar skolan kring 12, halv 1!! fyyfan så skönt! Så jag behöver inte somna spec tidigt ikväll.
Idag körde jag på det där med att belöna sig själv när man pluggar. Så jag köpte choklad och en tidning att läsa sen. Har kvar Ben&Jerry´s glass också! (men känner dock inte för att plugga, så jag äter bara) :D oops!
Annars ikväll ska jag se Idol och feta mig. Björn kommer efter att han har varit på körskolan för att äta middag, sen fara på träningen. Det är allt jag ser av honom idag ;/ men har sovit med han dom senaste dagarna så! =)

Ska försöka läsa några sidor av min engelskaromarn, The Invisible Wall, som ska vara utläst nästa tisdag. Och jag valde inte den tunnaste, lättlästa boken heller.. typiskt mig^^ Så det är bara att ligga med näsan i boken!

hejsss!

blåbärs

Jahapp, nu sitter jag här hos B. Vi har varit som två nördar den senaste halvtimmen, suttit med näsan i varsin bok. Jag har skrivit med träningslära och björn läser i körkortsböckerna. Dock gav jag upp, medans han sitter kvar... (tönt) xD
Blir nog inte mycket att göra ikväll förutom sova. Hann slumra på soffan innan ajg skulle hit, så känner mig redo för nattinatti! Men kvart över 9 är kanske att ta i. Så det blir nog en film eller nått sånt. =)
Imorgon är det skola, sen plugg. Men slutar 2, så hinner nog göra det mesta direkt efter skolan. På kvällen vet jag ej vad som sker, men nått spännande aksnke? ,;D

nej nu är det mys som gäller! Godnatt!

måndag

Sådär, hemma från skolan äntligen. Huvudet håller just nu på att sprängas av huvudvärk :S Tror att jag har kommit på anledningen till denna konstanta värk, jag spänner käken och pressar tänderna mot varandra hela tiden pga tandställningen. Måste börja tänka på det så jag slappnar av..
Men annars så är det finemang. Inte allt för mycket i skolan än, så slipper plugga dag ut och dag in. Imorgon ahr vi en liten redovisning, så ska läsa igenom min del ikväll. Men annat än det ingenting =)
Blir att sova på klubbägrdet ikväll, ska inte vara med imorgon på motionen, för dålig i halsen ;( Så ingen stor väska behövs så då kan jag fara till Björn och spendera natten där.

Nu ska jag ta mig en kladdkakebit innan middagen! Hejs!

Söndagsmys

Sådär, har läst nått kapitel, tycker det får räcka nu. Ligger i soffan och har sett OTH medan jag väntar på mat. Mamma håller på att laga fläskfilé och gratäng, mumsigt värre! Sen till efterrätt ska jag äta Ben&Jerry´s, degsmak :D Finns det någon godare glass?

Imorgon på motionen är det pump och yoga som gäller. Har aldrig förr testat yoga, så får se hur det kommer gå :D Är inte heller den mest tänjbara människan. Men alltid kul att testa på, och jag hoppas det är roligt, för det är något jag gärna skulle fortsätta med.

Justja, glömde skriva att jag lämnade in min trasiga väska och köpte en annan på Cubus faktiskt. Och jag hittade äntligen ett par svarta stövlar!!!:D I am happpyyy. Så nu kan jag välkomna kylan lite mer. + att jag längtar tills jag får krypa in i min Peakjacka! En svart dunkappa. Fan, nu kan snön få komma!

Mat nu sen kommer Björn! Puss & ha en trevlig kväll!

trevlans helg

Ja, det har inte blivit mycket skrivet under helgen, men har inte varit ensam en sekund. På fredagen efter skolan blev det en fika med malin och ls :) När vi satt där och spelade kort så kom en björn in också för att dricka en kaffe med oss :)
Kring fem gick jag till ica och handlade till middagen, så kom julia med bussen. På kvällen sen kom malin, patrik, tomme och mattias till mig för att egentligen se film, men vi kände oss på ett busigt humör så vi bestämde oss för att fara och terra björn osv som såg film xD sagt och gjort, vi körde förbi lägenheten dom var i typ tre gången och tutade för fullt, sen började vi kasta bollar på förnster bara för att störa. Låter som att vi kanske är typ 13, men roligt hade vi :D
Sen körde vi runt lite i bilen för att sedan avsluta med en film här hemma. Rolig kväll japp :D 
Igår på dagen kollade jag och julia hockey. Piteå förlorade, mer behövs inte sägas ;P Efter det blev det middag på max, orkade inte laga middag. Sen blev det tv-kväll hemma hos mig med en massa folk ;D

Och så måste jag gratta malle osv till serieseger i 3:an!! Var och kollade matchen tidigare idag, dom vann med 8-0 i seriefinal. Härligt! :)

Nej nu är det engelskaboken som gäller i nån timme, sen kommer b! :) Hejdå!

