Äntligen

- gav moder natur med sig och smällde till med +25 grader och sol. Dagen har alltså tillbringats på havsbadet några timmar, men pga för mycket blåst for vi till nygatan. Sov faktiskt inte bort hela dagen, vilket jag vanligtvis gör, men det spelar inte så stor roll, min hud vill inte ta tills sig av solen så är lika blek som när sommaren började, tragiskt.
Idag fyller Linn år, ska och fira henne ikväll, gratis mat säger man aldrig nej till ;) Så funderar på att hoppa in i duschen snart. Men har ingen ork till nått nu för tiden känner jag, är bara trött hela tiden. Detta kan bero på alldeles för mycket sömn och att jag har fuskat med träningen nu i tre veckor. Måste börja ta tag i mitt liv. Men kanske väntar med det ett tag, iaf till skolan börjar om snart.
Känner pirret i magen när jag tänker på skolstarten. Ny skola, nya människor och nya lärare. Allt nytt. Bara hoppas på en bra klass. Får se hur det går med den saken.
Ne, nu är det slutskrivet.

/A

You got a fast car, I want a ticket to anywhere

Okej, då kör vi. Jag måste nog presentera mig som den sämsta människan att uttrycka sina känslor och tankar i fullständiga meningar och kloka ord. Men man måste väl inte alltid låta så klok? Det finns knappt nått klokt med världen. Men bortsett från allt det så skapade jag ändå en egen blogg. Kanske för att det är en modefluga som de flesta just nu har fastat i, eller också för att jag har tankar som jag vill få ut, och inte riktigt har någon att prata med. Visst, jag har mina vänner, jag har min underbara pojkvän, men på nått sätt pratar jag inte riktigt med någon av dom. Kanske låter konstigt, hon kan inte prata med dom hon älskar och litar på, men berätta allt för hela cybervärlden, det klarar hon av. Men grejen är den, jag är rädd att de ska tycka att jag låter knäpp, eller så känner jag att jag öppnar mig för mycket och får inget tillbaka, vilket leder till att jag känner mig löjlig och jobbig.
Jag har inget direkt djupt jag går och bär på i min skalle, men det känns ändå skönt att få skriva av sig.
jahaja, där tog det stopp. försöker komma på vad jag ska skriva. problemet är nog att jag tänker för mycket på vad jag ska skriva, att alla ord och meningar tar slut. inget kommer.
Kan berätta lite om min sommar.

Inte för att det har hänt så mycket, hela sommaren har liksom runnit bort. Bokstagligen runnit bort. Det har fan bara regnat. Legat på stranden tre gånger, badat EN! det är förjävligt. Den största och roligaste händelsen var Gothia. En hel vecka i göteborg med mina bästa vänner, på liseberg och shoppa kläder på Mango <3, vad mer kan man önska sig?! Jo, faktiskt lite skönare sovplatser och mer sömn, men ska inte klaga :) Pricken över i:et hade varit om Björn också varit med oss, men man kan inte få allt, och han väntade så fint hemma på mig :) puss sötnos<3
Annat än den veckan finns inte så mycket att skriva om, PDOL var förra helgen, men det sög. Hade säkert varit roligare om jag inte hade mått så illa hela tiden. inte det att jag barkade på sprit eller nått, utan det var nått konstigt med min mage. underligt. och såklart gick det över på söndagen. Just my luck! menmen^^
Gud. har verlkigen inte fått ut mycket av denna sommar känner jag, bara legat hemma typ. Några grillningar och mys med vänner, men inget speciellt sådär. Bara att invänta sum -08 istället, och hoppas på bättre väder. =)

Ne, nu måste jag duscha och göra mig iordning för middag och bio :)
Puss /A


RSS 2.0