äntligen fredag!

Fast i datasalen once again! Nu är det samhälls som gäller, WTO uppgiften.. Men är typ klar med min del, dock kommer det nog bli en väldigt trist redovisning, bara en massa faktasnack.. Får hoppas diskutionen efteråt blir med intressant!
Igår såg jag ju idol med ls :) trevligt som alltid! synd bara att malle dissa och inte kom :(
Men henne ska jag snart träffa och äta lunch emd på Subland, kaslern på skolan kan dö. + att jag går till halv fyra idag, en fredag? Vilket stolpskott har gjort schemat egentilgen? Så jag behöver få i mig föda som jag gillar!
Efter skolan blir det nog en fika på Nodo med malle iaf :)  Sen kring fyra-fem kommer julle så ska vi laga middag hos mig. Blir säkert filmmys med dom andra bruttorna också!

Fan, blir jävla förbannad!! Köpte ju en ny svart stor väska just innan skolstarten och fick byta ut den mot en ny för kanske 2 veckor sen för att sömmen for upp. Och ni tror inte att samma sak har hänt med den nya väskan också?! Blir fan tokig.. Så ska gå och lämna tillbak den också imorgon tror jag, men nu blir det pengarna tillbaka, skiten håller ju inte :(
Fast nu istället kan jag ju köpa en ny väska :D:D

Nej nu är det snart lunch! Seeya! ;)

snart helg!

Sockerkakan blev väldigt god ska jag bara meddela! Och smultronsaften var utsökt! ;) Blev en myskväll igår med björn och såg idol, sen spela lite gh :) Ikväll blir det myskväll med malle och ls, idol från luleå måste man ju se :D Så ska jag hinna med lite plugg också. Får se om jag följer mde mamma nu till rosvik för att hämta nå kött hos farmor, och äta middag på kaffa! Kan man säga nej till det?

Imorgon kommer Julle hit och ska sova över :) Annika kommer kanske också, så blir väl en mystjejkväll :) På lördag är det hockey som ska ses, sen på kvällen ska jag vara med Björn :) Söndag ska faktiskt spenderas i Voullerim hos björns mormor och morfar som jag inrte har träffat förut. Så det ska bli trevligt. Men det innebär också typ fyra timmar i bil, men det ordnar sig alltid.

Nu kommer mamma hem, ska hjälpa henne packa upp maten. Pusshej

sockerkaka och mormorsaft

Det kändes riktigt skönt att lämna språkarna kvar på ännu en nk-lektion när vi fick gå hem en timme tidigare :D Då kom mamma och hämtade mig och skjutsa till Björn :) Så hann jag mysa med han två timmar idag också, fast sov typ en timme xD
Nu är jag hemma igen, han skulle på träning. Kom hem till en mamma som bakar sockerkaka. Och så ska hon koka mormorssaft ni vet, smultron :D Mumma!
Nu ska jag slicka ur skålen med smet! o


Tisdag

Har varit en god dotter och hjälpt min mamma med inte mindre än att färga hennes hår. Både grundfärg och slingor, hoppas det blev bra, hon sköljer ur nu. Ett väldigt bra och smidigt kitt :)



Annars ikväll har jag inte gjort nått annat än att spela GH och slappat i soffan. Eller har läst några sidor engelskaroman, men kände att jag har tid imorgon för plugg. Blir inte en alltför hemsk dag imorgon, sovmorgon sen slutar vi klockan 2, slipper sista nk-lektionen. Har inga planer för kvällen, men ska nog sova med Björn eftersom det inte blir nått sånt ikväll :/ Hoppas han inte har en allt för sen träning bara.
Nej nu är det Filip och Fredrik på tv, så ska se det! Godnatt!

tisdagfuckingmorgon

Ännu en morgon i datasalen. Men jag är klar med min historiagrej, så sitter mest och slappar. Vi kommer ändå bli utkörda härifrån snart så. Men igår var en mycket trevlig kväll på nodo. Vi satt där i kanske 2 timmar och snacka gojja, exakt som det ska vara! Sen cyklade jag med malin och mötte upp B som kom till mig och sov :) Skulle just nu ge hur mycket som helst för att få ligga kvar i sängen, det var grymt tungt att stiga upp imorse!  ;/
Idag ska jag skippa motionen, min hals är inte alls kry, Så jag slutar kring 2 vilket kommer vara jääävligt skönt. Då ska jag förbi stan en sväng, sen hem och sova! Låter som en väldigt bra plan i mina öron.
Ikväll ska jag inte göra nått spec, måste börja läsa min engelskaroman. och skriva min svenskasak.. Så det låter som att det blir en lugn hemmakväll med böcker och tv :)

Nu måste vi lämna datorerna. Ha en bra dag!

dance lika a fool

Fasiken alltså, börjar känna mig hurtig nu! Började dagen med Aerobic, sen mage-rygg träning. Har ju motion till musik som individuella val, typ bästa valet någonsin. Träna när andra sitter med näsan i böcker xD Så imorgon har vi ATB (aerobic med band mellan fötterna), sen styrke. Det känns dock inte lika lockande, men allt för en slank och välmående kropp! Funderar också på att börja simma, skulle vara skönt och bra :) Okej, detta låter inte alls som den amanda axelsson de flesta känner, men jag ska försöka ändra min livsstil lite grann när det kommer till motion, det skadar ju inte :D






Men nu är skolan slut för dagen och då får man lägga sig i soffan för att slappa. Efter middagen kring 7 ska jag till Nodo och fika lite med Malle, Anna och Ls :) Lite tjejsnack kan behövas med jämna mellanrum. Tar med min svenskaläxa dit, orkar inte sätta mig med den nu, ska ändå bara skriva om en historia så den handlar om mig :P Byta ut några ord.. Så det kan jag fixa med sen. Alltså, fram till middagen ska jag ligga här i soffan och göra ingenting. (Kanske sova?)

have a nice day mister!


söndagsslapparn

Blev inget skrivet igår, satt typ inget vid datorn. Men dagen gick åt till att mysa hemma i soffan med b, sen for vi till stan för att fika med malin och ls. :) Och då fick björn för sig att vi skulle gå hem till han och hämta nå saker, så jag fick traska ända till klubgärdet i smått för stora klackskor = blodig häl när vi kom fram. Usch så ont det gjorde... men vad gör man inte för kärleken?
Sedan när vi kom hem till mig igen lagade vi middag och sen träffade vi Wille och Amanda för att bowla. Blev tävling mellan killarna och tjejerna och gissa vem som vann?! WOHOOOO! Så killarna fick bjuda oss på en dricka och godis xD
Alltid lika skönt med vinst ;)

Just nu ligger jag själv i soffan med täcket runt mig. Börjar fundera om jag ska fixa mig nå krubb, kurrar i magen. Måste städa upp lite i huset, mor och far kommer hem idag. Annars ska jag inte göra nått spec idag, bara slappa :D

Maaat!! xD

soffpotatis

Japp, tråkigt var ordet.. Men ska snart hoppa in i duschen, sen bege mig över till josse och se film med henne och brudarna :) (+elias och mattias) ;D Men blir nog inte längre än filmen, det orkar nog inte min kropp. Så då blir det hem och sova, förhoppningsvis med björn :)
In the land of women var en bra film :) Adam Brody är alltid lika rolig med sina kommentarer på allt :D Har inte sett nån av de andra filmerna, PS. I love you ska vi se hos josse.
Mamma köpte Mamma Mia skivan igår, så nu ligger jag och sjunger med i låtarna. Fast min röst låter lite knasig nu när ajg är förkyld, men som tur är så hör ju ingen mig :D haha!
Nej, nu ska in u duschen så jag kommer iväg nån gång. Hejdå!


snorig flicka i soffa under täcke

jani, nu ligger jag här i soffan och snorar för fullt.. Blev att vara hemma från skolan idag, skulle ändå inte kunna koncentrera mig.. Så idag har jag sett Flyga drake med björn, som för övrigt var ledig.. såklart^^ Så mamma for och handlade min specialkur, bestående av såklart Pepsi, Marabou och torrkött. Blir nog frisk i ett nafs!




Så har hon hyrt filmer också, In the land of women, som jag ska se nu, Angel och PS. I love you. Ska alltså bara mysa i soffan hela dagen, och säkert kvällen. Skulle bli tjejkväll med alla brydar, men får se om jag orkar det. Men blir nog less på att ligga hemma, så ska försöka rycka upp mig! :)
Nu ska jag starta filmen! hejsss

lessssssssss

Jahapp,nu sitter jag och gör ett arbete om Ryssland under mellankrigstiden, och jag kan säga så mycket som att den där Stalin inte var någon frisk människa. Fan, 50 miljoner människor försvann under han styre, och befokningsökningen stannade av helt under hans livstid. Ne, att sånna som ahn och hitler kunde får styra och ställa måste vara historiens störta misstag..

Menmen, sitter iaf i datasalen nu och skriver. Tog en paus nu,för är typ klar med min del, och vi har ändå en till lektion på oss. Har en té vid min sida och längtar just nu till min säng där hemma. Känner mig alltför sjuk för att kunna anstränga mig när det kommer till skolan. Så när jag kommer hem måste jag ändå sätta mig och plugga fittfranska... ta mitt liv känner jag just nu.

Ser fram emot helgen grymt mycket, på fredag blir det nog tjejkväll :) Och lördag mys med b, om han slipper fara och spela hockey :) Annars ska jag bara ta det lugnt, slappa som fan :D

Nej nu ska jag återgå till arbetet!

regning onsdagseftermiddag.

Usch, börjar bli riktigt förkyld :/ Hoppas jag inte blir så dålig att jag måste stanna hemma bara, vill verkligen inte missa nått i skolan, man halkar efter så jälva fort. Så ingen feber tack!
Men annars så är det rätt bra, inte allt för mycket i skolan är så länge iaf, börjar väl trappas upp. Ska dock räkna lite matte hade jag tänkt, ligger hellre före än efter eftersom jag vet att det kommer bli tufft. Men får se hur länge den filosofin räcker, inte länge skulle jag tro. :P

Gamla OTH avsnitt på tvn nu, så ska se :D Hejdå!

nattinatti

Missade sista perioden av hockeyn, ville itne sitta där själv när Björn och alla andra killarna gick för att värma upp tills in egen träning, men aik ledde då när jag for. LF-arenan var nog fullsatt för första gången sen förra året då de också spelade en match här. :P
Ligger i soffan nu med mamma och ser The perfect man med Hillary Duff. Har dock sett den flera gånger innan, men finns inget annat på tv så. Ska nog sova tidigt så jag får min skönhetssömn, haha. Måste läsa in nå franskaverb innan jag sover bara.

Imorgon ska jag äta lunch med Björn, får se vart det blir, antagligen viking, hinner ingen annanstans :P Han slutar klockan elva den jäveln... EN lektion på hela dagen ahr dom, fa fubbigt.. Men när ajg väl har slutat ska jag hem och slappa. Kvällen ska jag spendera med en förhoppningsvis träningsfri pojkvän. :)

Nu ska jag gå och hämta mig en chokladboll, sen läsa franska.

Godnatt!

tisdag

Blev en hyffsad tidig kväll igår, sov nog där kring 11. hade tänkt sova 10, men hamnade framför Sex and the city med mamma, och sen pratade jag i telefon gode länge. Men ändå var jag utvilad imorse :)
Nu sitter jag vid middagsbordet och väntar på mat. Kring halv sju traskar ajg och Björne upp till kvarnis för att se hockeyn. Blir nog bara att fara hem efter den, eller kanske en sväng förbi nygatan skulle ju vara trevligt :D
Imorgon är det sovmorgon, ingen tuff dag alls :) Efteråt har jag inga planer alls, men ska nog sova med b iaf, har inte gjort det igår och kommer nog itne göra det idag heller, så :)

Käk nu!

måndag

Blir ett snabbt inlägg, mor ska ha datorn (vi har fortfarande inte fått bredband).. och jag ska ge mig på matteboken hade jag tänkt. Känns som att jag måste börja, kommer inte bli lätt med matte B. Senare ska nog ls och malle komma så ska vi mysa med lite té och kanske en film. Men jag börjar 8.00 imorgon, så måste i säng i tid..
Efter skolan idag drog jag och mamma en repa på stan. Blev lite smått och gott, några koftor, linnen osv :) Bytte också in min nya svarta väska som jag köpte just innan skolstarten och som hade börjat släppa i sömmen. Blir tokig på sånt. Men nu har jag en ny likadan som ajg hoppas kommer hålla bättre!
Annars imorgon så ska jag se hockey(chock?), Skelet mot luleå faktiskt, så blir en bra match! Kvarnis kommer nog bli fullsatt typ, enda gången det händer ;P efter den blir det nog att sova med björne, men vet inte vart, får se =)

Blir att koka mig en kopp nu innan också och fika med mamma medans jag ger mig på matten.
Tjing!

RSS 2.0